Huibert
We hebben hier 4 nachten mogen verblijven + 7 in een accommodatie met een jaccuzi. Het park is schoon en netjes, de accommodatie is ietwat gehorig, aangezien het grotendeels uit tent bestaat. Het blijft een camping, maar wel een leuke en rustige. Het is zeer prettig dat er geen auto's zijn toegestaan tijdens je verblijf. De omgeving is mooi en de stranden breed. Er is veel te zien in zee, als de Tramontana goed zijn gang gaat. Ben je allergisch voor muggen en andere insecten, dan moet je hier niet zijn. Het eten van het restaurant is van zeer goede kwaliteit en het personeel is super vriendelijk en behulpzaam. Het is zeker een aanrader. Let op: als de wind waait, dan waait ie stevig! Al met al een topverblijf voor sportieve mensen.
Expérience prouvée le 31/05/2026
Cet avis intitulé « We hebben hier 4 nachten mogen verblijven + 7 in een accommodatie met een jaccuzi. Het park is schoo » posté sur Custplace respecte notre charte Vous pouvez laisser un commentaire ou un avis , attribuer une note, poser une question publiquement depuis nos espaces de confiance. En savoir plus
Vous n'êtes pas encore membre ?
Créer un compte, c'est gratuit et ça prend moins d'une minute !
Mieux entendu
Les membres obtiennent plus de réponses que les utilisateurs anonymes.
Suivi complet
Le fait d'être membre vous permet d'avoir un suivi détaillé de vos demandes.
Accès exclusif
Le fait d'être membre vous permet d'avoir des options supplémentaires.