Lire tous les avis Sandaya, Campings 4 et 5 étoiles en Europe Sandaya, Campings 4 et 5 étoiles en Europe
AVIS AUTHENTIFIÉ
Avis sollicité par Custplace

Nous souhaitons apporter la preuve que les avis publiés sur Custplace sont d’authentiques avis de clients Sandaya, Campings 4 et 5 étoiles en Europe.

Nous nous assurons ainsi de la fiabilité des avis.

Camping Sandaya Le Grand Dague Atur

Goed, maar verbetering zeker mogelijk

Ons verblijf was goed. Mindere punten zijn:
1. Niet duidelijk aangegeven dat route in navigatie verboden is voor caravans. Hierdoor kom je na een lange reis aan het zoeken naar de exacte route. Dit kan veel beter worden aangegeven bij de boeking. Jullie weten immers dat er met een caravan wordt gekampeerd.
2. Weg naar camping is te smal voor caravans, passeren is niet goed mogelijk en situatie is onoverzichtelijk. De enkele slagboom na de bocht is ook niet veilig.
3. Campingplekken zijn niet vlak en hoogteverschillen zijn niet acceptabel. Bij een 5 sterren camping mag je vlakke plekken met minimaal verval verwachten.
4. Zwembad en de ruimte om het zwembad is te klein. Haal een paar chalets weg en zorg voor meer uitloop. Dit geeft een vele betere beleving van de ruimte.
5. Betaalde animatie vinden wij opmerkelijk. Je betaalt voor de camping incl. animatie. Dat er dan nog aanvullende animatie is tegen betaling, waardoor je een soort "elite" animatie krijgt vinden wij niet passend. Niet iedereen kan dan meedoen, terwijl samen dingen doen toch een van de mooie aspecten is van kamperen.
6. Parkeren bij de caravan of accommodatie zou op sommige plekken verboden moeten worden. De rijpaden worden hierdoor zo smal dat het gevaarlijk wordt. Soms zijn de wegen niet breder dan een auto en is inrijden met caravan of auto onoverzichtelijk. Vooral bij het sanitairgebouw rondom zone 300 is dit het geval.

Uiteraard is het niet alleen negatief. De camping ligt centraal, dicht bij supermarkten en Perigeux. De animatieteams incl. Koolaya zijn enthousiast. De voorkeursplek voldeed aan de verwachting en bood de benodigde ruimte. Activiteiten zoals kanoeen, klimmen, Velorail en watervallen, rivieren zijn allemaal binnen 1 uur rijden. Ontvangst bij de receptie vooraan als op de camping was vriendelijk en praktisch.

Par Ramon il y a 8 mois
Expérience prouvée le 29/08/2023

Cet avis intitulé « Goed, maar verbetering zeker mogelijk » posté sur Custplace respecte notre charte Vous pouvez laisser un commentaire ou un avis , attribuer une note, poser une question publiquement depuis nos espaces de confiance. En savoir plus

Vous n'êtes pas encore membre ?

Créer un compte, c'est gratuit et ça prend moins d'une minute !

Créer un compte

Les membres obtiennent plus de réponses que les utilisateurs anonymes.

Le fait d'être membre vous permet d'avoir un suivi détaillé de vos demandes.

Le fait d'être membre vous permet d'avoir des options supplémentaires.