AVIS AUTHENTIFIÉ
Avis sollicité par Custplace

Nous nous assurons ainsi de la fiabilité des avis.

Europa Village

In cijfers op de eerste plaats; - Een 11 voor de animatie (de kleintjes en iets grotere hadden een "time of their life"); - Een 10 voor de locatie van Europa Village Camping in vergelijking met Union Lido en Marina di Venezia (totaal 6 x geweest). Denk aan de wekelijkse markt, Leuke koffietentjes, restaurants, ijssalon, ook dichterbij Jesolo; - Een 8 qua vriendelijkheid voor de receptie en overige medewerkers, m.u.v. het onvriendelijke personeel in/van de campingwinkel; - Een 7 voor de het chalet, waar wij verbleven, 2129 was een chalet voor 3 personen. Wij waren met zijn tweeën en 2 honden, die vrij buiten konden lopen binnen de omheining van het chalet. Het Chalet had binnen geen fatsoenlijke zitplaatsen, dan een "hip bankje", geen tafeltje, je kopje/glas moest je op de grond zetten. De kastruimte Is ondermaats De keuken was inefficiënt: spoelbak (geen afwasmachine) pal naast het raam met gordijnen, 2-pits kookplaat naast de wasbak. Al met al een natte boel (kortsluiting). Boven de wasbak was wel m.i. een "uitdruiprek" geplaatst, maar daar kunnen geen pannen geplaatst worden. Bovenkastjes te hoog (ik 1.75 mtr). Het pannen-onderkastje te smal (pannen kunnen niet goed worden opgeborgen). De totale aanwezigheid van het serviesgoed - van alles 3 stuks - was "betuttelend", wij misten een waterkoker. Voor de vloer zou een Swiffer het vegen plezierig maken en des te meer als er sprake is van dierenharen. Nu bleef alles steeds aan een slechte bezem plakken. De badkamer is goed, de wasbak lekker groot, water is heet. De douche is fijn, maar ook hier is weer weinig ruimte voor het plaatsen van spullen. Het bidet diende daarom als "kast", welk bidet beter in het toilet (douchetoilet) geïntegreerd had kunnen zijn. het weer dit toelaat. de tafel is een "tikkeltje link", er kunnen gemakkelijk kleine (fijne) spullen doorheen vallen om vervolgens onder het chalet te eindigen...! Ik heb niet begrepen waarom er maar 1 ligstoel aanwezig was bij het chalet. De schuifdeur ging heel stroef open - met als gevolg dat het handvat los zat - daar moet je "Danoontje Powerrr" voor eten! Bij toeval zag Ik dat deze schuifdeur aan 2 kanten open kan (ook bij de wasbak). Deze hendel zat niet op slot!! Beetje tricky, vooral omdat er bij aankomst een notitie ligt, waarbij de directie zich niet aansprakelijk stelt voor vermis- singen en waarbij een kluis bij de receptie gehuurd kan worden!! Het chalet had een fijne kleine vaste kluis. Het zwembad ziet er gaaf uit, alsook de trainingsmogelijkheden, personeel aldaar is aardig. De houten ligbedden zijn knudde en bezorgen je een pijnlijke rug en achterwerk. De toiletgebouwen waren volledig en schoon. Het hondenstrand was voortreffelijk voor onze 2 flatcoated Retrievers. Vanaf (kennelijk) 1 juni moet er voor de stoelen betaald worden. Dat wat er aan stoelen op het "hondenstrand staat is "ouwe zooi", veelal kapot. ? 16 euro per dag vragen is daarom een gotspe, te meer ook omdat er totaal geen faciliteiten zijn! Sandaya / Europa Village Camping kan zich in geen enkel opzicht vergelijken met een Union Lido e/o Marina Di Venezia, maar dit moet men ook niet willen! Tot slot bied Netflix of een andere commercieel downstream aan voor een billijke prijs!

Par Marie-Antoinette il y a 6 mois
Expérience prouvée le 11/06/2025

Cet avis intitulé « In cijfers op de eerste plaats; - Een 11 voor de animatie (de kleintjes en iets grotere hadden een " » posté sur Custplace respecte notre charte Vous pouvez laisser un commentaire ou un avis , attribuer une note, poser une question publiquement depuis nos espaces de confiance. En savoir plus

Vous n'êtes pas encore membre ?

Créer un compte, c'est gratuit et ça prend moins d'une minute !

Créer un compte

Les membres obtiennent plus de réponses que les utilisateurs anonymes.

Le fait d'être membre vous permet d'avoir un suivi détaillé de vos demandes.

Le fait d'être membre vous permet d'avoir des options supplémentaires.