Avis Camping Sandaya Parc La Clusure Tellin du plus récent au plus ancien

Nous souhaitons apporter la preuve que les avis publiés sur Custplace sont d’authentiques avis de clients Camping Sandaya Parc La Clusure Tellin.

Camping Sandaya Parc La Clusure Tellin

Het ontvangst bij de receptie was als eerste een pré. We werden geholpen ( als ik t goed heb) door K

Het ontvangst bij de receptie was als eerste een pré.
We werden geholpen ( als ik t goed heb) door Katherine met een K.
Erg vriendelijk en behulpzaam.

Het eten in het afhaal restaurant vond ik niet lekker en jammer dat het ook erg naar frituur ruikt ( misschien logisch maar bij de frietkraam thuis is dat niet) het personeel ook daar was erg vriendelijk.

Par Peter il y a 5 mois
Expérience prouvée le 14/06/2025

Camping Sandaya Parc La Clusure Tellin

Beau camping mais les bords des emplacements ne sont pas entretenus , grandes herbes et peu de personnes dans le personnel parle français on se croirait en hollande

Par Christophe il y a 5 mois
Expérience prouvée le 14/06/2025

Camping Sandaya Parc La Clusure Tellin

Het was lekker rustig toen we er waren aten, douches zijn wel wat minder, niet warm, geen goede stra

Het was lekker rustig toen we er waren, douches zijn wel wat minder, niet warm, geen goede straal en ingesteld op 5 minuten. Dat is echt te weinig als je een flinke bos lang haar hebt

Par Maike il y a 5 mois
Expérience prouvée le 12/06/2025

Prima verblijf.

Prima verblijf.

Par Rardy il y a 5 mois
Expérience prouvée le 12/06/2025

Camping Sandaya Parc La Clusure Tellin

We konden kiezen tussen 2 plekken, terwijl er ruimte genoeg was. Waarom geen plattegrond meegegeven om te kijken wat een goede plek was.? We hadden nu een kleiplateau voor de caravan

Par Martin il y a 6 mois

Propere camping (alles), leuk zwembad, fijne animatie, lekkere brasserie

Par Sofie il y a 6 mois
Expérience prouvée le 08/06/2025

Camping Sandaya Parc La Clusure Tellin

Op zich een leuke camping.

Op zich een leuke camping. Wij waren er van zaterdag tot zaterdag in een 6-persoonshuisje en hadden tot woensdagochtend bijna de hele camping voor ons zelf. Helaas was het door Hemelvaart vanaf woensdag té druk.

Par Richard il y a 6 mois

Camping Sandaya Parc La Clusure Tellin

Ik moet eerlijk zijn. Wij waren in een rustige periode. Maar als het park vol zit zou is het een 2 geven. Met Hemelvaart hebben wij 1 dag de volle huisjes om ons heen gemerkt. En dan merk je hoe dicht je op elkaar zit.plantjes om het bordes is niet de oplossing. Wat grote hagen zodat je niet bij elkaar naar binnen kijkt en zeker als je met vele hondenbezitters bij elkaar zit.

Par Groenendijk il y a 6 mois

Camping Sandaya Parc La Clusure Tellin

Tout était super!! personnel du camping super sympa très bon séjour !!

Tout était super!! personnel du camping super sympa très bon séjour !!

Par Ludovic il y a 6 mois

Camping Sandaya Parc La Clusure Tellin

Hele grote en nette camping midden in de natuur. Schoon toilet en douche gebouw. Animatie voor de ki

Hele grote en nette camping midden in de natuur.
Schoon toilet en douche gebouw.
Animatie voor de kinderen, 2 zwembaden.
Vriendelijk personeel.
Top camping.

Par Adventuresoftheblacklion il y a 6 mois

Verblijf met Hemelvaart

Verblijf was prima, duidelijk en goed verzorgd. Helaas misten er een aantal items in het huisje en bij familie leden ging er meer mis.

Par Tijn il y a 6 mois
Expérience prouvée le 06/06/2025

Camping Sandaya Parc La Clusure Tellin

très, très déçu par la propreté de la piscine avec des surveillons qui ne font absolument rien res

le souci de ce camping c'est que la priorité et pour les hollandais ....très, très déçu par la propreté de la piscine avec des surveillants qui ne font absolument rien respectez niveaux interdiction ((chaussure, cigarettes ,exct.....)a par être accroché a leur portable...a si !!!!de temps en temps il leur arrivent de confisquer un très petit pistolet a eaux a un gamin de 5..6 ans.. ((pour info c'était pas un des nôtres...))question restauration c'est pas beaucoup mieux !!!très chère pas terrible et en plus ne respecte pas la demande des clients coté positif ...le mobil home étais spacieux dans un bon endroit ( nous on avons pris 3 pour 3 famille )

Par Claude il y a 6 mois
Expérience prouvée le 29/05/2025

Camping Sandaya Parc La Clusure Tellin

Super tevreden vlotte service bij aankomst. Zelfs bij vertrek is er personeel geweest om ons vuilbak mee te nemen heerlijk zwembad voor 18 + zeker een aanrader en lekker warm

Par Kevin il y a 6 mois
Expérience prouvée le 06/06/2025