Avis Camping Sandaya Cypsela Resort Pals du plus récent au plus ancien

Nous souhaitons apporter la preuve que les avis publiés sur Custplace sont d’authentiques avis de clients Camping Sandaya Cypsela Resort Pals.

Camping Sandaya Cypsela Resort Pals

Nachtlawaai en vieze toiletten en douche's vanaf half julli ...

De eerste twee weken waren super! Helaas was er vanaf half juli meer volk op de camping en werd het te druk! Nachtlawaai tot 3.00 uur 's nachts, handdoeken werden gestolen, vuile toiletten! Security was er wal, maar keek er naar ! Moest iedereen respect hebben voor elkaars nachtrust en alles ook netjes houden in de toiletblokken, zou het een zalige camping zijn!

Par Johan il y a 3 mois

Camping Sandaya Cypsela Resort Pals

Hele grote camping. Best massaal. We kampeerden op een kleine plek, maar daar was het fijn rustig. Toiletgebouw werd non stop schoon gemaakt. Wel wat mankementen, zoals Scheveningen toiletbril,douche kop eraf etc. Grote supermarkt, heel handig. We misten een gezellig barretje.

Par Anja il y a 3 mois

Camping Sandaya Cypsela Resort Pals

Très bon séjour en famille. Des activités et des animations pour tous.

Très bon séjour en famille. Des activités et des animations pour tous.

Par Julie il y a 3 mois

Grote camping, accommodatie netjes, veel activiteiten en goede faciliteiten

Grote camping, accommodatie netjes, veel activiteiten en goede faciliteiten

Par Bas il y a 3 mois

Camping Sandaya Cypsela Resort Pals

Bungalows très bien mais infrastructures pas adaptées à la taille du camping,trop peu de piscines-transats-restaurants-etc

Par Celine il y a 3 mois

Mooie en schone camping

Mooie en schone camping

Par Albert il y a 3 mois

Sfeervolle, fijne camping.

Sfeervolle, fijne camping.

Par Claudia il y a 3 mois

Camping Sandaya Cypsela Resort Pals

Overall this is a lovely site. We were disappointed with a few things. We weren?t able to take any

Overall this is a lovely site. We were disappointed with a few things. We weren’t able to take any balls or inflatables into the pool area or smoke or eat there. While we understand the reasons for this, it would be better to restrict it rather than banning it altogether. There were other residents causing some trouble and destroying the toilet blocks and generally causing trouble, it would be beneficial for you to have some more security around the toilet blocks at night. There was a lot of noise from young people walking back from the bar at 1am, but we were told by security to be quiet outside our van at 11pm, we certainly weren?t making that much noise.

Par Gary il y a 3 mois
Expérience prouvée le 09/08/2025

Camping Sandaya Cypsela Resort Pals

Veel overlast van jeugd in de avond en. Het sanitair is erg oud en niet schoon veel kapotte deuren, dag zonder stoom gezeten heel vervelend met een volle koelkast

Par Marco il y a 3 mois
Expérience prouvée le 09/08/2025

Camping Sandaya Cypsela Resort Pals

Très bon séjour. Un tout petit peu déçu par rapport au logement par rapport aux photos annoncées. Il pourrait y avoir plus de flexibilité sur la demi-pension car entrée plat dessert cela fait un peu beaucoup à manger tous les soirs

Par Raphael il y a 3 mois
Expérience prouvée le 08/08/2025

Camping Sandaya Cypsela Resort Pals

Séjour agréable mais beaucoup beaucoup de hollandais qui prennent beaucoup de place

Par Cécilia il y a 3 mois

Bien loin du 4 étoiles !

Camping où l’on a tout sur place et proximité plage. Demi-pension non recommandée car mauvaise organisation sur les dîners du soirs et très peu de choix au petit déjeuner. Nous ne retournerons pas dans ce camping où nous avions l’impression de nous retrouver aux Pays-Bas. Nous n’avions pas l’impression d’être à notre place. Toutes les animations gravitaient autour d’eux. Nos enfants n’ont pas intégrés le club enfant car pas de langue française auprès des animateurs.

Par Anais il y a 3 mois

Camping Sandaya Cypsela Resort Pals

Cadre sympa, restauration demi pension pas terrible, organisation restauration médiocre, beaucoup de loupé

Par Anthony il y a 3 mois

Camping Sandaya Cypsela Resort Pals

We hebben het weer erg leuk gehad, alles was opnieuw goed geregeld. De camping is ruim opgezet met grote plekken en veel faciliteiten. Dit was ons tweede jaar hier.

Toch viel het dit keer iets tegen vergeleken met vorig jaar. Het wauw-effect dat we toen voelden, bleef nu uit. Waar andere campings elk jaar weer vernieuwingen doorvoeren, leek dat hier wat te ontbreken. Sterker nog, de duikplanken waren verdwenen.

Ook vonden we dat er te weinig speelmogelijkheden zijn voor jongere kinderen. En dat terwijl dit, naar onze mening, vrij eenvoudig op te lossen is: plaats her en der een leuk speeltoestel en je bent er al. Kinderen blij, ouders blij. Nu moet je als ouder steeds mee naar het (enige) speeltuintje voor bij de camping, dat is jammer. Daarnaast blijf ik de zij-ingang bijzonder vinden. Gooi dat hek dicht joh, veel veiliger.

Par Barry il y a 3 mois

Camping Sandaya Cypsela Resort Pals

Ha sido un castigo, horrible desde el primer día queriéndome ir y ni atención al cliente ni recepción resolvieron

Par Estefani il y a 4 mois
Expérience prouvée le 27/07/2025