Een nette camping en mooie omgeving om erop uit te gaan. Qua speelgelegenheden voor kinderen was er weinig aanbod verdeeld over de camping. Alleen voor op de camping is een kleine speeltuin. Het zou leuker zijn als er meer speeltoestellen op de gehele camping komen zodat de kinderen ook dichtbij de accommodatie kunnen spelen en in contact kunnen komen met andere kinderen.
Ook het "voetbalveld" verdient wel wat aandacht.
Wij hebben een super verblijf gehad, zelf was ik door een ongeval thuis tijdelijk minder valide. Alle voorzieningen zijn zo ingericht dat ze goed met hulpmiddelen te bereiken zijn en AL het personeel was zeer behulpzaam. Onze kinderen hebben zich meer dan prima vermaakt.
Très bon accueil , mobilhome superbe . Nous avons passer un agréable séjour , endroit très calme . Camping très propre , personnelles très agréables et Animations extra .
Nous recommandons ce camping " sandaya " sans problème.
Leuke camping, zwembad goed maar mogelijk wat klein als je grotere kinderen hebt. Voldoende ligplekken. Erg lang wachten op je bestelling in de snackbar of voordat je aan de bar kan bestellen. Geen restaurant!
We hadden een cottage voor 6 personen en waren met 5 personen. Erg krap allemaal met 3 pubers en cottage was niet schoon, bedden zijn stretchers en kraakten aan alle kanten. In broodrooster zat nog een stuk oud brood en overal veel stof. Alsof er niet was schoongemaakt voordat we kwamen
Mitigé. Camping avec trop d étrangers très bruyants. L ensemble du camping est bien arboré. Emplacement très bien avec des sanitaires corrects. L espace animation est trop petit. Piscines au top comme le personnel
espace (premium) & bungalow moderne, intimité préservée avec arbuste, claustra, équipements et accessoires ok. espace piscine moyen : les bassins et transats paraissent importants à première vue ; mais quand en considérant la capacité du camping, ceux-ci sont sous-dimensionnés ; niveau propreté moyen (toboggans sales), sécurité des toboggans pas au niveau 4 étoiles (pas d'avertisseur de présence) épicerie et restauration médiocre : essentiellement des biscuits apéro, soda, alcool - mais trois fois rien pour manger sainement ; pour le bar-terrasse, c'est pas donné et surtout les locaux font vieillot environnement : plutôt sympa, Névez à environ 3km accessible par une route comportant une piste piéton/cycliste ; villages sympa aux alentours (Pont Avent, plage Tahiti) et de très belles choses à moins d'une heure (pointe du Raz) animation : 2 soirées hypnose et groupe musical breton sympa ; les autres, c'est très moyens ; l'équipe d'animation est sympa mais on est plus dans des jobs d'été que des professionnels de l'animation enfin gros point négatif : la proximité d'un camp de gens du voyage (environ 300 caravanes) ; en fonction de l'emplacement, vacarmes toute la journée (chien qui aboie, motocross) - pour avoir consulté les archives, ce n'est pas la première année ; là encore, ce n'est pas digne d'un camping 4 étoiles ; la réponse de la réceptionniste "on y peut rien" ; certes, mais il faudrait alors en tenir compte dans le prix car il n'est pas normal de payer si cher avec de tels désagréments
camping bien entretenu mais manque de haie séparative. Club ado décevant car peu parle français beaucoup de hollandais ce qui n'a pas permis à nos ados de s'intégrer
Mooie gezellige camping, niet te groot, goede accommodatie. Grootste gemis is een fatsoenlijke eetgelegenheid (restaurant), voor goed eten moet je van de camping weg.
Het was prima in orde.
Het personeel is vriendelijk, behulpzaam en spreken veelal ook Engels.
Onze stacaravan was ruim, schoon en van alle gemakken voorzien. De opstelling van 5 caravans in een cirkel zorgt voor een gezellige sfeer.
Enorm genoten van de rust op het park. Alsook de omgeving die zeer aangenaam is. Onze kinderen hebben zich hier ook geamuseerd en waren heel blij dat er dichtbij een strand was. Zeker een aanrader, en onze volgende vakantie zal ook bij Sandaya zijn