Lire tous les avis Camping Sandaya Côte de Nacre Saint-Aubin-sur-Mer Camping Sandaya Côte de Nacre Saint-Aubin-sur-Mer
AVIS AUTHENTIFIÉ
Avis sollicité par Custplace

Nous souhaitons apporter la preuve que les avis publiés sur Custplace sont d’authentiques avis de clients Camping Sandaya Côte de Nacre Saint-Aubin-sur-Mer.

Nous nous assurons ainsi de la fiabilité des avis.

Camping Sandaya Côte de Nacre Saint-Aubin-sur-Mer

We hadden een mooie en grote plek net naast de jeu de boules banen gekregen en daar werd regelmatig zeer luidruchtig gespeeld, dat bedierf het rustgenot zeer ernstig.
Als dat jeu de boulen was afgelopen begon de animatie die ook zeer luid was tot +/- 23.00 uur ook niet echt lekker om aan te horen dat gedreun van de bassen.
Men zei dat we op een 5 sterren camping stonden maar dan horen water aan- en afvoer op elke plaats aanwezig te zijn en dat is niet zo, je moet met je afvalwater zelfs de camping af om het bij de camper losplaats weg te gooien en daar was ook geen waterslang om je afvalwatertank af te spoelen.
In 2023 op een 5 sterrencamping zeer duur voor internet te moeten betalen en dat dan ook nog maar voor 1 apparaat is echt absurd.
Avondverlichting in ons deel van de camping was niet aanwezig.
Afwassen moest bijna altijd met koud water, er waren maar een paar plaatsen waar wel heet water uit de kraan kwam.
Dit noemen wij geen 5 sterrencamping maar hoogstens een 3 sterrencamping.

Par Kock il y a 2 ans
Expérience prouvée le 13/07/2023

Cet avis intitulé « Een mooie en grote plek, zonder water aan-en afvoer, naast de jeu de boules banen en de zeer luidruchtig animatie. » posté sur Custplace respecte notre charte Vous pouvez laisser un commentaire ou un avis , attribuer une note, poser une question publiquement depuis nos espaces de confiance. En savoir plus

Vous n'êtes pas encore membre ?

Créer un compte, c'est gratuit et ça prend moins d'une minute !

Créer un compte

Les membres obtiennent plus de réponses que les utilisateurs anonymes.

Le fait d'être membre vous permet d'avoir un suivi détaillé de vos demandes.

Le fait d'être membre vous permet d'avoir des options supplémentaires.