Avis Camping Sandaya Le Grand Dague Atur du plus récent au plus ancien

Nous souhaitons apporter la preuve que les avis publiés sur Custplace sont d’authentiques avis de clients Camping Sandaya Le Grand Dague Atur.

Le camping est entièrement néerlandais, je compte peu de français ! C

Le camping est entièrement néerlandais, je compte peu de français ! C

Par Marylise il y a 3 mois
Expérience prouvée le 11/08/2025

Camping Sandaya Le Grand Dague Atur

Animations, et services du camping super ! Grande déception sur l

Animations, et services du camping super !
Grande déception sur l

Par Fafa il y a 3 mois
Expérience prouvée le 30/07/2025

Prettige camping

Wij hebben een fijn verblijf gehad op deze camping.we verbleven in een fijn en schoon 4schelpjes 6 persoons chalet Wij waren hier met 2 tieners van 12 en 14 jaar en zij hebben het enorm naar de zin gehad. Hadden veel vrienden gemaakt. Leuke uitstapjes gemaakt in de omgeving. Gemiddeld tussen de 30.minuten en een uurtje rijden. grote supermarkten zijn niet ver van de camping. Nadeel er zijn te weinig bedjes bij het zwembad in het hoogseizoen. Wij verbleven hier de laatste 2 weken van juli. Het zwembad bad is erg koud. Ook de vlonders bevatten veel splinters en zijn glad. Maar verder een hele fijne tijd gehad.

Par Kees il y a 3 mois
Expérience prouvée le 11/08/2025

Camping Sandaya Le Grand Dague Atur

Ik vind het een fijne camping. Ik heb nog niet veel vergelijkingsmateriaal. Je zit in een natuurlijke omgeving. Huisjes zijn fijn. Er zijn wel wat feedback puntjes. Zwembad vaak erg vol, geen plek bij de bedjes. Auto's die hard rijden op de camping.

Par Sanne il y a 3 mois
Expérience prouvée le 10/08/2025

Geen 5 sterren vanwege kwaliteit matras en kussens

Het zou 5 sterren zijn als de matrassen en kussens van betere kwaliteit zouden zijn. Deze zijn echt slecht waardoor de nachten kort en dramatisch zijn.

Par Manuel il y a 3 mois
Expérience prouvée le 09/08/2025

Mon et ma famille on c

Mon et ma famille on c

Par Laurence il y a 3 mois
Expérience prouvée le 08/08/2025

Camping Sandaya Le Grand Dague Atur

Globalement bien. Personel du camping sympa. Bon emplacement. Équipement ok. Mais je grand point nég

Globalement bien. Personel du camping sympa. Bon emplacement. Équipement ok. Mais un grand point négatif sur la propreté du mobilehome.

Par Ken il y a 3 mois

Camping Sandaya Le Grand Dague Atur

Camping la grande dague fait pour les étrangers. Restaurant avec 1h30 d’attente même pour l’apéro Vaisselle sale dans le mobile home à notre arrivée

Par Patricia il y a 3 mois

Camping Sandaya Le Grand Dague Atur

De algemene opkuis was echt niet goed gedaan. Overal stof op de kasten. Het vuile linnen van de vorige verblijven geeft een week lang bij ons aan het terras gestaan. Na klacht te zeggen aan de receptie werdt hier geen gehoor naar gegeven.

Par Dagmar il y a 3 mois

Camping Sandaya Le Grand Dague Atur

Camping was goed, en er was veel te doen. De staplaats viel enorm tegen, geen vlakke grond, 2 rioolput deksels op het plekje en de grond was te hard voor haringen. Verder was er veel ongedierte en hadden wij de pech met onze tent onder een fruitboom te staan waardoor er veel beesten op af kwamen en de geur van rottend fruit rond de tent hing.

Par Marc il y a 3 mois

Camping Sandaya Le Grand Dague Atur

Het is een mooie camping en een super leuk en heeft een mooi zwembad. Voor de kinderen is er genoeg te doen.Helaas hebben we ook minder leuke ervaring met hang jongeren die bij de toiletgebouwen gingen hangen en lawaai maakte.maar gelukkig werd er wat aan gedaan en werd het vaak na 00.00 wat rustiger.

Par Richard il y a 4 mois
Expérience prouvée le 05/08/2025

Camping Sandaya Le Grand Dague Atur

Séjour agréable, site propre et personnel agréable.

Séjour agréable, site propre et personnel agréable. Petit bémol sur les propositions d'activités du soir qui sont difficilement participatives au vue du placement de la scène, ainsi que sur l'espace de jeux couverte pour laquelle je n'ai jamais réussi à trouver d'interlocuteur responsable.

Par Alexandra il y a 4 mois

Camping Sandaya Le Grand Dague Atur

Problème avec le logement au départ mais bien gérer par la direction du camping. Activités au top pour les enfants. Beau camping.

Par Alban il y a 4 mois

Camping Sandaya Le Grand Dague Atur

Je recommande ce camping. Nous avons passé un très beau séjour là-bas. Cun très beau camping. Merci.

Je recommande ce camping à 10000%. Nous avons passé un très beau séjour là-bas et ça ne sera pas le dernier c’est sur 😊 Très beau camping avec une équipe au Top 😊🤩 Les enfants se sont éclatés et nous aussi. Merci pour tout.

Par Carole il y a 4 mois

Camping Sandaya Le Grand Dague Atur

Vieze camping. Alles is vies; cottage onder de schimmel, restaurant en bar vies. Onvriendelijk personeel, lange wachttijden voor alles.

Par Marlies il y a 4 mois
Expérience prouvée le 03/08/2025

Camping Sandaya Le Grand Dague Atur

Nous étions emplacement caravane wc douche machine à laver et bac à vaisselle toujour propre piscine superbe animations au top personnel très polis

Par Michael il y a 4 mois
Expérience prouvée le 03/08/2025