Nous souhaitons apporter la preuve que les avis publiés sur Custplace sont d’authentiques avis de clients Camping Sandaya Cypsela Resort Pals.
Todo perfecto, excepto la persona que "en un principio" nos tenía que acompañar al bungalow, nos dejó en una calle equivocada, y tardamos en poder encontrarlo. No costaría tanto, acompañarte hasta la puerta, y más en las fechas en las que los visitamos, que ya no había demasiada gente.
Mala informacion.cierran baños sin previo aviso.gente hace sus necesidades en las parcelas colindantes.nos fuimos dos dias antes teniendo todo pagado y la respuesta de la direccion es que no te devuelven el dinero por salida anticipada
Sehr großer Campingplatz Die Plätze sind für Wohnmobile schief. Es gibt keine Abgrenzungen zwischen den Stellplätzen.
Déjà le deuxième séjour de quinze jours dans ce camping Sandaya, qui correspond à notre attente, bon accueil , camping propre et bien équipé , avec un espace aquatique important, mais qui manque de sécurité, pas de barrière d
Sehr schöner, sauberer Campingplatz, nettes Personal, top gepflegte und saubere Sanitäranlagen, manche zwar schon in die Jahre gekommen, aber immer sauber. Die Stellplätze sind auch weitestgehend eben und der Camper gut zu stellen. Ständig machen Gärtner sauber und pflegen alles. Schade, dass das Freie W-LAN nicht mit inbegriffen ist.
Parfait le plus est le service drap et serviettes changé chaque semaine
Dit was onze 2e keer op deze camping en we hadden precies hetzelfde premium huisje als vorig jaar. Het huisje is weliswaar van alle gemakken voorzien, maar het heeft wat onderhoud nodig. Zo was er een rolgordijntje dat niet naar behoren functioneerde en ook een toiletrolhouder die van de muur viel. De toiletbril zat los. De ligbedjes buiten waren beiden stuk (middenlat gebroken) en op het terras zit een doorgezakte plank, die vervangen moet worden. Die plank was vorig jaar al slecht. Ook de schoonmaak mag wat secuurder (denk ook eens aan richeltjes bij lampen bijv.) en onder de bedden wil ik niks van vorige bewoners vinden. De WiFi was top! De bij deze premium huisjes horende parkeerplaats zou eens goed geëgaliseerd/verhard moeten worden. Het is een grote kuilenpartij met afgezaagde boomstronken, die je moet omzeilen. Bij het grote zwembad fijne nieuwe trapjes. In het ondiepe gedeelte zelfs een veilige trap om rechtdoor het water in te lopen. De bediening in de bar was kortaf en we moesten direct afrekenen (misschien hadden we nog een 2e drankje willen bestellen?) en dat in het laagseizoen (niet veel gasten). Dat was vorig jaar anders/beter. Het eten in het restaurant was slechter dan vorig jaar. De kaart was ten nadele veranderd (vorig jaar stond er o.a. tartaar op) en mijn man kreeg een bevroren carpaccio. Ook de bediening was minder. We boeken altijd een 4-persoons huisje voor ons 2, want we gebruiken altijd beide slaapkamers, omdat de bedden kleiner zijn dan thuis en wij een goede nachtrust heel belangrijk vinden. Wij hebben vorig jaar, en ook de beide andere keren dat wij op een Sandaya camping verbleven,altijd voor 4 personen beddengoed gekregen, maar dit jaar slechts voor 2, ook bij de linnenwissel. Die linnenwissel vinden wij dan wel weer heel fijn. Gelukkig kregen we bij de receptie zonder problemen telkens extra lakens. Complimenten ook voor de receptie - heel vriendelijk en behulpzaam. Trouwens ook een mooie cosmetische verbetering aan de buitenmuur van de camping. Ook fijn was de strandtransfer. Goede service! Onze verblijf op deze camping was verder heel aangenaam en we zullen zeker nog een keer terugkomen. Onze kritiek is dan ook niet bedoeld om de camping af te kraken, maar als een aanmoediging om het beter te doen/verbeteringen aan te brengen.
Merci pour ce beau week-end, camping super et mobile home bien agencé et très propre à l
Bien dans l ensemble sauf la literie surtout le matelas propre le personnels Super bon séjour
Sehr nettes Personal sauberer gepflegter Platz inklusive super Sanitärbereich. Danke
Nous avons passé de superbes vacances dans ce camping. Toutes ces petites mains ont tous contribués à notre séjour.un grand merci pour votre professionnalisme
Creo que por lo menos en la terraza al lado de la bolera tendrían que estar permitidos los perros
Beau camping, propre, bien situé pour sillonner la Costa brava
Nette en rustige camping (buiten hoog seizoen). Alles is aanwezig inclusief een zeer uitgebreide supermarkt met dezelfde prijzen als buiten de camping. Restaurant is aan te bevelen, heerlijk paella gegeten en zolang je maar geen pizza besteld :)
excellent camping,sanitaire privatif tres propre,emplacement 120 m2. espace aquatique suffisant en septembre
Très bien, grand camping bien agencé, bien entretenu et propre. Satisfaits de notre séjour en caravane avec sanitaires privés. Seul bémol, après un orage nos sanitaires étaient inondés, dommage qu aucune solution nous ait été apportée, nous avons du passer la raclette pour évacuer les 3cm d eau.
sejour au cypsela resort en famille pour la 2 fois camping agreable et calme nous avons sejourne au quartier vignes l'espace aquatique est tres bien le bar et animations super tout le personnel est symphatique nous reviendront l'annee prochaine