Avis Camping Sandaya Paris Maisons-Laffitte Maisons Laffitte du plus récent au plus ancien

Nous souhaitons apporter la preuve que les avis publiés sur Custplace sont d’authentiques avis de clients Camping Sandaya Paris Maisons-Laffitte Maisons Laffitte.

Camping Sandaya Paris Maisons-Laffitte Maisons Laffitte

We hebben een erg prettig verblijf gehad!De accommodatie was schoon en comfortabel. Wel enkele tips.

We hebben een erg prettig verblijf gehad! De accommodatie was schoon en comfortabel, en het personeel was vriendelijk en behulpzaam. De locatie was ideaal en we hebben genoten van de rustige omgeving. We hebben wel één dag zonder warm water gezeten (in douche en keuken), maar dit is uiteindelijk goed en netjes opgelost. Als kleine tip: het zou fijn zijn als de aankomsttijd wat eerder mogelijk is. 18:00 uur is aan de late kant, zeker gezien de lange reistijd vanuit Nederland naar Frankrijk. Een aankomst vanaf 16:00 uur zou prettiger zijn. Kortom, een fijne ervaring waar we met plezier op terugkijken.

Par Paul il y a 3 semaines

camping très sympa et sécurisé mais très très bruyant mais ça le camping n

Par Luis M. il y a 1 mois
Expérience prouvée le 29/10/2025

Camping Sandaya Paris Maisons-Laffitte Maisons Laffitte

Fijne camping alleen het water kraantje tegenover plaats 28 was erg laag gemonteerd.

Par Ad il y a 1 mois
Expérience prouvée le 29/10/2025

Beau camping

Camping très bien placé pour aller à Paris

Par Martine il y a 1 mois
Expérience prouvée le 26/10/2025

Camping Sandaya Paris Maisons-Laffitte Maisons Laffitte

Goede camping voor bezoek aan Parijs. In het restaurant zijn ze knettergek, met name op de zaterdagavond.

Par Henk V. il y a 1 mois
Expérience prouvée le 24/10/2025

Camping Sandaya Paris Maisons-Laffitte Maisons Laffitte

Mooie camping. Goede plaatsen. Schone toiletten en douches. Vriendelijk personeel. Daarvandaan met de trein naar Parijs. Goeie 10 minuten lopen naar station, dat was wel klimmen...

Par John il y a 1 mois

Camping Sandaya Paris Maisons-Laffitte Maisons Laffitte

Nun, das Wetter war toll, der Campingplatz ist gut, was soll ich sonst noch sagen. Das erste mal waren wir etwa Anfang der 1990 ziger Jahre dort zu Gast und erlebten die Geschichte und Veränderungen des Campings mit. Ein Camping geht mit der Zeit. Nur eins hat sich nicht wirklich geändert. Die Sanitäthäuser, ich denke es ist nicht in Ordnung wenn Duschen und WC so dicht bei einander sind.Das ist auf anderen Plätzen bedeutend besser gelöst. Es gibt nicht genügend belüftung ! Es ist feucht und stickig mit all seinen Folgen, schade.

Par Dagmar il y a 1 mois

Camping Sandaya Paris Maisons-Laffitte Maisons Laffitte

Nette camping met weinig waterpunten en afvoer punten. Veel bomen wel goede verbinding naar Parijs. Mooi sanitairgebouw. 4 sterren lijkt mij wat overdreven. Klein zwembad als het mooi weer is

Par Angelique il y a 1 mois

Camping Sandaya Paris Maisons-Laffitte Maisons Laffitte

Stellplatz hätte ich gerne selbst ausgewählt In der Herrendusche nur lauwarmes wasser sonst ok

Stellplatz hätte ich gerne selbst ausgewählt
In der Herrendusche nur lauwarmes wasser
sonst ok

Par Alexander il y a 1 mois
Expérience prouvée le 22/10/2025

Camping Sandaya Paris Maisons-Laffitte Maisons Laffitte

Die Reservierung und Anfahrt klappte prima, obwohl die Anreise durch das Wohngebiet auch ein wenig eng und abenteuerlich war. Die Stellplätze selbst, sind sehr eng und knapp teilweise, sowie durch Bäume auf dem Platz nochmal verkleinert. Ich konnte nur schräg parken, längs war ich mit 6,8m zu lang. Da sollte bei den Plätzen und der Reservierung mehr geachtet werden (d.h. abgefragt).

Par Elke il y a 1 mois
Expérience prouvée le 20/10/2025

Camping Sandaya Paris Maisons-Laffitte Maisons Laffitte

Sehr nettes Personal. Stellplätze teilweise uneben, lassen sich aber mit Keilen ausgleichen. Gemütliche Atmosphäre. Preis/Leistung stimmt. Idealer Camping für einen Parisbesuch.

Par Helmut il y a 1 mois
Expérience prouvée le 20/10/2025

Camping Sandaya Paris Maisons-Laffitte Maisons Laffitte

Bonne expérience. Nous apprécions ce camping proche de Paris. Seul bémol, la douche pas facile à utiliser

Par Murielle il y a 1 mois
Expérience prouvée le 19/10/2025

Camping Sandaya Paris Maisons-Laffitte Maisons Laffitte

Excellent Camping. Emplacement spacieux, prix abordable vue proximité de Paris, sanitaires au top. Nous reviendrons.

Par Patrick il y a 1 mois
Expérience prouvée le 17/10/2025

Camping Sandaya Paris Maisons-Laffitte Maisons Laffitte

The site is very convenient for Paris, is located in an attractive area with a pleasant situation by the Seine. However, the pitches are not level, and we were lucky that the weather was dry while we were there. It would be great if this site was open year-round.

Par John il y a 1 mois
Expérience prouvée le 16/10/2025

Camping Sandaya Paris Maisons-Laffitte Maisons Laffitte

Good location, friendly reception staff and good facilities.Our pitch was a bit muddy

Good location, friendly reception staff and good facilities. Our pitch was a bit muddy but it had rained heavily just before we arrived.

Par Bruce il y a 1 mois
Expérience prouvée le 13/10/2025

Camping Sandaya Paris Maisons-Laffitte Maisons Laffitte

Die letzten Tage gab es aufgrund eines technischen Defekt auf Sanitär 3 kein Warmes Wasser, wurde aber den Nutzern angezeigt.

Par Till il y a 1 mois
Expérience prouvée le 12/10/2025