Avis sollicité par Custplace
Nous souhaitons apporter la preuve que les avis publiés sur Custplace sont d’authentiques avis de clients Camping Sandaya Douce Quiétude Saint Raphaël.
Nous nous assurons ainsi de la fiabilité des avis.
Onze 1e accommodatie (655) was bij aankomst niet naar tevredenheid
Onze 1e accommodatie (655) was bij aankomst niet naar tevredenheid en een grote teleurstelling voor hetgeen dat we ervoor hebben betaald. Alles behalve schoon en ook een kapot raam (waar men blijkbaar niet van op de hoogte was). Na melding bij receptie ander chalet (809) toegewezen gekregen, op zich prima opgelost. Alleen bleek deze op een plaats te staan waar alle riolering van andere chalets op het pleintje samenkomt (hoorbaar en soms te ruiken). De bar nodigt niet bepaald uit om lekker ontspannen te gaan zitten. Deze zit wat weggestopt pal naast het zwembad. Het was er vaak ook een chaos met lege glazen op de bar. Het zwembad is m.i. niet geschikt voor de capaciteit van de camping in het hoogseizoen. Rustig zwemmen is alleen 's ochtends vroeg mogelijk. Vandaar dat we ook meestal richting strand gingen. Het animatie team doet zijn best om een gevarieerd programma te bieden, zowel in het water als daarbuiten. In het winkeltje/bakker was het er haast ondoenlijk warm, tijdens ons verblijf was er een hittegolf. Deze camping biedt nog een combi van kampeerplaatsen en diverse type chalets (standaard/premium). Daardoor een gemêleerd soort gasten wat op zich oké kan zijn. Onze kinderen hebben een fijn verblijf gehad, maar voor ons hadden we gezien de prijs en keuze voor een "PREMIUM" chalet er meer van verwacht - of het lag tot 2x toe aan onze plek... Als je kiest voor de wijk PREMIUM, zou ik in de 700 nrs een chalet boeken. Die liggen wat hoger en ook dichter bij het centrale deel van de camping. Owja, de zwijntjes... Ja, die kwamen elke dag even langs. Op zich grappig om te zien. Na 5min waren ze alweer weg.