Avis Camping Sandaya Parc La Clusure Tellin du plus récent au plus ancien

Nous souhaitons apporter la preuve que les avis publiés sur Custplace sont d’authentiques avis de clients Camping Sandaya Parc La Clusure Tellin.

Camping Sandaya Parc La Clusure Tellin

De pizzeria was voornamelijk gesloten. Het restaurant was steeds vol, omdat er een grote groep Deense gasten was die elke dag het restaurant volledig reserveerden. De chalet waar wij eerst in zaten was oud en versleten. Een paar keer per dag viel de stroom uit. Na 3 dagen zijn we naar een nieuwer chalet verplaatst. Deze was prima.

Par Anita il y a 2 mois
Expérience prouvée le 24/09/2024

Camping Sandaya Parc La Clusure Tellin

Onkruid en gras mogen veel beter onderhouden worden, ook op het einde van het seizoen

Par Guido il y a 2 mois
Expérience prouvée le 22/09/2024

Manque de propreté

Manque de propreté dans les bungalows et personnel ne parlant pas français dans une zone francophone. Chouette piscine et super endroit.

Par Thomas il y a 2 mois
Expérience prouvée le 11/09/2024

Camping Sandaya Parc La Clusure Tellin

Wij komen, als 80plussers, elk jaar terug.

Zalige rustige vakantie in september. En genoten van de bloemenpracht en mooie natuur-omgeving.

Par Silvianne il y a 2 mois
Expérience prouvée le 22/09/2024

Camping Sandaya Parc La Clusure Tellin

Nous étions 4 familles. A 20h30 une personne du camping nous a signalé de ne pas faire de bruit !?!

Par Christophe il y a 2 mois
Expérience prouvée le 14/09/2024

Camping Sandaya Parc La Clusure Tellin

Op zich een mooie camping met mooie zwembaden en vriendelijk personeel. Helaas niet voor de kampeerder die rust zoekt. Het geluid van de treinen die vlak langs de camping voorbij komen en het veelvuldig geblaf van de honden die zich om ons heen bevonden en tot slot nieuwe buren die harde muziek draaide en zeer aanwezig waren zorgde er voor ons voor dat deze vakantie niet was wat we er van hadden verwacht. Verder het schoonmaken van het sanitair en tevens afsluiten van het hele gebouw tijdens de schoonmaak was niet erg handig...dit gebeurde meestal op de drukste tijden en je kon hier geen rekening mee houden omdat het de ene dag later was dan de ander. Ook de voetbalkooi aan het eind van de camping vlak bij onze plek zorgde voor de nodige irritatie wat een herrie. Verder slechte verlichting bij het afwasgedeelte waardoor je savonds in het donker diende af te wassen. En de verlichting op
het kampeerveld deed het niet waardoor hierdoor was het aardedonker helaas. Wat super was was het restaurant, daar kun je echt heerlijk eten! Dus kortom, als je niet voor rust komt een prima camping.

Par Catalijne il y a 2 mois

Vakantie La Clusure

Bij aankomst was er veel water en vooral veel modder op de camping.
Het tijdelijk afsluiten van het toiletgebouw smorgens was super onhandig.
Kwamen we daar om te douchen, moesten we weer helemaal naar het andere toiletgebouw lopen.
En bij aankomst geen duidelijke specificatie van de te betalen rekening.
De toiletgebouwen waren wel goed verwarmd en ook het zwembad voor 18+
Er waren wel ontzettend veel honden op de camping die daar ook uitgelaten werden.
Het eten in het restaurant was zeer goed.

Par A. il y a 2 mois

Camping Sandaya Parc La Clusure Tellin

Bij aankomst was er veel water en vooral veel modder op de camping. Het tijdelijk afsluiten van het

Bij aankomst was er veel water en vooral veel modder op de camping.
Het tijdelijk afsluiten van het toiletgebouw smorgens was super onhandig.
En bij aankomst geen duidelijke specificatie van de te betalen rekening.
De toiletgebouwen waren wel goed verwarmd en ook het zwembad voor 18+
Het eten in het restaurant was zeer goed.

Par A. il y a 2 mois

Vuile accomodatie

Vuil, de caravan was niet gekuist, beschimmelde koffie apparaat, vuile was in afwasmachine, tandpasta in de kast in de badkamer, duur winkeltje, als compensatie WiFi codes gekregen waar we niets aan hadden omdat de verbinding op niets trok ...

Par T il y a 3 mois

Camping Sandaya Parc La Clusure Tellin

Le camping et le logement sont bien, au calme et bien propre ( petit bémol pour la table de tennis de table qui n

Par Patricia il y a 3 mois

Camping Sandaya Parc La Clusure Tellin

Très bon camping petit bémol tres peut d activite voir pas du tout en septembre si il pleut il y a rien non plus en revanche c est une belle régions à visité je suis désolé une note si basse mais c est se qu on a ressenti vu qu on a fait pas mal de camping

Par Laura M. il y a 3 mois

super camping

super camping

Par Jean-Marc il y a 3 mois
Expérience prouvée le 02/09/2024

Slecht

We zijn op verschillende Sandaya campings geweest, maar met deze hebben we de slechtste ervaring. Leuk voor mensen die mountainbiken. Mensen die willen toerfietsen kunnen niet de camping af vanwege de steile helling. Ook niet met een ebike zoals wij en meerdere gasten was het niet te doen. Lokatie is verschrikkelijk. Winkeltje met weinig aanbod, werd ook niet meer dagelijks aangevuld. Openingstijden van diverse horeca zeer beperkt of aantal dagen dicht. Ook al is het bijna einde seizoen, zorg dat je gasten terecht kunnen voor de dagelijkse behoeften. Voor boodschappen buiten de camping reken op min 30 min rijden. Enigste positieve is de stacaravan en zwembad.

Par Dave il y a 3 mois
Expérience prouvée le 16/09/2024