AVIS AUTHENTIFIÉ
Avis sollicité par Custplace

Nous nous assurons ainsi de la fiabilité des avis.

Le Pianacce

Camping met heel wat mogelijkheden. Vandaag voldoet hij niet aan de normen die wij gewoon zijn van Sandaya- campings. Wij hebben in het verleden al twee Sandaya- campings bezocht. Het verschil tussen deze en onze vorige Sandaya- ervaringen is enorm.

Positief

1. goed restaurant, billijke prijzen, vriendelijke en snelle bediening
2. ligging midden een bos, niet ver van het strand
3. mooi verzorgd zwembad met vriendelijk toezicht
4. winkeltje is niet groot, maar heeft alles wat je nodig hebt
5. sanitair wordt prima onderhouden, maar is verouderd en aan renovatie toe.
6. geen luidruchtige animatie

Negatief
1. sommige plaatsen zijn onbereikbaar zonder je caravan te beschadigen. Niveauverschil tussen kampeerplaats en weg zijn onoverbrugbaar op sommige niveaus. Dit zou op te lossen zijn door enkel tenten op dit niveau te plaatsen en geen caravans. Men houdt hiermee geen rekening. Je moet maar zien om met hulp van vele andere kampeerders je probleem op te lossen.
2. de steile weg naar de kampeerplaats is te smal voor grotere caravans en niet onderhouden. Het is onverantwoord om de caravan zelf naar boven te trekken. Er wordt geen hulp voorzien om de caravan op zijn plaats te zetten. Verschillende campings met minder gevaarlijke wegen geven wel die optie...
3. dingen die stuk zijn worden niet hersteld in de sanitaire voorzieningen
4. geen parasols op het terras van het restaurant. Je was verplicht in volle zon en hoge temperaturen te eten en te drinken.

Ik had begrepen dat deze camping nog maar recent door Sandaya werd overgenomen. Enkel enkele borden voorzien met het logo van Sandaya betekent niet dat het een Sandaya- camping is. Er is nog heel wat werk te doen.

Par Marc il y a 4 mois
Expérience prouvée le 07/07/2025

Cet avis intitulé « Camping met heel wat mogelijkheden. Vandaag voldoet hij niet aan de normen die wij gewoon zijn van S » posté sur Custplace respecte notre charte Vous pouvez laisser un commentaire ou un avis , attribuer une note, poser une question publiquement depuis nos espaces de confiance. En savoir plus

Vous n'êtes pas encore membre ?

Créer un compte, c'est gratuit et ça prend moins d'une minute !

Créer un compte

Les membres obtiennent plus de réponses que les utilisateurs anonymes.

Le fait d'être membre vous permet d'avoir un suivi détaillé de vos demandes.

Le fait d'être membre vous permet d'avoir des options supplémentaires.