Avis Camping Sandaya Parc La Clusure Tellin du plus récent au plus ancien

Nous souhaitons apporter la preuve que les avis publiés sur Custplace sont d’authentiques avis de clients Camping Sandaya Parc La Clusure Tellin.

Camping Sandaya Parc La Clusure Tellin

Het was de mooiste camping van Belgie, maar nu lijkt het meer op center parc. de zwembaden zijn wel de max voor de kinderen. Het ganse domein is nu wel veel drukker dan vroeger.

Par J. il y a 1 an
Expérience prouvée le 08/07/2023

Camping Sandaya Parc La Clusure Tellin

Het was er zalig genieten, een heel verzorgde camping en de bungalow zag er ook prima uit. De kinde

De kinderen vonden het zwembad geweldig.
Spijtig genoeg was de schuiftafel niet open.

Par Nick il y a 1 an
Expérience prouvée le 08/07/2023

Camping Sandaya Parc La Clusure Tellin

Très beau camping malgré que le personnel ne parlait pas très bien le français. Même si c'est la langue du territoire

Par Wesdeli il y a 1 an
Expérience prouvée le 06/07/2023

Déconseille

Nous avons été très déçus de l'emplacement ou se trouvait notre bungalow, sans parler de la propreté de celui çi qui n'était absolument pas nettoyé. Nous avons du faire un grand ménage avant de pouvoir installer nos affaires. Nous n'avons vu aucune personne du poll propreté, ils ne faisaient que passer dans l'allée sans même un bonjour ou autre. La salle de bain était dans un état pitoyable, des fissures dans la parois de la cabine de douche qui pouvait s'avérer dangereuse si on avait eu des enfants. Personne ne parlait français dans le staff, que ce soit à l'accueil, à la réception ou même au petit magasin. Les chiens sont acceptés c'est vrai, mais aucune infrastructure n'est mise à leur disposition alors qu'une somme est demandée pour eux TOUS les jours du séjour. Véritablement déçue car lorsqu'on regarde sur le site, on ne voit que des photos et vidéos des endroit "VIP", c'est trompeur... Je pourrais même dire que c'est de la publicité mensongère. Nous ne réitèreront en aucun cas l'expérience SANDAYA et nous prévenons nos proches qu'ils doivent se méfier si ils se rendent dans vos camping.

Par Nathalie il y a 1 an
Expérience prouvée le 16/06/2023

Camping Sandaya Parc La Clusure Tellin

Rustig, mooi, proper, leuk restaurant met lekker eten, prachtige zwembaden, winkel OK, auto aan cottage,

Keukengerief mocht wat uitgebreider, geen klopper, geen kleine pan bv. Met 10 personen kon ik niet elke dag op restaurant en wil ik wel een eitje bakken.

Par Ludo il y a 1 an

Camping Sandaya Parc La Clusure Tellin

Nature et extérieurs superbes. Restaurant (mis à part la barrière de la langue) délicieux. Bungalow en mauvais état et sale: Porte armoire cuisine cassée, Ampoule spot salon clignotants, mauvaise connexion (dû à la vétusté du bungalow m

Par Fabienne il y a 1 an

Camping Sandaya Parc La Clusure Tellin

Très chouette séjour. Cependant, la plupart des autres clients tirent la gueule à longueur de journée. Ils ne sont pas souriants, mais, serait-ce le mauvais temps? Tout est excusable quand on est au Camping Sandaya. En espérant ne pas être hors sujet, je souhaite vraiment remercier la nettoyeuse "Kyara" qui nous a donné généreusement 4 capsules de café en supplément. C

Par Claire il y a 1 an

Camping Sandaya Parc La Clusure Tellin

+ Prachtige locatie + Zeer goede bediening in het restaurant/café - Wifi (bereik?) werkt niet in he

+ Prachtige locatie
+ Zeer goede bediening in het restaurant/café

- Wifi (bereik?) werkt niet in het chalet
- Prijzige supermarkt
- Veiligheid voor kinderen --> brandnetels bij het chalet, erg gladde tegels bij het zwembad, diepe richels op het asfalt

Par Luuc il y a 1 an

Camping agréable

Camping agréable

Par Kehdija il y a 1 an
Expérience prouvée le 23/06/2023

Camping Sandaya Parc La Clusure Tellin

très beau camping, agréable, espace aquatique nouveau et moderne.

très beau camping, agréable, espace aquatique nouveau et moderne.

Par Julien il y a 1 an

geen advis

geen advis

Par Alexandra il y a 1 an

Camping Sandaya Parc La Clusure Tellin

Séjour agréable avec de belles infrastructures, sauf que pas assez de parasols au bord de la piscine

Séjour agréable avec de belles infrastructures, sauf que pas assez de parasols et de chaises longues au bord de la piscine principale et pas de douche donc hygiène laisse à désirer ! Dommage !

Par Anne-Sophie il y a 1 an
Expérience prouvée le 22/06/2023

Camping Sandaya Parc La Clusure Tellin

Great an lovely Campsite. The piscine is for sure the highlit.

Great an lovely Campsite. The piscine is for sure the highlit.
Good café and restaurant close to the piscine.
And the feeling being in the middle of nowhere.
We Wil come back for sure.
I do not undestand why only the main restaurant was open, and 2 other restaurants/cafés are closed while the campsite is fully booked.
And the market is closed too long (I do not remember exactly, but was closed from about 11h00-16h00).

Par Pir il y a 1 an

Camping Sandaya Parc La Clusure Tellin

De faciliteiten waren erg schoon en goeie douches. Niet te heet of koud maarecht perfecte temperatuur.
Alleen kraantje op de plek was helaas niet goed. De tenten achter me waren erg gehorig en het stonk gigantisch uit de put bij het kraantje omdat de toiletten in die tent daar op uitkwamen. Ik was helemaal alleen en ze hadden mij beter op een andere plek kunnen zetten ivm veel kleine kinderen waarik veel last van had. Het 18+ zwembad was prima maar het soort kantine ding was niks. Grote zwembad was best te doen maar ook een aantal luidruchtige gasten. De omgeving is er prachtig met een beekje maar weet niet of ik nog terug zou gaan. Het winkeltje was ook erg karig maar het grand cafe en restaurant warenprima. Alleen het personeel had iets beter geinstrueerdkunnen worden met hoe horeca werkt

Par Jeroen il y a 1 an

Camping Sandaya Parc La Clusure Tellin

Groen / park onderhoud slecht. Wordt alleen maar aandacht besteed aan huisjes bouw.. Het 18+ zwembad veel onkruid en te weinig parasols..Alle nog aanwezige parasols (4) waren kapot. Het bestaande gebouwtje daar slecht in onderhoud. Onze gehuurde caravan 195 had i.v.m. een versleten en niet te gebruiken bank nooit in de verhuur mogen komen. Onze klacht is na 2 dagen opgelost door aanbieding andere caravan. De koekenpannen waren slecht waardoor de tefal bodems losgelaten waren. Na een klacht werden deze vervangen. Onze ervaring na 2 keer jaren eerder op dit park te zijn geweest is onze indruk dat dit park zeer sterk is achteruit gegaan en vinden dan ook dat het geen 4 sterrencamping meer waardig is.

Par J.p. il y a 1 an

Camping Sandaya Parc La Clusure Tellin

Bonjour, pour être déjà partie avec Sandaya plusieurs fois, j'ai été très déçue de ce séjour surtout concernant l'état général du mobilhomme, ce qui m'a vraiment étonné pour un camping 4 et 5 étoiles

Par Marie N. il y a 1 an

Camping Sandaya Parc La Clusure Tellin

19 topnachten gehad, enige minpunten zijn dat ik iedere keer als ik wilde bij boeken ik naar een andere plek moest verhuizen omdat er iemand met voorkeur een weekend geboekt had op de plek waar ik stond. Ik zou als ik bij Sandaya zou werken een minimaal aantal verblijfsdagen hangen aan de mogelijkheid om een voorkeursplek te reserveren. Wij zijn nu in 19 dagen op 3 verschillende plekken terecht gekomen. Sanitair schoonmaak is ook een aandachtspunt. In Sanitairgebouw 2 heeft in de 3e WC van links 2 weken lang tot ik weg ging poep aan de deur gezeten. Als ik dat zie moet een schoonmaakster dit ook zien.
En het is heel gek dat in het sanitairgebouw je maar 5 minuten mag douchen terwijl de camping steeds voller komt te staan met chalets waarin mensen de hele dag de douche aan kunnen laten staan. Dat rijmt niet met elkaar.

Par Wouter il y a 1 an