Avis Camping Sandaya Le Grand Dague Atur du plus récent au plus ancien

Nous souhaitons apporter la preuve que les avis publiés sur Custplace sont d’authentiques avis de clients Camping Sandaya Le Grand Dague Atur.

Camping Sandaya Le Grand Dague Atur

Camping avec de belles structures mais qui sont malheureusement assez décevantes.

Par Julie il y a 1 an

Camping Sandaya Le Grand Dague Atur

Très mauvaise expérience dans ce camping, hébergement lodge salle et vétuste, site de baignade qui sent les urines et les excréments, un scandale.

Par Lydia il y a 1 an

Camping Sandaya Le Grand Dague Atur

Het huisje was anders dan op de foto beloofd was Ons bed kon je niet omheen lopen, zoals wel beloofd

Het huisje was anders dan op de foto beloofd was
Ons bed kon je niet omheen lopen, zoals wel beloofd.
De hoofdkussens stonken een uur in de wind, het matras was te dun en nog steeds rug pijn.
Het kinderkamertje kon je amper bewegen zonder je hoofd te stoten.
We hadden een baby kit geboekt , was niet aanwezig, navraag gedaan en werd zo op de veranda gegooid.
Het babybedje had geen normaal matras maar een harde rol, we hebben in een winkel in de buurt voor 50 eu een matras gehaald omdat het niet normaal was.

In de folder die we kregen stond dat je een aankleedkussen kon vragen bij de receptie, maar de receptie zei nee hoor liggen bij de sanitair gebouwen.
De winkel veel te lange wachtrijen, te dure prijzen.
Snack corner iedereen veel te langzaam. 3 kwartier wachten op 2 pizza ..!!!!!!
We hadden een huisje 303 veel te dicht op het sanitairgebouw, en onze dochter lag steeds wakker van de overlast savonds van de animatie. Veel te overdreven hard geluid.
Ons kind mocht ook niet bij de kids club vanwege de leeftijd.
Kinderdisco teveel voor oudere kindjes
Verschrikkelijk, 5 sterren geboekt .. niet te zien.

Par Remco il y a 1 an

Mitigée

Personnel accueillant, et le grand nombre de parasols en bord de piscine. point négatif l’attente pour le bar,et pour le bar à glace(ferme a 16h ?!?!) , bungalow qui manquait un poil de propreté. Autre Point, population hollandaise à 90%, nous étions venu pour que notre fille unique puisse avoir des amis mais très peu de français , peut être le préciser car barrière de la langue pour elle avec les petits hollandais donc elle n’a pas spécialement souhaité venir au mini club. Restaurant uniquement sur réservation

Par Caroline il y a 1 an

Camping Sandaya Le Grand Dague Atur

Beau camping avec parc aquatique parfait, mais nettoyage du mobil-hone inexistant

Ayant séjourné au Grand Dague, nous avons été très bien accueilli et avons découvert un très beau camping: parc aquatique spacieux et très bien entretenu, avec de multiples bassins permettant à toute la famille de pouvoir en profiter. Le coin enfant avec parc très bien situé vers le bar, avec de nombreuses collations disponibles et un staff disponible et accueillant. Le parc aquatique, avec coin parc enfant/animation étaient parfait! Le Vival était très achalandé avec de nombreuses options et la qualité de la boulangerie parfaite ce qui est rare pour être souligné! Par contre, quelle déception quant au nettoyage du mobile-home, pourtant dans la gamme Premium! Sol crasseux (la lingette utilisée sur un espace de 20cm x20cm est ressortie noire!), nombreuses miettes dans les tiroirs vaisselles, porte d'entrée ne fermant pas à clefs, tank de la cafetière DolceGusto complètement entartrée, mobil-home âgé, une fenêtre de la cuisine scotchée ne laissant pas passer la lumière... Quel dommage! Sans cela, la note aurait été bien meilleure...

Par Arnaud il y a 1 an

Camping Sandaya Le Grand Dague Atur

Très bon camping accueil animation etc mais trop de monde ne l’agrandissait plus 🙏

Par Patrice il y a 1 an

Camping Sandaya Le Grand Dague Atur

Beaucoup trop de néerlandais qui ne respectent rien .... font faire les besoins de leur chien dans l'herbe qui mène au mobilhome, dépassent dans les files d'attentes ( snack, rivière...) ...... les gens depossent leur serviette le matin sur un transat pour le reserver puis repartent 500 transats poir 2800 personnes ...animation du soir nul .... personnel pas très agréable sauf les filles du snack le + mobilhome propre

Par Steeve il y a 1 an

Camping Sandaya Le Grand Dague Atur

Fijne camping met echt leuk zwembad. Heeft alles, maar laat best ook wat steken vallen.

Fijne camping met ruime plaatsen. Het zwembad is heel fijn, ruim, deels verwarmd en de ruime speeltuinen zijn ook veel gebruikt (kinderen 5 en 7). Heeft veel goede faciliteiten, maar laat op veel plekken ook steken vallen om het tot 5 sterren te maken. Ijsjes op (of dicht), winkel met lange wachtrij 's ochtends, matig restaurant en alleen engels/franse animatie. Disco schreeuwerig, met 10 jaar oude muziek. Daar konden onze kinderen weinig mee. Tien hele fijne dagen gehad, want grotendeels is het top.

Par Johan il y a 1 an

Camping Sandaya Le Grand Dague Atur

L'expérience ne sera pas renouvelé

Des structures insuffisante au vu du nombres de personnes présente sur le camping, des règles de circulation des véhicules non respecter (horaires principalement et vitesse sur le camping)

je ne met pas un 1 car les activités enfant sont correct et c

Par Xavier il y a 1 an

Camping Sandaya Le Grand Dague Atur

We hebben ons uitstekend vermaakt! Leuke camping, groot zwemcomplex. De gehuurde lodge (621), was mooi gelegen en deze was ruim genoeg voor 4 personen.

Een paar kleine kanttekeningen: er was tijdens ons verblijf veel op. Zo waren vrijwel alle waterijsjes op het centraal gedeelte op. Dit was al op onze eerste dag en toen we weggingen, 17 dagen later, was dit nog steeds. Ditzelfde geldt voor de artikelen in het winkeltje, veel op en slecht of niet aangevuld. Lange wachttijden aan de bar en bij de snackbar (60-90 min voor een pizza, 50 min voor een panini).

Maar dit zijn kleine, luxe dingetjes die onze vakantie verder niet echt hebben beïnvloed.

Par Lesley il y a 1 an
Expérience prouvée le 13/07/2023

Camping Sandaya Le Grand Dague Atur

Regende binnen in stacaravan Laatste dag gaan eten in restaurant op de camping, 1 uur moeten wachten

Regende binnen in stacaravan
Laatste dag gaan eten in restaurant op de camping, 1 uur moeten wachten op eten, lasagne koud, teruggestuurd en weer 45 minuten moeten wachten. Andere gezinsleden hadden reeds gedaan met eten. Gereserveerd tegen 19.00 uur en pas om 21.30 uur lasagne gekregen.

Par Nancy il y a 1 an

Camping Sandaya Le Grand Dague Atur

Dans l ensemble pas de problème. Pas autant d animation qu espéré. Tarif presque prohibitif de certa

Pas oufissime mais dans l ensemble pas de problème. Pas autant d animation qu espéré. Tarif presque prohibitif de certaines choses.

Par William il y a 1 an

Camping Sandaya Le Grand Dague Atur

Super camping, mais certaine règles ne sont pas respectés et personne ne leur dit rien.

Par Anthony il y a 1 an
Expérience prouvée le 04/08/2023

Camping Sandaya Le Grand Dague Atur

Camping plaatsen waren in nog niet klaar voor verhuur, medewerkers op de camping spraken weinig tot

Camping plaatsen waren nog niet klaar voor verhuur vol brokken beton en stenen afmeting kloppen niet en verschillen enorm per plek onze tent paste net. medewerkers op de camping spraken weinig tot geen engels. Entertainment was frans en niet te volgen. Huur koelkast was beschimmeld en vies en stond niet klaar na meerdere toezeggingen dat hij geleverd zou worden 2 keer vies en beschimmeld geleverd. Prive sanitair was mooi nieuw maar helaas verkeerd geplaatst en niet afgemonteerd hele hok stond elke keer onder water meerdere meldingen gemaakt bij de receptie maar niet opgepakt pas na 15 dagen na contact klacht via de site werd het enigzins opgelost. Van zo

Par Chantal il y a 1 an
Expérience prouvée le 09/08/2023

Presque parfait

Pas grand chose à dire sur le camping, mise à part la restauration, trop simple et sur réservation. Soirée à thème mais trop cher

Par Guillaume il y a 1 an
Expérience prouvée le 01/08/2023

Camping Sandaya Le Grand Dague Atur

mooie en gezellige camping met leuke activiteiten. Nederlandstalig aanbod mag wel iets ruimer zijn.

mooie en gezellige camping met leuke activiteiten.
Nederlandstalig aanbod mag wel iets ruimer zijn.
zwembaden zijn mooi alleen bij heel goed weer zijn er te weinig ligstoelen en er mag zeker een spectaculairdere glijbaan bijkomen.

klein aanbod van basisproducten en vrij prijzig

Par Roy il y a 1 an
Expérience prouvée le 09/08/2023

Séjour décévant

Mobil-home sales ainsi que la vaisselle: prise en charge pas le responsable dès notre arrivée mais pas normal que ça ne soit pas propre avant notre arrivée. Beaucoup de points négatifs : pas assez de personnel pour la surveillance de l'espace aquatique, snack et supérette très chers et j'en passe. Points positifs : accueil chaleureux, sanitaires extérieurs toujours propres

Par Magali il y a 1 an
Expérience prouvée le 22/07/2023

Camping Sandaya Le Grand Dague Atur

De camping voelt niet aan als een 5 sterren Sandaya camping.

De camping voelt niet aan als een 5 sterren Sandaya camping. Hoewel er veel faciliteiten zijn komt de camping zelf iets gedateerd over. De premium campeer plekken zijn leuk, maar zeker niet premium waardig omdat ze (bijna) allemaal op een helling liggen. Het lijkt daardoor dat degene die het meeste betalen, de slechtste plekken hebben. De badruimte was niet waterpas waardoor het water alsmaar de verkeerde kant op liep. Doordat in het zwembad alle vormen van opblaasmateriaal is toegestaan oogt dit op drukke dagen erg vol, druk en rommelig. Overzicht houden is lastig. Het onderhoud aan publieke ruimtes was ondermaats en niet wat we van Sandaya gewend zijn. Het personeel is echter zeer vriendelijk en behulpzaam. Ik wil een groot compliment geven aan het personeel. Ik heb helaas een aantal keer meegemaakt dat ze te maken hebben gehad met grof, en asociaal gedrag van gasten. Ze bleven altijd vriendelijk. Problemen bij aankomst werden snel verholpen, ook savonds.

Par Familie il y a 1 an

Services à revoir

Camping bien situé et piscine sympa mais ne merite vraiment pas 5*. Frigidaire en panne, jet d'eau trop fort dans la douche, sol du mobile-home pencher et tremblant, supérette très cher et pizzeria avec pizza douteuse (mal de ventre après y avoir mangé).

Par Tracy il y a 1 an
Expérience prouvée le 22/07/2023