Avis Camping Sandaya Paris Maisons-Laffitte Maisons Laffitte du plus récent au plus ancien

Nous souhaitons apporter la preuve que les avis publiés sur Custplace sont d’authentiques avis de clients Camping Sandaya Paris Maisons-Laffitte Maisons Laffitte.

Camping Sandaya Paris Maisons-Laffitte Maisons Laffitte

Sehr netter Service, tolle Lage ... einfach gut!

Sehr netter Service, tolle Lage ... einfach gut!

Par Alexander il y a 5 mois
Expérience prouvée le 21/06/2025

Camping Sandaya Paris Maisons-Laffitte Maisons Laffitte

Preis-Leistungsverhältnis, Service, Sauberkeit, Lage und Kundenfreundlichkeit sind gut

Par Heinz-Jürgen il y a 5 mois
Expérience prouvée le 21/06/2025

Camping Sandaya Paris Maisons-Laffitte Maisons Laffitte

Toller Stellplatz, super ruhige Umgebung schön im grünen, dies Outdoorgyms und Basketballplätze haben uns und den Kindern sehr gefallen

Par Janine il y a 5 mois
Expérience prouvée le 17/06/2025

Camping Sandaya Paris Maisons-Laffitte Maisons Laffitte

helaas ziek geworden en moest eerder weg. andere dagen makkelijk naar parijs. accommodatie op camping prima

Par Jan P. il y a 5 mois

Camping Sandaya Paris Maisons-Laffitte Maisons Laffitte

Fijn! Goed bereikbaar, nette service, warme douches, veilig gevoel.

Fijn! Goed bereikbaar, nette service, warme douches, veilig gevoel.

Par Ruben il y a 5 mois

Camping Sandaya Paris Maisons-Laffitte Maisons Laffitte

Mooi en rustig vakantiepark dicht bij Parijs

Een heel net en rustig bungalowpark dicht bij Parijs. Ideaal om met een gezin Parijs te kunnen bezoeken. Uw parkeerplaats buiten het park stond echter op deze doordeweekse dagen behoorlijk vol, wat aangeeft dat veel mensen later dan de sluitingstijd van de slagboom pas weer terug zijn van hun bezoek aan Parijs. 10pm als sluitingstijd van de slagboom vinden wij dan ook een beetje vroeg voor dit park als men Parijs bezoekt. En een borg van 290euro is ook wel een beetje extreem vooral omdat er geen voor- of eindcontrole gedaan wordt met de bezoeker en er ook geen inventarisatielijst aanwezig is.

Par Yaron il y a 5 mois

Camping Sandaya Paris Maisons-Laffitte Maisons Laffitte

Globalement très correct, positionné à maisons Laffitte, un secteur bourgeois de la grande banlieue parisienne, proche du RER de surcroît. Paris HYPER centre en environ 30mn de RER.

Par Eric il y a 5 mois
Expérience prouvée le 15/06/2025

Bon séjour globalement. Notre emplacement n

Bon séjour globalement. Notre emplacement n

Par Aurélie il y a 5 mois
Expérience prouvée le 14/06/2025

Camping Sandaya Paris Maisons-Laffitte Maisons Laffitte

We were greeted with open arms and made to feel very welcome. Lovely big pitches with good access to electric and clean usable toilet/shower blocks. Down side that the kids had to be supervised by the pool (even with swimming certificates) and we were unable to eat and drink at the pool! Made it a little bit of challenge for mum and dad to relax. But we made it work! Brilliant area to go for bike ride with lots of cycle lanes/tracks etc! Very beautiful area of Paris!

Par David il y a 5 mois
Expérience prouvée le 14/06/2025

Camping Sandaya Paris Maisons-Laffitte Maisons Laffitte

De camping is netjes, gezellig en er zijn goede voorzieningen. Locatie vlakbij Parijs is positief. Men is welkom in verschillende talen. Er zijn voldoende douches die lekker warm zijn, en er is een mooi zwembad. ook kinderen kunnen zich er goed vermaken.

Par Ronald il y a 5 mois
Expérience prouvée le 13/06/2025

Par Ronald il y a 5 mois
Expérience prouvée le 13/06/2025

Camping Sandaya Paris Maisons-Laffitte Maisons Laffitte

De façon globale le camping est correct. Toutefois par rapport à notre expérience il ne correspond pas à un 4 étoiles.... Le lino du mobilhome mériterait d

Par Marc il y a 5 mois
Expérience prouvée le 10/06/2025

Camping Sandaya Paris Maisons-Laffitte Maisons Laffitte

Lovely pitch eventually, after being given a dark shady pitch at first, even though paid a premium price fot the pitch, but this was soon put right with the help of the receptionist. Thank you.

Par Sandra il y a 5 mois
Expérience prouvée le 10/06/2025

Camping Sandaya Paris Maisons-Laffitte Maisons Laffitte

Hele nette camping. De stacaravan zou iets schoner mogen. Voor een bezoek aan Parijs en het Asterix

Hele nette camping.
De stacaravan zou iets schoner mogen.
Voor een bezoek aan Parijs en het Asterix en Obelix parc echt een aanrader.
We hebben fijne dagen gehad!

Par Enno il y a 5 mois

Camping Sandaya Paris Maisons-Laffitte Maisons Laffitte

Très bon accueil avec pour notre part un très bel emplacement réservé. Bémol sur les services Campin

Très bon accueil avec pour notre part un très bel emplacement réservé.
Bémol sur les services Camping car et les sanitaires qui sont bons à rafraîchir.

Par Pascal il y a 5 mois

Er staan wel heel veel hoge bomen die in het voorjaar te veel schaduw geven

Er staan wel heel veel hoge bomen die in het voorjaar te veel schaduw geven

Par Corrie il y a 5 mois

Camping Sandaya Paris Maisons-Laffitte Maisons Laffitte

Wir waren 2 Tage dort um von da aus die Innenstadt von Paris zu besuchen. Ohne Voranmeldung bekamen wir einen guten Platz an der Seine. Leider war das Ufer mit einem Zaun vom Platz getrennt, wahrscheinlich aus Sicherheitsgründen. Der Zustand der Anlage allerdings entspricht nicht einen 4-5 Sterne Platz. Angefangen damit, das die Plätze nicht gemäht sind, die Station für die Chemische WC-Entsorgung defekt war und es keinen Hinweis auf andere Möglichkeit der Entsorgung gab (denn es gab eine, später gefunden, nicht auf dem Plan verzeichnet). Der Dusch-und Waschbereich der Männer war in Ordnung, wurde auch von einer jungen männlichen Reinigungskraft in Ordnung gehalten. Leider war meine Partnerin nicht so erfreut. Bei den Frauen war der Duschbereich nicht so gut, da durch ein falsches Gefälle, das Wasser nicht richtig ablief. Was besonders negativ auffiel war die Tatsache, das die
selbe männliche (junge) Reinigungskraft auf die Damenbereich reinigte, auch wenn junge und ältere Frauen anwesend waren. Das geht auf keinen Fall. Ansonsten waren wir mit dem Aufenthalt und der unkomplizierten Buchung vor Ort sehr zufrieden. Der öffentliche Nahverkehr Richtung Paris ist perfekt organisiert und die Mitarbeiter außerordentlich hilfsbereit und für 7 Eure eine Tagekarte für alle Verkehrsmittel ist einfach super.

Par Ralf il y a 5 mois
Expérience prouvée le 08/06/2025

Camping Sandaya Paris Maisons-Laffitte Maisons Laffitte

Leuke camping in buurt van Parijs

Goed verblijf gehad, plek was goed, fijn met een hegje afgeschermd. Nadeel was echt dat er geen water op de meeste plekken was. Met de trein naar Parijs was heel goed te doen. Dorp ernaast was leuk om nog iets te kunnen drinken of eten.

Par Hèlen il y a 5 mois
Expérience prouvée le 28/05/2025

Camping Sandaya Paris Maisons-Laffitte Maisons Laffitte

Camping bien situé, calme, bons équipements.

Camping bien situé, calme, bons équipements.

Par Christian il y a 5 mois
Expérience prouvée le 07/06/2025