Avis sollicité par Custplace
Nous nous assurons ainsi de la fiabilité des avis.
Mooie camping
Het is een mooie camping. Mooie locatie, niet te ver rijden van Fréjus Plage en Saint-Raphaël. Wij hebben dit zelf op de fiets gedaan. De camping is mooi aangelegd en aangekleed. Het is echt een terrassencamping waarbij het zwembad helemaal bovenop is. Er rijden iedere 5 minuten wel shuttle autootjes de camping rond, maar het niet echt een handige camping voor mensen die slecht ter been zijn.
Het restaurant is gezellig en lekker. Wel hadden we er gigantisch last van wespen zodra het eten op tafel kwam, maar hier kan de camping uiteraard niets aan doen. Het restaurant kijkt mooi uit over het zwembad.
Het zwembad boven is erg leuk, zowel voor jong als oud. Er liggen wel overal hele kleine steentjes, waardoor op blote voeten lopen niet zo fijn is. Lekker met je badslippers door het voetenbadje en dan het zwembad betreden is dus wel aan te raden.
Wij waren zelf met onze camper. We stonden eerst op plek S10, maar dit schijnt een gedeelde plek met S11 te zijn (een grote plek welke door tweeën is gedeeld) waarbij gasten van S11 dus over de plek van S10 moeten lopen om bij hun plek te komen. Op zich geen probleem, maar zelf vonden wij dit niet prettig. Bij de receptie zijn we toen super goed geholpen en konden we gelukkig nog een ander plekje krijgen. Wat verder wel goed is om te weten is dat de kampeerplaatsen vrijwel direct langs de weg liggen die langs de camping loopt, waar vanaf ?s ochtends vroeg al wel verkeer te horen is. Ikzelf ben een lichte slaper en vond dit dus niet fijn. ?s Avonds en ?s nachts was het wel rustig.
Doordat we maar erg weinig kampeerplekken zijn, is er voor zo ver wij weten maar 1 toiletgebouw welke boven bij het zwembad is (dus wel dicht bij de kampeerplekken). Deze deel je eigenlijk met de zwembad gasten. Het is leuk ingericht, voornamelijk voor de jongste gasten (kindertoiletten, kinder wastafels, babybadje), maar verder zijn er wel maar 2 douches en een stuk of 4 toiletten. Ook is er slechts 1 plek om je afwas te doen. Voor ons was dit nu allemaal prima, al waren wij niet in het hoogseizoen. Ik weet dus niet hoe het dan zal zijn.
Beneden bij de receptie vind je een speeltuin (zowel voor hele kleintjes, peuters als een klim gedeelte voor tieners), de kids clubs en het winkeltje. Dit zag er allemaal netjes uit.
Al met al is het een mooie camping.