Helaas te veel geluidsoverlast op onze plek!,

Wij stond naast het sanitaire gebouw. De deuren en sloten van het gebouw maken ENORM veel geluid in de nachten. Hier zijn wij steeds wakker van geschrokken. Zo in de nacht zeker wel ieder half uur gemiddeld. Vreselijk. We hebben er 2 keer een melding van gemaakt bij de receptie, maar helaas is er niks aan gedaan. Tips gegeven dat ze rubbertjes tussen de deuren konden plakken of iets dergelijks. De schoonmaak kwam ook al om 6.30 uur en ging deur in, deur uit. Je kunt wel raden wat voor gebonk dat was... Wij waren er gelukkig maar een week, alleen zijn wij 4 dagen eerder vertrokken. Niet slapen op je vakantie is echt geen vakantie.
De plek zelf was erg mooi, groot en een mooi privé sanitair blok. De activiteiten op de camping ook prima, jammer dat het zo is gelopen. Oh en het zwembad is echt veel te klein voor de hoeveelheid mensen en ook veel te weinig bedjes. Je kunt nergens zitten helaas.

Par Sanne il y a 1 an
Expérience prouvée le 10/08/2024

Cet avis intitulé « Helaas te veel geluidsoverlast op onze plek!, » posté sur Custplace respecte notre charte Vous pouvez laisser un commentaire ou un avis , attribuer une note, poser une question publiquement depuis nos espaces de confiance. En savoir plus