Avis sollicité par Custplace
Nous souhaitons apporter la preuve que les avis publiés sur Custplace sont d’authentiques avis de clients Camping Sandaya Sanguinet Plage Sanguinet.
Nous nous assurons ainsi de la fiabilité des avis.
Deze camping is zeker geen 5 sterren waard. Met 4 kunnen we instemmen. Het onthaal, vermoedelijk door een jobstudent, was héél matig en zeker ook geen 5 sterren waard. Er werd héél weinig info gegeven, het was echt op zijn frans. De gezelligheid rond en in het restaurant / avondanimatie is zéér leuk op Sanguinet lac (4 sterren) maar zeer ver te zoeken op Sanguinet plage (5 sterren) waar wij verbleven. Alle geluk had je tot beide campings toegang en dit via een korte route.
De zwembaden zijn vrij klein op beide campings en de ligstoelen zodanig ook beperkt. Wij waren er van 1 tot 15 juli. Vanaf 7 juli was het een race om een ligplaats te bemachtigen. Dan had je het grote voordeel dat je aan het strand aan het meer kon vertoeven en dit was vanaf S. Plage heel dichtbij. Je moet wel de straat over steken maar dit is een vrij rustige weg en éénrichtingsverkeer.