Avis Camping Sandaya Les Alicourts Pierrefitte-sur-Sauldre du plus récent au plus ancien

Camping Sandaya Les Alicourts Pierrefitte-sur-Sauldre

Superbe endroit dans la nature, rencontre surprenante avec les daims! Très grand domaine pour se promener.

Par Thao il y a 2 mois
Expérience prouvée le 13/09/2025

Camping très agréable, mobil home très propre

Camping très agréable, mobil home très propre

Par Philippe il y a 2 mois
Expérience prouvée le 25/09/2025

Camping Sandaya Les Alicourts Pierrefitte-sur-Sauldre

Zeer tevreden, 1 jonge van de kinderanimatie sprong er uit met zijn energie in de kinderdisco. Ook a

Zeer tevreden, huisje was schoon genoeg (al kan dit altijd beter!). Het speeltuintje voor de deur is onderhoudsvriendelijk maar niet heen soepel voor de doelgroep. 1 jongen van de kinderanimatie sprong er uit met zijn energie in de kinderdisco. Ook als we hem tegenkwamen buiten de animatie reageerde hij heel enthousiast. Helaas is in het buitenseizoen het buitenbad niet verwarmt, dit maakt de zwemmogelijkheden beperkt.

Par Larissa il y a 2 mois
Expérience prouvée le 24/09/2025

Camping Sandaya Les Alicourts Pierrefitte-sur-Sauldre

Mooie camping Prima privésanitair Fijn dat er vroeg vertrek mogelijk was Jammer dat camping bij vro

Mooie camping. Prima privésanitair. Fijn dat er vroeg vertrek mogelijk was. Jammer dat camping bij vroeg vertrek niet verlicht was. Adres was lastig te vinden, alleen op Google. Vreemd dat er borg gereserveerd moest worden voor onze komst.

Par Fred il y a 2 mois
Expérience prouvée le 22/09/2025

Camping Sandaya Les Alicourts Pierrefitte-sur-Sauldre

Prima chalet, voorzieningen voldoende. Vriendelijk personeel. Helaas werkten de laadpalen bij de receptie nog niet. Ook het tarief is 2 maal zo hoog dan vermeld.

Par Jaap il y a 2 mois
Expérience prouvée le 22/09/2025

Camping Sandaya Les Alicourts Pierrefitte-sur-Sauldre

Huisje was niet heel schoon bij aankomst. Openbare ruimtes waaronder de bar was smerig. Delen van het park zijn verouderd. Prachtige omgeving en bosrijk gebied. Herten op het park zitten echter tussen de hekken van het park. Bij regen is het vlonder bij het huisje in het bis levensgevaarlijk ivm gladheid.

Par Nick il y a 2 mois
Expérience prouvée le 21/09/2025

Camping Sandaya Les Alicourts Pierrefitte-sur-Sauldre

Dommage de devoir quitter un emplacement pour 11h alors que les arrivées ne se font qu

Par Bonamymichael il y a 2 mois
Expérience prouvée le 20/09/2025

Camping Sandaya Les Alicourts Pierrefitte-sur-Sauldre

Ce camping est très calme ce qui est agréable. toutefois les espaces aquatiques et balnéo commencent à être vieillissant et mériteraient quelques rafraîchissements. L

Par Yolaine il y a 2 mois
Expérience prouvée le 19/09/2025

Camping Sandaya Les Alicourts Pierrefitte-sur-Sauldre

Camping propre et très bien entretenu, cottage conforme à nos attentes. Mes enfants ont adoré le bat

Camping propre et très bien entretenu, cottage conforme à nos attentes. Mes enfants ont adoré le bâteau pirate, son toboggan et sa pataugeoire.

Par Hawa il y a 2 mois
Expérience prouvée le 19/09/2025

Camping Sandaya Les Alicourts Pierrefitte-sur-Sauldre

Das Mobilheim war groß und man hatte für 5 Personen ausreichend Platz. Auch die Einrichtung war schön. ABER das große Schlafzimmer inklusive Bad hat sehr stark nach Abwasser gestunken. Die Funktionen der Regendusche waren auch kaputt. Wir hatten 3 Besen. Leider nicht eine Schaufel dazu.
Die Terasse konnte (als es mal nicht geregnet hat) auch nicht benutzt werden da de Terasse auch stark nach Abwasser gestunken hat. Zu dem war die Überdachung kaputt und das Wasser ist runter getropft.
Vor der Terasse haben die Wasserschläuche aus der Erde geguckt. War eine gefährliche Stolperfalle.
Das Wasser im Badepark war Kaul beheizt. So was den Kindern schnell kalt war. Wenigstens die Kinderbecken könnten ordentlich beheizt sein.

Was toll war, war das freilaufende Dammwild.

Par Jörg U. il y a 2 mois
Expérience prouvée le 18/09/2025

Camping Sandaya Les Alicourts Pierrefitte-sur-Sauldre

1 er expérience dans un camping Sandaya, globalement très satisfait de notre séjour. emplacement cal

emplacement calme, arboré, idéal pour se reposer et décompresser.

Par Frédéric il y a 2 mois
Expérience prouvée le 18/09/2025

Camping Sandaya Les Alicourts Pierrefitte-sur-Sauldre

Er moet beter vermeld worden dat overnachten met camper minimaal 2 nachten moeten zijn.

Par Catharina il y a 2 mois

Camping Sandaya Les Alicourts Pierrefitte-sur-Sauldre

Verouderd zwembad en spa is echt vreselijk , glijbaan wel vrij nieuw . Park netjes aangelegd helaas saaie omgeving

Ik vond het niet echt geweldig

Par Elly il y a 2 mois

Camping Sandaya Les Alicourts Pierrefitte-sur-Sauldre

Zwembad erg verouderd , glijbaan is vrij nieuw dat wel. ga niet naar de spa di Te weinig bedjes en staat allemaal tegen elkaar aan

Zwembad erg verouderd m, ga niet naar de spa die is erg oud en vies Te weinig bedjes en staat allemaal tegen elkaar aan Verder park erg mooi aangelegd en veilig voor kindjes, leuk dat er nu een overdekt stuk bad is en speeltuin is ook wel leuk . Jammer dat de omgeving erg saai verder is

Par Elly il y a 2 mois

Camping Sandaya Les Alicourts Pierrefitte-sur-Sauldre

bij aankomst kregen we gewoon een envelop met daarin code wifi en 2 armbandjes aub meneer en verder geen uitleg van de accommodaties van de camping.
toen de elektriciteit uitviel op de camping geen behoorlijke uitleg van receptiepersoneel enkel ja stroompanne misschien binnen 20 a 30 minuten opgelost die heuvel heeft 24 uur geduurd.
verder één van de chemische toiletten was bij aankomst verstopt en lagen de uitwerpselen nog mooi zichtbaar voor iedereen was het misschien moeilijk dit af te plakken en een bordje erop buiten gebruik
nee dit is geen 5 sterren camping waard

Par Patrick il y a 2 mois