Avis Camping Sandaya Paris Maisons-Laffitte Maisons Laffitte du plus récent au plus ancien

Nous souhaitons apporter la preuve que les avis publiés sur Custplace sont d’authentiques avis de clients Camping Sandaya Paris Maisons-Laffitte Maisons Laffitte.

Camping Sandaya Paris Maisons-Laffitte Maisons Laffitte

Perfect location for exploring Paris and the Maison-laffitte area is also really nice.

Par Mike il y a 2 mois
Expérience prouvée le 07/09/2025

Sehr schöner Platz in der Nähe von Paris.Alles sauber und gepflegt

Sehr schöner Platz in der Nähe von Paris.Alles sauber und gepflegt

Par Peter il y a 2 mois
Expérience prouvée le 06/09/2025

Camping Sandaya Paris Maisons-Laffitte Maisons Laffitte

Schöner und sauberer Platz. Um Ausflüge nach Paris oder Schloss Versailles zu machen optimal.

Par Hartmut il y a 3 mois
Expérience prouvée le 04/09/2025

Camping Sandaya Paris Maisons-Laffitte Maisons Laffitte

La piazzola prenotata e pagata con ampio anticipo all arrivo era inaccessibile sia x dimensioni sia xe destinata a discarica del verde

Par Daniela il y a 3 mois
Expérience prouvée le 03/09/2025

Camping Sandaya Paris Maisons-Laffitte Maisons Laffitte

Sehr freundliches Personal. Gute Organisation. Der Gulli war nicht in Ordnung und ist mehrmals übergelaufen. Sonst sehr empfehlenswert!

Par Ilona il y a 3 mois
Expérience prouvée le 03/09/2025

Camping Sandaya Paris Maisons-Laffitte Maisons Laffitte

Piazzola adeguata. Ottimo spazio gioco per bambini e ragazzi. Mini market utile. Bagni spaziosi e discretamente puliti: per la grande affluenza di visitatori, le pulizie dovrebbero essere eseguite più volte nella giornata.

Par Angela il y a 3 mois
Expérience prouvée le 31/08/2025

Camping Sandaya Paris Maisons-Laffitte Maisons Laffitte

Camping très agréable calme propre Proche du rer Seul reproche eau de la piscine froide

Camping très agréable calme propre
Proche du rer
Seul reproche eau de la piscine froide

Par Geoffrey il y a 3 mois
Expérience prouvée le 31/08/2025

Camping Sandaya Paris Maisons-Laffitte Maisons Laffitte

L?emplacement est idéal pour visiter Paris, grâce à la proximité du RER. Mobile home correct, propre

L?emplacement est idéal pour visiter Paris, grâce à la proximité du RER.
Mobile home correct, propre, juste à revoir les joints de la douche.
La piscine n?était pas nickel, eau plus que trouble et surtout TROUVER UNE SOLUTION pour le sol qui se délite et des petits cailloux qui blessent les pieds.
Environnement propre, boisé, agréable.
Au restaurant, bons plats et personnel très aimable

Par Christine il y a 3 mois
Expérience prouvée le 30/08/2025

Camping Sandaya Paris Maisons-Laffitte Maisons Laffitte

Fijne camping met goed zwembad, restaurant en winkeltje. Vriendelijk personeel bij receptie, restau

Fijne camping met goed zwembad, restaurant en winkeltje.
Vriendelijk personeel bij receptie, restaurant en superfijne mensen bij de winkel.
Heel tevreden over de plek: ruim genoeg voor een grote tent met klein tentje ernaast plus auto en dan is er nog ruimte om te zitten. Schaduw van bomen en struiken.
De locatie is top: dichtbij de A-trein. Daarmee ben je in korte tijd in het centrum van Parijs.
Het sanitair is aan vervanging toe. Schoonmakers doen goed hun best, maar zij kunnen er niets aan doen dat de vloer altijd nat is en daardoor meteen na het dweilen weer vies wordt. Verder zijn er veel reparaties nodig.

Par Alquin il y a 3 mois
Expérience prouvée le 29/08/2025

Prima camping als uitvalsbasis voor een stedentrip Parijs

Prima camping als uitvalsbasis voor een stedentrip Parijs

Par Arne il y a 3 mois
Expérience prouvée le 29/08/2025

Camping Sandaya Paris Maisons-Laffitte Maisons Laffitte

Fijne plek, dichtbij de trein. Mooi zwembad en prima plekken.

Fijne plek, dichtbij de trein. Mooi zwembad en prima plekken.

Par Michael il y a 3 mois
Expérience prouvée le 28/08/2025

Camping Sandaya Paris Maisons-Laffitte Maisons Laffitte

Fijne camping vlakbij Parijs.

Rustige en groene camping. Vriendelijk personeel. Schone accomodatie. Hij was niet zo groot, maar alles zat erin, dus prima verder. Onze caravan lag dicht bij het zwembad/winkel/restaurant. Je bent snel in Parijs met de RER, en ook naar Disney is het goed te doen.

Par Nicoline il y a 3 mois
Expérience prouvée le 15/08/2025

Camping Sandaya Paris Maisons-Laffitte Maisons Laffitte

Genoten van ons verblijf wel een paar verbeterpunt punten

Plek, onze plek e5 was helemaal top enig verbeterpunt, terein mag iets egaler zijn Zwembad, netjes personeel vriendelijk. Er laten wel steentjes los, regelmatig vegen zorgt ervoor dat je er gewoon kan lopen. Zwembad klein, had iets groter mogen zijn. Het was fijn geweest als je als ouders ook echt een moment hebt om baantjes te zwemmen. Jaquizi deed het niet goed. Toiletten redelijk schoon heel erg verouderd verdiend wel een opknapbeurt. Tip hang een plank op bij het afwas gedeelte zodat je ruimte hebt om je droge vaat kwijt te kunnen. Wc papier zou in de avond wel reserve mogen liggen. Nu greep je s avonds nogal mis. Douchen stel een tijdslot in, dat je niet je hand op de doucheknop hoeft te houden. Je hebt o.a. ook je handen nodig om je haar te wassen. Douchjes gingen snel uit. Receptie vriendelijk en behulpzaam alleen als er wat miste en desbetreffende personeel was al weg dan was het schouder ophalen dat was jammer. Security super geen opmerkingen over Restaurant zag er goed uit niet gegeten Winkel personeel vriendelijk behulpzaam assortiment beperkt. Afstand trein/metro prima. Locatie camping leuke plek WiFi heel slecht, werden er elke keer uitgegooid zou fijn zijn als het hele gezin gebruik maken ervan Onderhoud groenvoorziening zou wel meer gesnoeid mogen worden Algemeen tip, zou nog leuker zijn al is er een plek waar je kan suppen en/of vissen vanuit camping.

Par Samantha il y a 3 mois
Expérience prouvée le 26/08/2025

Camping Sandaya Paris Maisons-Laffitte Maisons Laffitte

Great location with easy access to Paris. Lovely shop onsite with fresh bread and croissants in the morning. The on site restaurant was also good for pizza after a busy day out. The accommodation was Ok, although it smelt damp and like it needed a really good clean. The pillows were also as flat as pancakes. The pitches are very small and the hedges over grown, we had two sun loungers but you couldn't sit on them due to the hedge.

Par Helen il y a 3 mois
Expérience prouvée le 24/08/2025

Camping Sandaya Paris Maisons-Laffitte Maisons Laffitte

Kleinschallige camping aan de Seine met fijne voorzieningen als zwembad, restaurant en winkeltje! Enthousiast animatieteam en fijn personeel. En om loopafstand een treinstation waardoor je zo in Parijs bent! Tip zwembad is klein. Veel begroeiing waardoor je de Seine niet ziet.

Par Brita il y a 3 mois
Expérience prouvée le 23/08/2025