Avis Camping Sandaya Cypsela Resort Pals du plus récent au plus ancien

Nous souhaitons apporter la preuve que les avis publiés sur Custplace sont d’authentiques avis de clients Camping Sandaya Cypsela Resort Pals.

Camping Sandaya Cypsela Resort Pals

Wij hebben een hele fijne vakantie gehad in Spanje. De camping was schoon, netjes en gezellig. Veel faciliteiten. De grote van de camping vonden wij wel een nadeel. Daardoor was er veel onrust, met name op de plek waar wij stonden. Na een heftige, slapeloze nacht met onrustige jeugd hebben we een klacht ingediend. Dit is fantastisch opgepakt en er was

Par Marijke il y a 3 mois
Expérience prouvée le 21/08/2025

Camping Sandaya Cypsela Resort Pals

Habitué de la chaine celui-ci ne merite pas ses 4 etoiles, allée de camping poussiereuse, emplacements les uns sur les autres, sanitaire vieillot a rafraîchir. Les jeux enfants parcours filet sont dangereux, mon fils c est ouvert le pied des cables en acier qui depassent. La piscine est pas mal, le personnel au top. Mais Je ne retournerai pas dans ce camping.

Par Samuel il y a 3 mois
Expérience prouvée le 20/08/2025

Camping Sandaya Cypsela Resort Pals

We hebben weer een heerlijke vakantie gehad bij Cypsela. De enigste punten waar we nier tevreden ove

We hebben weer een heerlijke vakantie gehad bij Cypsela. Voor zouden de volgende punten voor verbetering kunnen zorgen: -staat/hygiëne van de sanitairgebouwen is niet voldoende, en regelmatig ronduit smerig -vanaf 23uur mag je niet meer de camping oprijden, vinden wij te vroeg. Wij willen onze auto bij de caravan hebben staan en niet op de parkeerplaats ivm vernielingen, dus dan is23uur vroeg. Ook zorgt dit voor onveilige situaties, omdat er veel mensen om 23 uur de camping op komen rijden en rond deze tijd is ook de animatie afgelopen..dus veel mensen/kinderen op de straatjes met stepjes/fietsen en relatief veel autoverkeer. 1 uur verlengen zou ideaal zijn. -helaas was de sfeer bij de pub ook verslechterd, het is niet uitnodigend om hier te gaan zitten, in het hoogseizoen zou bij de pub wel iets georganiseerd mogen worden, denk aan live muziek/dj en personeel die drankjes uitserveren.

Par Charlotte il y a 3 mois
Expérience prouvée le 19/08/2025

Camping Sandaya Cypsela Resort Pals

Camping wat aan de grote kant voor ons, best wat druk. Verder prima!

Camping wat aan de grote kant voor ons, best wat druk. Verder prima!

Par Jeroen il y a 3 mois
Expérience prouvée le 19/08/2025

Camping Sandaya Cypsela Resort Pals

Todo super cuidado y limpio daba gusto estar en todos lados Oleeee por la limpieza.Liego comentar que tenéis un personal en el snack bar sobre todo uno calvito que le falta educación no sé si entiende mucho de llevar a gente y tratar a clientes pero en mi caso fue mal educado y las broncas a los trabajadores no se le dan delante al cliente.Falta de profesionalidad,por lo demás había un camarero joven que también muy bien y casi todos excelentes.

Par Oscar il y a 3 mois

Beau camping , bien entretenu malgré la taille du site , belle piscine mais l

Par Laurent il y a 3 mois
Expérience prouvée le 17/08/2025

Camping Sandaya Cypsela Resort Pals

Goed verzorgde camping met alle voorzieningen. Jammer van de Heineken en dat het avondprogramma om 2

Goed verzorgde camping met alle voorzieningen.
Jammer van de Heineken en dat het avondprogramma om 2300uur al stopt.

Par Trudy il y a 3 mois

Camping Sandaya Cypsela Resort Pals

voor de tweede keer geweest, blijft leuke camping alleen wel ouder aan het worden

Par Daan il y a 3 mois

Camping Sandaya Cypsela Resort Pals

Bonne Organisation a l?accueil pour diriger vers le mobilhome,malgré la barrière de la langue Mobilh

Mobilhome propre mais il ne faut pas trop être exigeant, dessous de lit poussière, toile d

Par Elodie il y a 3 mois

Camping Sandaya Cypsela Resort Pals

Schöner großer aber trotzdem ruhiger Campingplatz. Viele Aktivitäten für die ganze Familie

Par Christian il y a 3 mois

Camping Sandaya Cypsela Resort Pals

Camping agréable. Nous étions en emplacement van premium. Ces emplacements sont tops. Par contre, dans d?autres.zones du camping, c?est l?horreur avec des gens entassés sur des emplacements tentes minuscules. Le camping est très calme dans la zone premium. Par contre, il faudrait réglementer les caravanistes qui installent des climatiseurs d?appoint et les laissent tlourner 24h sur 24. C?est un non-sens écologique et surtout c?est très pénible pour les oreilles

Par Didier il y a 3 mois

Camping Sandaya Cypsela Resort Pals

Heerlijk genoten, zoals altijd. Inmiddels 5x op de camping verbleven en we komen graag weer terug. Prettig publiek, vriendelijk personeel en fijn zwembad. Maar de omgeving maakt het af.

Par Jasper il y a 3 mois

Prima vakantiebelevenis