Avis sollicité par Custplace
Nous nous assurons ainsi de la fiabilité des avis.
Vele voorzieningen waren gesloten tijdens ons verblijf zoals de snackbar/restaurant. Het sanitair werd niet meer goed bijgehouden. Zeker bij de dameskant was het vies. En er werden ook al wc/douches afgesloten.
Wat ons vooral bevreemde was dat honden welkom zijn maar dat ze niet in het meer of strand mochten komen. Terwijl dit nergens staat vermeld op de website. En wij hadden speciaal voor de hond deze camping uitgezocht, zodat zij heerlijk kon zwemmen.
Je merkte dat het seizoen op de camping op het eind liep. Dat was zonde. Want ik denk wel dat als de camping in volle bedrijvigheid is het er heel leuk en gezellig kan zijn.
Onze kampeerplek aan het meer was werkelijk geweldig. Alleen zonde dat de hond niet op het strand en in het meer mocht komen.