Avis Camping Sandaya Les Rivages du plus récent au plus ancien

Nous souhaitons apporter la preuve que les avis publiés sur Custplace sont d’authentiques avis de clients Camping Sandaya Les Rivages.

Camping Sandaya Les Rivages

Der Stellplatz am Fluss hat uns sehr gut gefallen. Wasseranschlüsse und Strom waren gut zu erreichen. Die Platzgrösse war gut. Leider waren sehr viele Fliegen an unserem Platz was uns sehr gestört hat. Hier sollte über den Einsatz eines Insektizides nachgedacht werden. Die sanitären Einrichtungen im Nebengebäude waren nicht mehr neu aber zufriedenstellend sauber. Das Personal und die Security auf dem Platz war immer sehr freundlich und hilfsbereit. Die Trennung des Mülls durch die Campinggäste war unzureichend. Hier sollte deutlicher gemacht werden welcher Müll in welche Tonne gehört. Die Möglichkeit Wäsche zu waschen war gegeben an anderen Campingplätzen sind aber auch grössere Waschmaschinen (grösser 5Kg) mit integrierten Waschmittel verfügbar zu einem gleichen Preis. Das Waschergebnis war aber gut und die Maschinen waren schnell.

Par Jorg il y a 4 mois
Expérience prouvée le 14/07/2025

Camping Sandaya Les Rivages

Fijne camping, prima accommodatie, fijn zwembad (in het voorseizoen tenminste)

Fijne camping, prima accommodatie, fijn zwembad (in het voorseizoen tenminste)

Par Jan il y a 4 mois
Expérience prouvée le 05/07/2025

Camping Sandaya Les Rivages

Prima verblijf gehad. Jammer dat er geen parasols bij het zwembad zijn daarom geen gebruik van zwemb

Mooie camping met leuk strandje aan de rivier, prima verblijf gehad in mooi chalet (primium). Jammer dat er geen parasols bij het zwembad zijn daarom geen gebruik van zwembad gemaakt, was niet te doen in de volle zon. En je mocht het zwembad niet met slippers betreden terwijl de vloer om de zwembaden echt gloeiend heet was. Dat was het enige minpunt. Verder top!

Par Carola il y a 4 mois
Expérience prouvée le 13/07/2025

Camping Sandaya Les Rivages

Mobilhome C19 2ch 2 salle d eau très correcte emplacement au calme en deuxième ligne mais impossible de rentrer une voiture.
Quartier parc le moins bruyant. Piscine aucun coin à l

Par Gabrielle il y a 4 mois
Expérience prouvée le 11/07/2025

Camping Sandaya Les Rivages

Whilst this is a lovely campsite, it was not ready to receive clients when it opened. Ie. the grass on the pitches had not been cut, consequently it was 30 centimeters high in places, decorative lights placed around the site were not working. Plus, numerous people went to the bar in the afternoons only to find out closed.

Par K il y a 4 mois
Expérience prouvée le 11/07/2025

Camping très moyen pour un Sandaya

Camping très moyen pour un Sandaya

Par Dominique il y a 4 mois
Expérience prouvée le 09/07/2025

Camping Sandaya Les Rivages

Wij hadden een nieuwe caravan gekregen. Maar er waren een aantal dingen niet inorde. De voordeur kl

De voordeur klemde extreem hard. En enkele binnen deuren gingen niet dicht.
De koelkast staat extreem scheef.

Over de camping geen opmerkingen.
Over het zwembad heb ik maar 1 grote opmerking. VOOR ZIE SCHADUW PLEKKEN! Het kan warm zijn. Nergens kan je schaduw opzoeken. Nergens zijn er parasols te leen.

Par Kevin il y a 4 mois
Expérience prouvée le 09/07/2025

Camping Sandaya Les Rivages

Wij zijn begin juni aangekomen en de algemene indruk was dat men nog lang niet klaar was voor het seizoen.
Het gras was niet gemaaid, het sanitair gebouw had nog geen warm water en was grotendeels buiten gebruik. Bovendien zat er een groot gat in de omheining waar mensen door gingen.
Tevens stoorden we ons regelmatig aan de harde boem muziek op het terras die soms wel en soms niet aanstond.
Na meerdere keren melden van deze zaken zijn ze uiteindelijk grotendeels opgelost.
Betreffende de muziek stellen wij het volgende voor; wanneer men in het voorseizoen het nodig vindt om op het terras en restaurant muziek te draaien dan op laag volume en easy listening en geen boem boem muziek, beter helemaal geen muziek want de meeste klanten zijn dan pensionado

Par Hendrik il y a 5 mois
Expérience prouvée le 06/07/2025

Site agréable

Camping agréable

Par Michel il y a 5 mois
Expérience prouvée le 04/07/2025

Bien situé

Bien placé mais Acceuil à revoir, une seule personne gère tout Bord de l eau bien sympa

Par Carole V. il y a 5 mois
Expérience prouvée le 25/06/2025

Camping Sandaya Les Rivages

Très propre, très bien accueilli, personnel à l écoute, dommage que le camp soit coupé par une piste cyclable assez fréquentée surtout par des trottinettes pas très prudentes.

Par Louis il y a 5 mois
Expérience prouvée le 30/06/2025

Camping Sandaya Les Rivages

Te veel harde muziek ( zelfs na 24.00 uur nog) openbaar fietspad door camping en de camping was niet beveiligd, iedereen kon gewoon naar binnen, ook naar het zwembad, het campingregelement werd niet nageleefd, GEEN PARASOLS in het zwembad (37 graden)

Par Bart il y a 5 mois

Bon séjour

Bon séjour

Par Guy il y a 5 mois

Camping Sandaya Les Rivages

Bon séjour belles installations un petit bémol la coupe des arbres branches trop basses pour camping car

Par Norbert il y a 5 mois