Avis sollicité par Custplace
Nous souhaitons apporter la preuve que les avis publiés sur Custplace sont d’authentiques avis de clients Camping Sandaya Cypsela Resort Pals.
Nous nous assurons ainsi de la fiabilité des avis.
Prachtige camping gelegen in een mooie omgeving
We zijn voor de derde keer op Camping Cypsela geweest. De camping is gelegen in een prachtig die van Spanje. De camping ziet er netjes uit en de mensen zijn zeer gastvrij. Klein minpuntje is toch wel het oude sanitair gebouw. In drie jaar tijd is de staat nog altijd even slecht; douchekoppen die eraf hangen en wc brillen die loszaten. Het zou mooi zijn als dit sanitair gebouw ook een update krijgt. Ook viel het ons op dat er minder schoongemaakt werd dan andere jaren. Ik ging vaak rond 23.30 uur nog een keer naar het toilet en zag je dan wc papier of iets liggen, dan lag dat in de ochtend rond 09.00 uur nog. Dit terwijl er vorig jaar al om 07.00 uur werd schoongemaakt. Toch wel een minpuntje.
Verder is de camping top. Zwembad is mooi, maar deze wordt nu toch ook echt wel te klein met zo veel mensen. In de drukke tijden is het echt veel te druk. De badmeesters (vooral de oude man met wat langer haar) zijn heel streng, maar ook onnodig streng. Je mag alleen het zwembad uit (duikplank) via de trap. Nou dat is toch echt onzin!
Restaurant is altijd weer top, leuke bediening en heerlijk gegeten.
Al met al zijn we wel wat kritische, zeker omdat je de jaren (3) nu met elkaar kan vergelijken en dan zie je nu wel wat kleine minpunten ten opzichte van vorige jaren.