Un séjour rendu très agréable grâce un très accueil, un mobil home moderne et confortable et une bonne humeur de l'ensemble du personnel. Seul bémol, le camping est un peu trop à l'écart.
Vacance en famille avec deux petits enfants. Le camping était top, le bungalow avec le jacuzzi était magnifique. La piscine est super autant pour les adultes que les enfants. Nous recommandons ce camping!!
Très beau camping en bord de mer, idéalement placé à proximité de Bastia, de son aéroport et à environ 1h-1h30 de beaucoup de lieu de visite.
Très belle piscine taille adapté pour une population du mois de juin mais un doute pour les mois d?été?
Le wifi est par contre une catastrophe : c?est un wifi public pour tout le camping ? du coup dès que vous voulez faire des recherches pour une sortie ou même se connecter à la borne de chargement des voitures, c est une vrai galère ?
Cela reste malgré tout un très beau camping dans une magnifique region
Période du 9 au 16 juin 2024 ,4 adultes et 1 enfant je recommande ce camping pour sa propreté , son calme (juin) le personnel bar boutique ,accueil,restaurant, et animateurs (trices)pour leur gentillesse et leur disponibilité et leur dynamisme . j'oubliais des remerciements au technicien venu nous dépanner dans un délai très court ( panne de courant) Bref ce camping a répondu a notre attente A recommander
Helaas, dit was echt de laatste keer Sandaya voor ons.
De huisjes lijken heel wat, maar vallen erg tegen. Ze zijn onpraktisch ingedeeld en waren niet schoon. Zo zijn de ramen nog nooit gewassen en hangen er overal spinnenwebben binnen (wat niet van een paar dagen is). Ook de kastjes zijn vettig en vies.
Vooral privacy, dat heb je hier niet. Dit zou al zo makkelijk op te lossen te zijn door bijvoorbeeld een bamboe gordijntje op te hangen op de terrassen. We hebben een hele lijst met minpunten aan deze camping, waaronder dat we 2 dagen geen water hebben gehad.
De staff is vriendelijk en doen wat ze kunnen maar zijn allemaal erg jong en onervaren.
Dat Sandaya staat voor ecologisch en duurzaam blijkt ook hieruit wel weer niet te kloppen. De staff heeft geen enkel idee hoe het zit met het scheiden van het afval, hier had ik namelijk een vraag over omdat dit nergens duidelijk is maar je wel verschillende kleuren vuilniszakken ontvangt en een gft bak hebt (dan weer zonder vuilniszak?)
Maargoed, volgens de receptie kon het allemaal gewoon in de zwarte zak. Heel duurzaam ;)
Sandaya had onze voorkeur omdat ze erg bezig zijn met duurzaamheid en sustainability, helaas is er nog geen vegetarische optie te vinden in het supermarkje.
Wat betreft de wifi, die heb je gewoon niet. Leuk dat ze het dan gratis aanbieden bij premium huisjes. Ze zeggen ervan op de hoogte te zijn maar voor een 5 sterren camping moet dit geregeld zijn. Verder ook geen 4g bereik, dus even afkicken.
De beachbar Maona heeft af en toe feestjes met keiharde bass, dit geeft echt enorm overlast. We werden echt ons huisje uitgetrild. Muziek vinden we helemaal niet erg maar dat je huisje letterlijk trilt is echt niet prettig. Dus boek hier geen huisjes als je tot rust wilt komen.
Als we dan nog even moeten doorgaan, de vaatwasser was zo goor. We hebben zelf zout en spoelmiddel gekocht omdat de machine aangaf dat dit op was en we dachten dat dit zou helpen, maar helaas. Vaat bleef goor, dus je kan het beste gewoon afwassen.
De wc hebben we ook nog even gemaakt, deze blijft de hele tijd doorlopen. Nogmaals voor een 5 sterrencamping met deze prijzen, hoort dit echt niet te kunnen.
Leuk een autovrij park maar de parkeerplaats waar je je auto moet neerzetten is zo stoffig, dat je je auto meerdere keren kunt gaan wassen.
Het strand is een aanfluiting, er is geen parasol of bedje te krijgen, dit zou toch ook bij een 5 sterren camping horen?
Het zwembad is wel erg mooi maar je moet wel geluk hebben dat er een parasol vrij is. Waarom er 3 badmeesters rondlopen (waarvan 2 meestal alleen maar op hun telefoon zitten) is mij een raadsel.
De animatie doet hun best en zijn super vriendelijk maar het is een saai, herhalend programma.
Oja, de communicatie moet ook echt beter. Er staat dat je hele verblijf voorzien is van handdoeken en beddengoed, maar geen idee hoe en wanneer. Dit blijkt bij navraag dus 1 keer per week te zijn, je krijgt dan per persoon 1 nieuwe handdoek. Gelukkig hadden we zelf douche handdoeken mee.
Al met al, een grote aanfluiting. Vooral voor het bedrag wat je voor deze camping moet betalen. Dit was voor ons de laatste keer Sandaya.
Le camping, le mobil Home, les aménagements, les services et le personnel, étaient au top vis à vis de ce que nous avons pu expérimenter à ce jour. Si nous venions à revenir en Corse, ce camping ne serait pas une option mais une valeur sure.
Camping bien entretenu. Personnel menage entretien et securite piscine au top. Personnel accueil décevant. Location propre et bien située. Parc aquatique sympa et bien agencé. Épicerie avec son personnel ainsi que le bar et la pizzeria super.