Avis sollicité par Custplace
Nous nous assurons ainsi de la fiabilité des avis.
Prima, rustige camping vlak bij zee voor jonge gezinnen. Let op tent grootte, grondzeil en zwembroek
Prima en best rustige camping vlak bij zee, maar echt niet meer dan 4 sterren. Fijn privé sanitair voorzieningen op meeste kampeerplekken. Maar vrijwel elke kampeerplek was met grof en scherp grind/gruis bedekt wat goed is voor campers, maar niet voor een tent met een stevig grondzeil. Daar zitten nu vijf grote gaten in; neem dus extra grondzeil mee. De plekken zijn niet zoals aangegeven 9x15 meter, maar variëren en je moet maar net de juiste krijgen. Ondanks dat ik erover had gemaild, hadden we eerst toch een plek waar onze tent niet op kon staan, gelukkig kon de receptie onze plek nog wisselen. Onze buren hadden minder geluk en daar bleek de receptie ook niet erg welwillend in mee te willen werken. Prima, lekker warm en simpel rechttoe-rechtaan zwembad, maar de informatie over strakke zwembroeken mag beter want die hadden we niet bij ons. Er is weinig tot niets te doen voor tieners (11-13-15). Nb: surfles bij Go&Surf was trouwens wel top maar soms al om 7u 's ochtends en meestal in Labenne). Er zijn weinig faciliteiten. Bv. een winkeltje met bakker en basisspullen. Brood moet je voor 19u bij de receptie bestellen en anders 10 minuten met de auto. Of horeca waar je om 8u al koffie kunt halen, dat is pas om 10u open. De schoonmaak van het zwembad begint om 9u over ijverig met ruim een uur met een bladblazer aan de slag. Zit je daar dicht bij dan is uitslapen er niet bij al wen je er wel aan. Er zijn geen goede sportgelegenheden zoals een voetbalveld (er werd ergens een plastic goal geplaatst) en het meeste entertainment voor kinderen is in het Frans. Het is duidelijk dat dit een camping is in opbouw die nu 3 jaar in het Sandaya jasje zit en duidelijk nog verbeterpunten heeft op te pakken. Hier kom je voor de strand ervaring, niet voor gezelligheid op de camping waar je je tieners de hele avond kwijt bent omdat ze met anderen weg zijn. Jonge gezinnen zullen het hier leuk(er) hebben dan gezinnen met tieners.