Avis Camping Sandaya Côte de Nacre Saint-Aubin-sur-Mer du plus récent au plus ancien

Nous souhaitons apporter la preuve que les avis publiés sur Custplace sont d’authentiques avis de clients Camping Sandaya Côte de Nacre Saint-Aubin-sur-Mer.

Camping Sandaya Côte de Nacre Saint-Aubin-sur-Mer

Kleine kampeerplaatsen. Slechte ervaring restaurant gewoon geen service, slechte kwaliteit snackbar. Geen sfeer bij animatie

Par Susanne il y a 3 mois

Camping Sandaya Côte de Nacre Saint-Aubin-sur-Mer

Très beaux mobil-home, literie très confortable, sanitaires un peu loin du mobil-home met propre ,personnel très gentil,piscine très agréable.

Par Lucie il y a 3 mois

Le séjour c

Le séjour c

Par Audrey il y a 3 mois

Camping Sandaya Côte de Nacre Saint-Aubin-sur-Mer

Nous avons passé une semaine formidable, nous étions avec nos 3 enfants. Toutes les équipes (toutes

Nous avons passé une semaine formidable, nous étions avec nos 3 enfants.
Toutes les équipes (toutes fonctions confondues) sont agréables et souriantes. Une immense mention "très bien" à l

Par Christophe il y a 3 mois

Camping Sandaya Côte de Nacre Saint-Aubin-sur-Mer

Op basis van de recensies zijn we positief over de geboden faciliteiten van de camping. De stacaravan vonden wij ondermaats. De bedden sliepen zo slecht dat we overwogen hebben eerder te vertrekken. Het beddengoed was versleten (gaten), zaten onder de vlekken, evenals de handdoeken. De douche was niet schoon, het douchegordijn was zo vies dat je er liever niet doucht. We hadden een aangepaste accommodatie. Echter zat er een drempel in, waardoor er ondersteuning nodig was bij het in de stacaravan komen. De douchedeur was te smal voor een brede rolstoel en de ruimte om het toilet was te smal. Daarnaast was van een aantal zaken het plastic versleten. Plastic wc bril die meermaals loskwam, de plastic klip van de deur functioneerde niet meer. Het materiaal was niet degelijk. De camping is mooi; faciliteiten en locatie. We hadden helaas geen fijne plek op de camping. Aan de rand tegen een hoge haag aan. Echter de stacaravan maakt dat wij een onvoldoende geven.

Par Arno il y a 3 mois
Expérience prouvée le 13/08/2025

Camping Sandaya Côte de Nacre Saint-Aubin-sur-Mer

Leuk voor jongere kinderen, minder voor oudere tieners.

Weinig vertier voor oudere tieners. Zwembad druk en niet geschikt om baantjes te trekken. Nautilus Premium vonden wij absoluut geen premium. We hebben betere stacaravans gehad (keuken mindere kwaliteit). Parkeerplek is niet bij de stacaravan. Dat is niet erg, maar wel raar dat wij op de camping het verst van de P afstonden en dan op de P ook nog de verste plek hadden. Zou fijner zijn als iedereen gemiddeld zelfde moet lopen. Centraal gelegen om Normandie te verkennen Rustige camping. Terrasmeubulair erg comfortabel. Aanwezige bbq een plus.

Par Inge il y a 3 mois
Expérience prouvée le 12/08/2025

Camping Sandaya Côte de Nacre Saint-Aubin-sur-Mer

We hebben genoten van de fijne camping en de mooie omgeving waarin veel te doen is. Caen is een aanrader en een fijn zwembad. Wij zaten in huisje 200 en hadden hier ‘s avonds wel veel lawaai van de animatie dus voor rust in de avond zou ik een ander huisje op de camping aanbevelen.

Par Chris il y a 3 mois
Expérience prouvée le 12/08/2025

Camping Sandaya Côte de Nacre Saint-Aubin-sur-Mer

Das PremiumMobilehome war sehr alt und heruntergekommen. Fenster schlossen nicht mehr. Das Geschirr war bei Ankunft dreckig, Schubladen kaputt. Die Dusche konnte nur heiß oder kalt! Der Gasherd funktionierte nicht! Also es war eine Katastrophe und man fragt sich: wer reinigt generell? Niemand? Bei den Kosten? Zu teuer ! Die Badelandschaft war schön und das Wetter war gut. Aber wenn man Premium bucht, erwartet man Premium! Und keine Messibude!

Par Melanie il y a 3 mois
Expérience prouvée le 11/08/2025

Camping Sandaya Côte de Nacre Saint-Aubin-sur-Mer

Meer dan tevreden. Een mooi onderhouden park met een prettige sfeer. Schone douches en toiletten de

Meer dan tevreden.
Een mooi onderhouden park met een prettige sfeer.
Schone douches en toiletten de hele dag door.
Een fijn zwembad.
Geen gebruik gemaakt van de animatie, maar wat we er van zagen, zag er gezellig uit.
Elke avond muziek, waardoor wij elke avond een gezellig achtergrondmuziekje hadden bij de caravan.
Binnen 10 minuten lopen, loop je langs het strand met gezellige restaurants. Maar er is in de omgeveing nog veel meer te doen en te zien.
Wij zullen dit park zeker aanraden bij familie en vrienden.

Par Aart il y a 3 mois
Expérience prouvée le 11/08/2025

Camping Sandaya Côte de Nacre Saint-Aubin-sur-Mer

Der Platz war super, die Mobilheime könnten ein wenig mehr Abstand zueinander vertragen. In Stoßzeiten mehr Kapazitäten im Restaurantbereich. Etwas bessere Englischkenntnisse des Restaurantpersonals.

Par Gerd il y a 3 mois

Camping Sandaya Côte de Nacre Saint-Aubin-sur-Mer

Heel mooi aangelegd park, veel fruitbomen palmbomen en banenbomen. Voelt aan als een tropische bestemming. Premium huisje was erg netjes en goed uitgerust.
Helaas is het voor de hond een heel eind lopen voordat je een uitlaat veldje tegenkomt. Liefst had ik gezien dat honden eigenaren via de poort in de heg aan de zuidkant van het park doorheen kunnen gaan om langs de weilanden met de hond te kunnen lopen. Misschien een elektrische poort met chipbandje alleen voor hondeneigenaren?

Voor de rest echt een mooi en goed onderhouden park.

Par Ben il y a 3 mois

Par Erwin il y a 3 mois