Nous souhaitons apporter la preuve que les avis publiés sur Custplace sont d’authentiques avis de clients Camping Sandaya Paris Maisons-Laffitte Maisons Laffitte.
Mooie stadscamping incl fraaie faciliteiten. We hadden mooi plekje aan het water, de staanplaatsen verdienen wel een opknapbeurt ivm ongelijke grond, veel grote kuilen.
La parcela tenía fango y muy poca hierba. Y el grifo de la ducha era difícil regular el agua caliente.
sehr laut und sie Sanitären Anlagen waren ziemlich runter gekommen.
Restaurant war sehr nett und lecker
Purtroppo abbiamo trovato il bungalow sporco, con posate e materiale da cucina molto sporco.Usiamo spesso Sandaya e non ci è mai capitato una cosa così.ci dispiace molto
Mobil home plus que sale impossible d'y dormir et aucune solutions proposées.
Fairly tight access to pitch, but otherwise all good. Friendly and helpful staff, excellent facilities, and superb location for visiting Paris.
Es ist ein wunderschön gelegener Campingplatz, um Paris und die Umgebung zu erkunden.
Extremely disappointing. Bar times were displayed in reception as 1000-2230 but bar was only open 1200-1430 and 1800-2230. Cottage had six beds but no space to anything but sleep. And there was only 3 of us. A/C ineffective and room full of mosquitoes. We left after 2 days of a 7 day booking
Bruyant, avion, train, péniche, Mobilhome vieillissant, sols déchirés, brûlures de cigarette, sol juste propre, porte d
Wir waren mit unser Unterkunft sehr zufrieden, gut ausgestattet mit allem, sauber alles ok.
Unser Warmwasser war ausgefallen, Nachdem wir die Rezeption informiert haben, kam innerhalb einer halben Stunde ein Mitarbeiter und beseitigte die Störung.
Die Leute alle freundlich, von der Rezeption bis zum Nachtportier.
One of the rserved pitches not provided. Dirty toilet/shower block. Disappointed with riverside pitch
Mooie stadscamping met uitstekende faciliteiten. Chalet was prima verzorgd met goede bedden.
Leuke, gemoedelijke kleine stadcamping maar van alle gemakken voorzien. Loopafstand van trein naar Parijs, 20 minuten tot centrum. In het stadje zitten een aantal supermarkten en restaurants op loopafstand. Prettig zwembadje voor een verfrissende duik na een dag wandelen door Parijs. Accommodatie voldeed qua interieur volledig aan de verwachtingen, erg compleet. We hadden Cottage aan de Seine, maar geen Seine te zien door alle begroeiing. Dat geld voor ongeveer 80% van alle caravans van dit type.
Super freundlich und unkompliziert! Gerne wieder
Schoon en veel groen en met gemak van een winkeltje en restaurant maken de camping aangenaam vertoeven.
Personnel sur place qui ne s'intéresse pas aux problèmes des clients et cherche ou propose des solutions. Un cottage 3* usé avec des trous dans le sol, des bords gonflés dans la salle de bain et la cuisine et la moitié de l'inventaire. Par rapport aux autres endroits comparables que nous avons visités : aucune recommandation !