Avis sollicité par Custplace
Nous souhaitons apporter la preuve que les avis publiés sur Custplace sont d’authentiques avis de clients Camping Sandaya Riviera d'Azur Saint-Aygulf.
Nous nous assurons ainsi de la fiabilité des avis.
Overzichtelijke camping, zwembad erg leuk, leuk animatie.Sanitair liet te wensen over.
Overzichtelijke camping, zwembad erg leuk, leuk animatie. Sanitair liet te wensen over. Regelmatig kon het toilet niet worden doorgespoeld (te weinig waterdruk)/toiletbrillen ontbraken. Douche werd onaangenaam heet als het toilet ernaast (wel)werd doorgespoeld, als de douche uberhaubt warm werd. Afwasgedeelte ontbrak vaak warm water, waterafvoer van de spoelbak viel spontaan uit elkaar door gebrekkige montage. Technische dienst heeft een aardige verbeterslag te maken wat dit betreft. Standplaats die wij hadden was voldoende groot en netjes. Helaas lieten andere standplaatsen gebreken zien zoals struiken midden op de plek of putten midden op de standplaats. Gebied rondom ZEN-zwembad zou ik niet willen verblijven. Indien wij garantie krijgen dat we komend seizoen op dezelfde plaats (of soortgelijke plaats) kunnen staan willen wij zeker terugkomen. Wordt deze garantie niet gegeven dan blijven we weg