Peter
Prima camping met veel pluspunten maar ook een aantal minpunten. Onze kampeerplek met privé-sanitair was van de redelijk formaat en passend voor onze caravan en luifel/voortent. Alleen van de beton afval onder het stabilisatiegrind Het privé-sanitair was schoon en alles werkte. Klaarblijkelijk was de binnenkant gerenoveerd en voorzien van een kozijn dat aan de buitenkant van het gebouwtje geschroefd zonder verdere afwerking.
De camping heeft een redelijk restaurant en een prima winkel. De zwembaden waren prima. Sommige plekken van de camping waren qua onderhoud achtergebleven. Een aantal daken van de glamping-tenten waren ingestort en de tenten roken schimmelig. De standaard kampeerplekken waren voorzien van kniehoog gras oftewel niet gemaaid. Dat maakte sterk van een vergane glorie en doet afbreuk aan de algemene indruk van de camping.
Personeel is bijzonder vriendelijk in de winkel, het restaurant en de receptie. Met name de receptie denkt erg goed mee zoals we hebben gemerkt.
Kortom ons verblijf was prima, zeker omdat het weer prima was (>20 gr)
Expérience prouvée le 12/05/2026
Cet avis intitulé « Prima camping met veel pluspunten maar ook een aantal minpunten. Onze kampeerplek met privé-sanitai » posté sur Custplace respecte notre charte Vous pouvez laisser un commentaire ou un avis , attribuer une note, poser une question publiquement depuis nos espaces de confiance. En savoir plus
Vous n'êtes pas encore membre ?
Créer un compte, c'est gratuit et ça prend moins d'une minute !
Mieux entendu
Les membres obtiennent plus de réponses que les utilisateurs anonymes.
Suivi complet
Le fait d'être membre vous permet d'avoir un suivi détaillé de vos demandes.
Accès exclusif
Le fait d'être membre vous permet d'avoir des options supplémentaires.