Avis Camping Sandaya La Roubine - 5 étoiles du plus récent au plus ancien

Nous souhaitons apporter la preuve que les avis publiés sur Custplace sont d’authentiques avis de clients Camping Sandaya La Roubine - 5 étoiles.

Camping Sandaya La Roubine - 5 étoiles

Réserves sur les emplacements , non délimités, la grandeur de certains emplacements ,ainsi que la disposition de certains mobil-home qui ne participe pas à donner un minimum d intimidé.

Par Serge il y a 2 mois
Expérience prouvée le 20/09/2025

Camping Sandaya La Roubine - 5 étoiles

Camping gast echt achteruit, alleen de nieuwe huisjes is een verbetering. Personeel is ook echt verslechterd.

Par Marlies il y a 3 mois
Expérience prouvée le 15/08/2025

Camping Sandaya La Roubine - 5 étoiles

Camping calme et très propre, destiné aux familles avec de jeunes enfants. Nous avons été déçus de la piscine juste pour autant de vacanciers et froide à notre arrivée. Serveurs au restaurant qu on semble dérangés lors de notre venue. Satisfaction moyenne de ce séjour.

Par Christine il y a 3 mois
Expérience prouvée le 14/08/2025

Camping Sandaya La Roubine - 5 étoiles

Fijne camping maar minder dan voorheen

Wij zitten voor de derde keer op la roubine. Wij hebben drie weken in een comfort caravan gestaan op een heerlijke plek. Super fijn dat vorig jaar deze terrassen zijn vergroot! Na de overname van Sandaya zijn er wel veel veranderingen die niet allemaal positief zijn. Maar de kleine overzichtelijke camping en de rivier zijn voor ons de reden om hier toch weer terug te komen. Personeel is zeer vriendelijk en behulpzaam! En het onderhoud blijft heel goed geregeld. Van snoeien, tot aanvullen van zand op het strandje. Ze werken daar echt hard! En mega vriendelijk bij de receptie, zo hadden wij een wespennest en is dezelfde dag nog weggehaald. Hetgeen wat aangeboden wordt op de site komt niet overeen met wat er op de camping is. Zo hebben onze kinderen 1,5 week op kartonnen bordjes getekend bij de kidsclub terwijl allerlei workshops aangeboden worden op de site. Wel een leuke nieuwe voorstelling, die was heel goed. En een workshop paaldansen was favoriet. De begeleiders waren overigens echt super lief en spraken Nederlands en Frans. Het buscafe dat er alle jaren stond, nu nooit gezien wat wel op de site wordt aangegeven. Het restaurant was fantastisch, dit jaar echt niet. Patat niet gaar, bediening vriendelijk maar moet moeite doen om nog wat te drinken te bestellen. De pizza was overigens heerlijk! Ook jammer dat het barretje van het zwembad nu niet echt meer open is. Voorheen was het daar altijd gezellig druk. Al met al blijven wij omdat het met kinderen zo fijn is dat ze de weg gemakkelijk vinden. De rivier is fantastisch. De nieuwe huisjes zien er mooi uit, staan erg leuk gepositioneerd.

Par Quincey il y a 3 mois
Expérience prouvée le 12/08/2025

Camping Sandaya La Roubine - 5 étoiles

Leuke, gezellige camping. Taos zijn geld niet waard

Leuke camping, veel te doen. De accomodatie (Taos) is veel te duur voor wat het is.

Par Jolien il y a 4 mois
Expérience prouvée le 19/07/2025

Camping Sandaya La Roubine - 5 étoiles

Globalement, belle infrastructure, bungalow "neufs", bon restaurant, personnel très sympathique et à l

Par Pierre il y a 5 mois
Expérience prouvée le 05/07/2025

Camping Sandaya La Roubine - 5 étoiles

Jammer dat het een doorreis camping is geworden! En personeel die alleen Frans praat en restaurant d

Jammer dat het een doorreis camping is geworden! En personeel die alleen Frans praat en het restaurant die waardeloos was!

Par Harold il y a 5 mois
Expérience prouvée le 25/06/2025

Camping Sandaya La Roubine - 5 étoiles

Onze verwachtingen vooraf bij een 5 sterren camping waren hoger dan de realiteit

Par Robin il y a 5 mois
Expérience prouvée le 24/06/2025

Camping Sandaya La Roubine - 5 étoiles

Der Stellplatz Nr. 84 mit eigenem Sanitärhaus ist nicht geeignet für größere Wohnmobile. Der Platz ist vollkommen uneben, sodass eine einigermaßen gerade Stellfläche trotz Auffahrkeilen kaum möglich ist. Hinzu kommt, dass der Platz die beschriebene Mindestgrösse von 100 qm als Premiumplatz meines Erachtens nicht erreicht. Die anderen Premiumplätze 129-134 waren deutlich größer.
Weiterhin ist der sogenannte Premiumplatz Nr. 84 zwischen den Mobilhomes eingeklemmt.
Das eigene Sanitärhaus ist modern und empfehlenswert.

Par Philipp il y a 5 mois
Expérience prouvée le 20/06/2025

Camping Sandaya La Roubine - 5 étoiles

Plus rien à voir avec les anciens propriétaires..... Grosse déception et nous avons bien peur que ce camping ne perde une étoile....

Par Pascal il y a 1 an
Expérience prouvée le 22/09/2024

Camping Sandaya La Roubine - 5 étoiles

Nicht durchgehend Rollstuhl gängig. Strasse Schwellen, kein Zugang zur Wäscherei, kein Zugang zum La

Nicht durchgehend Rollstuhl gängig.
Strasse Schwellen, kein Zugang zur Wäscherei, kein Zugang zum Laden.
Sanitär Raum für Rollstuhlfahrer echt eng.
Mein Tipp: Setzt Euch in einen Rollstuhl und macht einen Tagesablauf. Das ist sehr lehrreich.
Stellplätze zT sehr schräg, kein Wasser auf den Plätzen

Par Mario il y a 1 an
Expérience prouvée le 13/09/2024

Camping Sandaya La Roubine - 5 étoiles

Wij waren voor de 5e keer op deze camping. Helaas is de camping over genomen door Sandaya. Dit merkte je aan veel dingen. Properheid van de camping in algehele zin was minder. Sfeer bij het restaurant was weg. Helaas. Animatie was erg rustig.

Par Rob il y a 1 an
Expérience prouvée le 24/08/2024

Reprise du camping la Roubine par Sandaya

Après 45 ans dans ce camping familial, il a été repris par Sandaya et la qualité était déjà moindre cette année. Je testerai encore l'année prochaine, mais j'ai bien peur des changements prévus 😕😔

Par Juliane il y a 1 an
Expérience prouvée le 23/08/2024

Bonne expérience

Bonne expérience

Par Julie il y a 1 an
Expérience prouvée le 23/08/2024

Camping Sandaya La Roubine - 5 étoiles

Vele malen slechter als voorgaande jaren. Veel rommel op de camping Lang wachten in het restaurant,

Vele malen slechter als voorgaande jaren.
Veel rommel op de camping
Lang wachten in het restaurant,
Eten niet samen opgediend
Fles wijn bij betaling aan receptie vergeten te geven, toe wij de vraag stelde waarom vrienden van ons wel een fles kregen, was het antwoord datvze het vergeten waren.
Veel achterstallig onderhoud aan het zwembad. Zoals tegels los. Heb meerdere personen gezien met verwondingen aan voeten.
Door het weghalen van de boeien bij het strandje aan de ardeche, komen veel kano?s aanmeren waardoor ze tussen onze zwemmende kinderen door peddelen en vervolgens over de camping gaan zoeken naar toilet voorzieningen en eetgelegenheden. Dit geeft geen fijn gevoel

Par Jurgen il y a 1 an
Expérience prouvée le 18/08/2024

Camping Sandaya La Roubine - 5 étoiles

Agréables vacances mais prix trop élevé pour des prestations à désirer

Nous avons passé d’agréables vacances; le camping est très beau et au calme, et parfait pour les familles avec de jeunes enfants. En revanche les prestations ne sont pas à la hauteur 5* et le prix bien trop élevé. Un rafraîchissement des bungalows et équipements sont nécessaires, l’équipe d’animation pour les enfants devrait être formée et plus enthousiaste.

Par Alexandra il y a 1 an
Expérience prouvée le 22/07/2024