Aller au contenu principal

Ed

il y a 11 heures

De algehele ervaring is redelijk met een neiging naar slecht. 3 jaar geleden hier ook geweest. Bij binnenkomst is het rechter caravan veld is volledig vervangen door chaletjes en stacaravans en huisjes. Begrijpelijk vanuit oogpunt Sandaya maar weer minder plaatsen voor de kampeerders. Het midden terrein is prima, voldoende schaduw, grote plaatsen op kiezel. Het meest linker veldje is hier en daar ook aangepakt, was 3 jaar geleden ook al zo en wordt voornamelijk bezet door Spanjaarden die op vrijdagavond aankomen en zondagavond of maandag ochtend weer weggaan. Dan is het een stuk rumoeriger en drukker bij o.a. het zwembad maar ook ?s-avonds is er duidelijk meer geluid van Spaanse kinderen die relatief laat naar bed gaan. We reden met onze caravan over de buitenste weg, die in erbarmelijk staat was, diepe kuilen en daar moet je overheen met je caravan. Zeer zeker geen visite kaartje. Eerlijk
is eerlijk die weg is tijdens ons verblijf van 2 weken opnieuw aangelegd. Ook moet je uiteindelijk vooraf je hele verblijf betalen. Er is geen enkele mogelijkheid om, indien je bijv maar 1 week wilt blijven je geld terug krijgt of minstens een voucher voor een andere Sandaya camping. Tenslotte het sanitair. Dit is in onze ogen erg slecht. 8 douches bij de mannen en 8 douches bij de vrouwen die met de Franse slag worden schoongemaakt. Helaas hebben we meer gezien dat het schoonmaak personeel leunt op de zwabber en staat te appe of te internetten dan dat er grondig wordt schoongemaakt. Dit sanitair is Sandaya echt onwaardig. Ook moet er iets gedaan worden aan de rioollucht bij de afwasbakken. Kortom pas het sanitair aan aan de standaarden van vandaag de dag hetgeen ten goede zou komen aan het hele concept van kamperen bij Sandaya !!!

Expérience prouvée le 18/06/2026

Être notifié

Partagez votre avis Sandaya, Campings 4 et 5 étoiles en Europe

Evaluez votre expérience client Sandaya, Campings 4 et 5 étoiles en Europe. Votre avis est précieux

M
S
L
A
+ 143038 avis déjà publiés

Cet avis intitulé « De algehele ervaring is redelijk met een neiging naar slecht. 3 jaar geleden hier ook geweest. Bij b » posté sur Custplace respecte notre charte Vous pouvez laisser un commentaire ou un avis , attribuer une note, poser une question publiquement depuis nos espaces de confiance. En savoir plus

Vous n'êtes pas encore membre ?

Créer un compte, c'est gratuit et ça prend moins d'une minute !

Créer un compte

Mieux entendu

Les membres obtiennent plus de réponses que les utilisateurs anonymes.

Suivi complet

Le fait d'être membre vous permet d'avoir un suivi détaillé de vos demandes.

Accès exclusif

Le fait d'être membre vous permet d'avoir des options supplémentaires.