Avis sollicité par Custplace
Nous souhaitons apporter la preuve que les avis publiés sur Custplace sont d’authentiques avis de clients Camping Sandaya Le Soleil Vivarais Sampzon.
Nous nous assurons ainsi de la fiabilité des avis.
De camping is goed gelegen, vlakbij de Ardèche en veel bezienswaardigheden in de buurt. Het park is verdeeld in twee zones: winkel, restaurant en infobalie liggen aan de ene zijde van de straat. Je hebt hierdoor niet echt het gevoel in een vakantiepark te zijn. De huisjes zijn gelegen aan de andere kant, aan het grote zwembad en het nieuwe restaurant en de bar. De huisjes staan veel te dicht bij elkaar waardoor je weinig privacy hebt. Het park staat volgepropt, dat oogt druk en minder gezellig. Parkeren is ook moeilijk: te weinig + kleine parkings. Je moet heel voorzichtig parkeren. Het zwembad is heel proper en mooi. Veel plaats om te zonnen. Er is ook een ruim binnenzwembad. De bar aan het zwembad is leuk en eigentijds ingericht. Heel gezellig en veel keuze aan drank. De twee douches in het huisje werkten niet naar behoren: de thermostaat sprong over van ijskoud naar heet. Heel onveilig voor kinderen. In de doucje gaf de syfon/ rooster een onaangename geur. We konden max. voor ons gezin maar 2 persoonlijke wifi codes krijgen. Als je vier toestellen bij hebt, was dat wel vervelend. Het personeel was vriendelijk en we konden sneller dan verwacht in ons huisje.