Avis sollicité par Custplace
Nous souhaitons apporter la preuve que les avis publiés sur Custplace sont d’authentiques avis de clients Camping Sandaya Riviera d'Azur Saint-Aygulf.
Nous nous assurons ainsi de la fiabilité des avis.
Wij hebben niet genoten van onze vakantie. Hier een opsomming van de mankementen die deze camping
Wij hebben niet genoten van onze vakantie.
Hier een opsomming van de mankementen die deze camping Sandaya onwaardig maken;
? De haakjes in de doucheruimtes waar je je tas en/of kleding aan kan hangen waren afgebroken of in zijn geheel verdwenen.
? Bij de doucheruimtes die in 2022 zijn verbouwd dien je de doucheknop ingedrukt te houden om de douche te laten lopen. Het is onmogelijk om je dan ontspannen te douchen, laat staan dat je een klein kind bij je hebt en met één hand moet douchen!!
? Het water in de doucheputjes liep niet goed weg, hierdoor stond je vaak met je voeten in het vuile douchewater.
? De kampeerplaatsen waren slecht onderhouden, de zijkanten stonden vol met hoog gras en onkruid, wat leidde tot heel veel mieren!!
? De kampeerplaatsen waar je nog gebruik van kan maken liggen pal naast Europcamping. Deze camping is zo gigantisch druk en stopt elke avond pas om 00.30 uur met harde muziek en festiviteiten.
? 2 dagen geen stroom
? 5 dagen geen warm water bij doucheruimtes en afwasruimtes!