Avis Camping Sandaya Blue Bayou Vendres-plage du plus récent au plus ancien

Nous souhaitons apporter la preuve que les avis publiés sur Custplace sont d’authentiques avis de clients Camping Sandaya Blue Bayou Vendres-plage.

Camping Sandaya Blue Bayou Vendres-plage

Camping bien dans son ensemble

Bungalow 6 personnes très bien, spacieux, le seul bémol à titre personnel c'est le manque d'animation le soir. A partir de 23h tout ferme, jusqu'à minuit ça serait bien. Pas mal d'activités pour les ados et jeunes payantes mais le prix reste raisonnable. Un peu plus de transat à la piscine adulte. Opérateur free ne passe pas, et si on veut utiliser l'application Sandaya il faut prendre le wifi

Par Cynthia il y a 3 mois
Expérience prouvée le 26/07/2025

Camping Sandaya Blue Bayou Vendres-plage

Wij hadden een kampeerplek dicht bij het voetbalveld. ?s avonds gaan de luidruchtige Franse jongeren daar hangen, niet zo fijn.
Challetjes staan dicht op elkaar. Zwembad te druk in de zomer. Toiletten werden niet goed schoongemaakt, vooral die bij het zwembad stonken dagelijks naar urine.
Ander toiletgebouw staat veel een stuk verderop, tussen de huisjes i.p.v. bij de kampeerplekken die er juist gebruik van maken.
En waar de camping niets aan kan doen maar wij werden gek van de muggen
Voor ons niet meer deze camping

Par Sommers il y a 3 mois
Expérience prouvée le 06/08/2025

Camping Sandaya Blue Bayou Vendres-plage

Al op betere 5 sterren campings verbleven van sandaya. Personeel aan de receptie onbeleefd en tegen hun goesting, de rest van het personeel zeer vriendelijk en behulpzaam. Sanitair was proper, maar regelmatig met koud water moeten douchen. Zwembad te klein in verhouding met vakantiegangers. Agressieve muggen.

Par Wesley il y a 4 mois

Camping Sandaya Blue Bayou Vendres-plage

Leuke camping, redelijk onderhouden. Douches ik sanitair 3 waren veelal koud als we de kinderen wilden douchen voor het slapen. De plaats van 80m2 was kleiner dan de opgegeven maat deze was volgens de camping 69m2, waarvan er daadwerkelijk 60m2 bruikbaar waren, dit resulteerde erin dat voor de auto steeds een andere plek gezocht moest worden.

Par Sander il y a 4 mois

Camping Sandaya Blue Bayou Vendres-plage

Prima camping maar net niet 5 sterren waard. Sanitair wordt dagelijks schoon gemaakt ( mensen zelf zijn vies). Mooi dat er familie hokjes zijn. De afvoeren zijn zichtbaar en vaak vies met haren en dergelijke. Het zwembad is mooi en lekkere temperatuur, alleen kan de capaciteit mensen niet aan in het hoogseizoen. Dan is het echt een mierenhoop. Verbleven in juli, zomervakantie. Gasten (familie) die op bezoek komen moeten, begrijpelijk, toegang betalen maar mogen daarna geen gebruik maken van het zwembad. Denk waar betalen ze dan voor?? Jammer, leuke vakantie gehad maar net niet. Na deze week naar een andere sandaya camping gegaan in de Ardèche en hier merk je duidelijk het verschil in kwaliteit en sfeer, stukken beter.

Par Michiel il y a 4 mois

Camping Sandaya Blue Bayou Vendres-plage

Pas facile d avoir un transat à la piscine ...bcp de gens mettent leur serviette dessus et partent de la piscine

Par Nadege il y a 4 mois

Camping Sandaya Blue Bayou Vendres-plage

Séjour oinnous avons passé un très bon moment. Nous sommes clients blue bayou depuis 4 ans et nous avons noté de nettes améliorations dans de nombreux domaines. Restaurant enfin avec des serveurs et gérants compétents et très agréables, un lounge enfin digne de ce nom ou l on peut déguster des tapas et boire de vrais cocktails avec de vrais serveurs, l accueil ou tout le personnel était très commerçant, le mobil-home ou le personnel technique est intervenu dans des délais records pour un problème de latte casée, les spectacles très variés et correspondant a ce que nous recherchons. Nous avons par le passé critiqué ces éléments mais il y a eu du travail bien fait pour améliorer tout cela.

Par Georges il y a 4 mois

Camping Sandaya Blue Bayou Vendres-plage

Sandaya is voor ons een nee, de plek is prima de accommodatie is slecht, veel schimmel. Service is ver maar dan ook ver beneden de maat dit is echt geen 5* waard.

Par Lars il y a 4 mois

Sehr gut, Sanitäranlagen super sauber. Vielleicht etwas länger zum Strand

Sehr gut, Sanitäranlagen super sauber. Vielleicht etwas länger zum Strand

Par Olaf il y a 4 mois

Camping Sandaya Blue Bayou Vendres-plage

Séjour agréable avec quatre enfants.Nous nous sentis en sécurité avec les enfants. Emplacement idéal

Emplacement idéal
Cependant mobil

Par Odile il y a 4 mois

Camping Sandaya Blue Bayou Vendres-plage

Wij zaten op de camping Blue Bayou.Deze camping staat als 4 a 5 sterren camping, dit haalt de camping niet

Wij zaten op de camping Blue Bayou. Deze camping staat als 4 a 5 sterren camping, dit haalt de camping totaal niet. Zwembad te klein, achterstallig onderhoud aan zwembad, animatie team / personeel alleen Franstalig, er wordt veel georganiseerd dan is het fijn als er ook engelstalig wordt gesproken zodat iedereen kan meedoen aan een quiz of kan genieten van de avond show Stacaravan had veel verstoppingen en stonk ontzettend uit het doucheputje, geen nespresso automaat zoals vermeld op de site maar een ouderwetse koffie automaat. dit is uiteraard ook goed, maar vermeld dit dan op de site dan nemen we dat mee ipv cups. Receptie goed geholpen door dat hier engelstalig werd gesproken. problemen die we hadden werden snel opgelost. al met al voor ons is deze camping geen 4 tot 5 sterren waard

Par Van M. il y a 4 mois

Camping Sandaya Blue Bayou Vendres-plage

Très beau complexe, bien entretenu. Nous avons passé de très bel

Très beau complexe, bien entretenu. Bon accueil des l’arrivée. Réception réactive et à l’écoute. Nous avons passé de très belles vacances.

Par Xavier il y a 4 mois
Expérience prouvée le 20/07/2025

Camping Sandaya Blue Bayou Vendres-plage

Très bon séjour dans ce camping. Accueil ++++ Personnel Très agréable. Emplacements un peu trop étroits pour les campings cars

Par Malika il y a 4 mois

Camping Sandaya Blue Bayou Vendres-plage

Bij aankomst plaats gekregen, deze was veel te klein voor onze caravan van bijna 8m, terug naar de receptie we konden geen andere plaats krijgen. Nochtans waren er wel vrij, we hebben dit de ganse week in gaten gehouden en is nooit 1 week volledig bezet geweest. Plaats van ons was deel verhard en deel onverhard. Resultaat dat we onze voortent niet konden plaatsen! De plaats diende meer voor doorgang van andere caming gasten iedereen loopt over het verharde stuk! Camping toont slordig vergeleken met onze vorige camping van Sandaya! Heel drukke camping! Bij vertrek stond er al iemand van prive securite te zeggen dat we moesten voortdoen om te vertrekken terwijl het totaal nog geen 11 uur was! Wij hebben ons heel de vakantie geërgerd , in 20 jaar kamperen nog nooit meegemaakt! Blijf hier weg!

Par Andrew il y a 4 mois

Camping Sandaya Blue Bayou Vendres-plage

Friendly Staff, good Animation. Not a 4 star resort because of lack of comfort in the cottages (small, very old Cottage and old furniture, broken things that had to be fixed while we stayed there, not as clean as expected) and low quality food at the bar, not fresh foods/vegetables/fruits at the supermarket.

Par Sarah il y a 4 mois

Camping Sandaya Blue Bayou Vendres-plage

Camping qui ne mérite pas les 5 etoiles, manque de bienveillance, piscine trop piscine, moustiques omniprésents, bruit après 23h30

Par David il y a 4 mois
Expérience prouvée le 19/07/2025

Camping Sandaya Blue Bayou Vendres-plage

Der Park ist wirklich schön gelegen und bietet tolle Möglichkeiten zum Aufenthalt im Wasser

Par Silvia il y a 4 mois
Expérience prouvée le 02/08/2025