Nous souhaitons apporter la preuve que les avis publiés sur Custplace sont d’authentiques avis de clients Camping Sandaya Château des Marais Muides Sur Loire.
Goed, maar een ruimer aanbod qua eetgelegenheden en beter geïsoleerde huisjes zou een meerwaarde zijn.
Unhygienic accommodation and when reported really poor levels of customer service by management onsite. The management were really
Dismissive and rude.
bon séjour au camping. Camping agréable. Rivière sauvage super. Proche des châteaux. Idéalement situé. Personnel réactif. Peu d’animations a notre goût. Wifi offerte 3o min par jour.
Al voor het 3e jaar op rij een super vakantie gevierd bij sandaya !! Dank u wel !
Très beau camping, mais attention lors des réservations car certains emplacements sont de très mauvaise qualité et c'est un camping assez bruyant le soir.
Kleinschalige leuke camping. Alles is aanwezig. Alleen jammer dat de bar niet uitnodigend is om daar gezellig te gaan zitten. Zwembad wat aan de kleine kant voor het aantal campinggasten. Geen zwem bedjes mogen reserveren, terwijl het volop werd gedaan Een gemoedelijke leuke camping Wil je wat rustiger zitten kies dan een stacaravan die niet naast de staanplaatsen of doorgaande pad zit. Niet alle plaatsen van de stacaravan krijgen zon, wij hadden m17 die kreeg helemaal geen zon. Goede doorreis camping omdat hij dichtbij de grote weg ligt. Merk je niks van. Nadeel is dat je officieel pas vanaf 18.00 in je stacaravan mag. Gelukkig hadden wij het voordeel dat ze heel coulant waren.
Mooie kleine camping met veel schaduw. Sanitair kon beter, er waren maar enkele douches en alles zat vol spinnenwebben, het werd slecht onderhouden. De vorige sandaya camping waar we verbleven was veel mooier. Deze camping was 3x zo duur maar minder mooi. Dure Wifi kopen is bijna verplicht aangezien er geen mobiele ontvangst is op de camping.
Vakantiepark is op zich prima. Echter wij hebben deze bestemming mede uitgezocht vanwege animatie voor onze tweeling van 17. Helaas was er geen animatie voor hun. Op de website was dit wel aangegeven. Personeel was uiterst vriendelijk en behulpzaam. Verhuurobjecten zijn echter wel toe aan een opkanpbeurt.
We hebben een hele fijne vakantie gehad met plussen en minnen.
Personnel accueillant et souriant , efficace
Endroit très sympathique, familial, bien conçu. Bravo au personne du restaurant pour le sourire.
Fijn chalet, met veel privacy. Heel vriendelijke staff. Prettig zwembaden met glijbanen, bad met versnellingen, goede voorzieningen voor kinderen.
Fantastische camping, kindvriendelijk, speeltuinen, animatie, mooi zwembad, zelfs met slecht weer heel gezellig.
Leuk terras om iets te drinken, groot restaurant erbij.
Let wel in het zwembad zijn alleen de strakke zwembroeken toegestaan. Die verkopen ze eventueel in de supermarkt voor 14,50.
Iedere ochtend vers brood, paar km verder genoeg grote supermarkten.
Chateau v chambord ligt er vlak naast, daar moet he geweest zijn en erna ook mooi om er omheen te rijden.
Un mobilhome sale à notre arrivée, un store cassé, et surtout de l urine de chien dans la chambre des enfants, le ménage n est clairement pas fait… Au bar si vous voulez prendre un verre avec planche ou autres après 19h cela n est plus possible car le restaurant est ouvert, sympa les vacances… et au niveau du snack nous avons essayé les pizzas, la pâte à pizza dure donc pas bonnes, au prix très limite… nous avons essayé les prestations au fil de la semaine mais rien de positif à dire, très déçu de ce camping, le seul point positif le personnel sympathique.
Tarifs trop élevés pour un camping vieillissant. Tout est en option et extrêmement cher. La piscine aurait besoin de travaux pour être agréable : pas de vestiaires, un seul toilette...mini Golf inutilisable.
Emplacement et aménagements sympas mais services et animations décevants. Inacceptable de devoir payer le wifi 15 euros par semaine et par appareil.
Camping agréable idéal pour visiter les châteaux blois chambord cheverny. Top la piscine. Espace spacieux du mobilhome, on se sent bien pour profiter de la terrasse