Avis sollicité par Custplace
Nous souhaitons apporter la preuve que les avis publiés sur Custplace sont d’authentiques avis de clients Camping Sandaya Les Mathes.
Nous nous assurons ainsi de la fiabilité des avis.
We kregen niet de nieuwe mobilhome premium 2 kamers 2 badkamers wat we gereserveerd hadden wel een zogezegde updating 3 kamers 2 badkamers maar was niet nieuw.(de nieuwe waren nog niet klaar bij onze aankomst)
De potten en pannen waren niet erg proper ,douche afloop verstopt werd hersteld ,brandalarm diende vervagen te worden
Suplement van 164 euro moeten betalen waarvoor geen uitleg was bij aankomst ,enkele dagen na aankomst door aan de receptie aan te dringen een duidelijke uitleg te krijgen is men dan toch gezien dat het een missing was er werd ik dan ook terug betaald (moest voorschot betalen voor de datum dat we een reservatie hadden )
Camping is geen 4 sterren waard 3 is voldoende
De airco werkte niet . Sandaya heeft er 3 campings de éénen naast de andere en was niet in staat een airco te herstellen men moest gebruik maken van een privé bedrijf die niet gekomen is , dat was service van Sandaya (we konden een andere mobilhome krijgen maar een verhuis voor enkele dagen zagen we niet zitten we waren een maand onderweg en dus zeer veel bagage )