Avis Camping Sandaya La Roubine - 5 étoiles du plus récent au plus ancien

Nous souhaitons apporter la preuve que les avis publiés sur Custplace sont d’authentiques avis de clients Camping Sandaya La Roubine - 5 étoiles.

Camping Sandaya La Roubine - 5 étoiles

Très beau camping avec toutes les installations nécessite pour une famille. Petit bémol, qualité de

Très beau camping avec toutes les installations nécessaires pour une famille. Camping propre et plutôt calme. Petit bémol, qualité de la pizzeria. Le prix ne vaut absolument pas la quantité ni même la qualité des pizzas.

Par Maxence il y a 4 mois
Expérience prouvée le 06/07/2025

Camping Sandaya La Roubine - 5 étoiles

Globalement, belle infrastructure, bungalow "neufs", bon restaurant, personnel très sympathique et à l

Par Pierre il y a 5 mois
Expérience prouvée le 05/07/2025

Ombragé, calme et propre

Très beau camping avec beaucoup de zones ombragées ce qui est très agréable. Le bord de rivière avec les nombreux transat, hamac ... Est parfait pour se détendre. Mobil-home très beau (petit bémol pour un 5 étoiles que les produits ménagers ne soient pas à disposition dans les locations) Piscine parfaite pour petits et grands Personnel agréable Sanitaires communs très propres

Par Stéphanie il y a 5 mois
Expérience prouvée le 27/06/2025

Camping Sandaya La Roubine - 5 étoiles

Camping très accueillant et propre. Le personnel est très agréable. Le restaurant est de bonne qualité. Notre séjour a été parfait. Même pour notre chien tout était à disposition : plage, terrain pour s ébattre, et sacs pour hygiène… Bravo !

Par Beatrice il y a 5 mois
Expérience prouvée le 04/07/2025

Camping Sandaya La Roubine - 5 étoiles

Mooie camping met ligging aan de rivier en op loopafstand van het dorp en supermarkt. Mooie ruimen

Mooie ruimen plaatsen. Sanitair verouderd en zou een upgrade kunnen gebruiken! Bij het schoonmaken wordt alles natgespoten, waardoor het erg glad is en door het naar binnen lopen alles modderig werd.
Personeel erg vriendelijk en behulpzaam
Er is een apart gedeelte aan het strandje waar honden mogen zwemmen. Echter zijn er dan nog hondenbezitters die op het gewone strandje gaan zitten waar kleine kinderen spelen
Ook veel hondenbezitters die zich niet aan de regels hielden en hun viervoeter op de camping hun behoefte lieten doen!!

Par Goos il y a 5 mois
Expérience prouvée le 29/05/2025

Camping Sandaya La Roubine - 5 étoiles

Kleine plek, sanitair niet altijd fris, kranen om af te wassen slecht! Geen water bij de kampeerplek. Wel ontzettend leuk dat er een hondenstrand was en de honden daardoor in de rivier konden zwemmen. Broodjes service in de ochtend bij de ontzettend lieve dame wad top

Par Danielle il y a 5 mois

Séjour satisfaisant

Par Yolande il y a 5 mois
Expérience prouvée le 28/06/2025

Camping Sandaya La Roubine - 5 étoiles

Très agréable séjour. Bonne prise en compte de notre réservation. Très bon service.

Très agréable séjour.
Bonne prise en compte de notre réservation. Très bon service.

Par Serge C. il y a 5 mois
Expérience prouvée le 28/06/2025

Camping Sandaya La Roubine - 5 étoiles

Mooie camping waar we 20 jaar geleden jaren achtereen gekomen zijn. We misten wel de sfeer van toen. Met name bij het restaurant, Heerste geen sfeer. Wijn excursie was heel interessant en 1 jeu de boule wedstrijd in de week was het enige waar we aan konden deelnemen. Joga of aqua gym stond als activiteit op het programma, maar ging zonder mededeling niet door (bij navraag receptie: kwam dit door zieke medewerker). Bij receptie deden ze niets met deze informatie en paste ook de lijst vd activiteiten en de week markt die er niet was, en wel op het raam biljet stond niet aan. Camping is door de jaren heen verbeterd naar de tegenwoordige tijd. Maar we misten het familiebedrijf. Schoonmaak van de 3 sanitair gebouwen erg slecht. Terwijl ze eigenlijk erg mooi zijn. Vooral de douches ( klein gebouw zagen in het voor seizoen vies uit . Erg jammer. Positief vond ik dat bij elk toilet je de bril kon reinigen. Groot sanitair gebouw was heel netjes.Sommige medewerkers deden hun best, andere zaten meer op het karretje te wachten met de telefoon in de hand. Veel vakantie huisjes, minder camping plekken. We komen zeker nog een keer terug, want het blijft een prachtige lokatie, en de camping zelf is erg mooi.

Par Sandra il y a 5 mois
Expérience prouvée le 26/06/2025

Camping Sandaya La Roubine - 5 étoiles

Jammer dat het een doorreis camping is geworden! En personeel die alleen Frans praat en restaurant d

Jammer dat het een doorreis camping is geworden! En personeel die alleen Frans praat en het restaurant die waardeloos was!

Par Harold il y a 5 mois
Expérience prouvée le 25/06/2025

Camping Sandaya La Roubine - 5 étoiles

Onze verwachtingen vooraf bij een 5 sterren camping waren hoger dan de realiteit

Par Robin il y a 5 mois

Camping Sandaya La Roubine - 5 étoiles

Les un sur les autres, les locations, camping car, tentes. Sinon camping bien tenue.

Par Didier il y a 5 mois

Camping Sandaya La Roubine - 5 étoiles

Es war ein super toller Campingplatz. Sehr überschaubar, sauber, gemütlich. Tolle Aktivitäten für die Kinder- kostenlos

Par Florian il y a 5 mois

Camping Sandaya La Roubine - 5 étoiles

Très bien personnel agréable et sympathique Propreté , Calme , piscine très bien A refaire

Très bien personnel agréable et sympathique
Propreté , Calme , piscine très bien
A refaire