Avis sollicité par Custplace
Nous nous assurons ainsi de la fiabilité des avis.
Wij komen hier nooit meer terug!
Wij hadden deze week onze eerste en tevens onze laatste ervaring. Bij aankomst na 18u kregen we snel onze sleutelkaarten van onze cottage (type) zen. Bij aankomst bij de cottage kwamen onze eerste teleurstellingen 1) de hele cottage was oud en al langere termijn niet meer onderhouden (algemeen) oude troep onder cottage gegooid en binnen hing het aan flarden aan mekaar. 2) besteklade niet compleet 3) airco lekt en koelde niet 3) pisvlekken op het matras 4) de hoezen waren allemaal vies en zat haar in en op bij aankomst 5) overal afgeknipte nagels 4) elektrische laders allemaal kapot op het park 5) filters van de afzuigkap heel lang niet schoongemaakt en daarom een penetrante lucht in het hele huisje 6) de vlonder stond met een paar schroeven vast waardoor alles trilde aan het huisje 7) de kasten sloten niet en deurtjes lagen eruit 8) toilet bleef doorlopen. We moesten direct bij aankomst
terug naar de receptie om onze klacht(en) te behandelen. Er kwam geen sorry wel werd er even snel bedlinnen gebracht die we zelf maar moesten verwisselen. De afspraak was dat de dag erna het hele huisje zou worden schoongemaakt. We kwamen aan het einde van die dag thuis weer niks gebeurd. Ook de airco was niet gemaakt. Er is geen enkele gevoel voor situational awareness bij het personeel. Ik spreek vloeiend Engels maar hier is het vocabulaire veelal gestoeld op Frans only. Afspraken worden niet nagekomen en ze begrijpen de helft niet. Meer zelfs. De beste was; hebben jullie laadvoorzieningen? Ja; die hebben we maar ze zijn stuk maar ze zijn dus wel beschikbaar (!?). Vandaag hebben we vroeg stipt 9 ons gemeld bij de receptie. Direct de directeur van het park erbij gehaald (Anthony) want dit kon niet langer. Hij is de enige die voor het eerst excuses maakte. Niemand dat dit tot dat moment
gedaan. Ik eiste of huidige huis schoon en airco gemaakt maar geld terug of upgrade naar een ander huisje (nu) waar wel alles is zoals het zou moeten zijn. Ze kozen voor het laatste. Ze moesten ook dit huisje schoonmaken dus we konden er niet direct in. We zouden gebeld worden wanneer het klaar zou zijn dat we niet hele tijd op het park zouden moeten blijven. Je raad het al niet gebeld en dus maar weer zelf naar receptie gelopen. Ik kreeg direct de kaarten mee want het was al wel klaar. Waarom dan niet even een belletje? Eenmaal aangekomen weer geen bedlinnen!!! Wij weer bellen waar het blijft het was al 4 uur. Reactie het komt er direct aan en is er voor 8pm. (!) wat klopt er niet aan deze zin? Weer zelf naar receptie gelopen omdat ze gingen sluiten. Toen direct in m?n handen gedrukt gekregen met een forse bromsnor aan de overkant van receptie (dames wilde naar huis dat was duidelijk).
Was ik niet gegaan was het weer mis gegaan. Daarnet maar weer de bedlinnen gedaan voor de zoveelste keer. Dit keer weer hondenhaar en afgeknipte teennagels gevonden in ons nieuwe bed. Wanneer gaat het ophouden hier? Ondanks alles hebben we wel een nieuw huisje gekregen maar man wat een slechte organisatie hier en uiteindelijk slechte klantenservice. Als klap op de vuurpijl waren mijn beide zoontjes het zwembad uitgestuurd om ze geen speedo droegen. Reden vanwege de hygiëne. Pardon! 1 ster wij komen hier nooit meer terug.