Super séjour, personnel au top, camping magnifique animation au top
Geweldige camping, prachtige zwembaden en animatie was geweldig. Mini disco kan wel wat verbeterd worden. We komen zeker nog een keer terug..
We hebben er een mooie tijd beleefd en dit dankzij het mooi aangelegde domein met alle mogelijke faciliteiten, uitstekende service en heel goeie organisatie. In theorie hoefde je voor niks het domein te verlaten.
Magnifique camping, bien situé. Service d'animation au top :-)
Super équipe et domaine je reviens année prochaine
Personnel très accueillant à tout niveau du camping .Mobil propre et l
Alles war super – leider hatten wir jedoch keinen kostenlosen Internetzugang, was man bei einem 4- bis 5-Sterne-Hotel und diesem Preisniveau erwarten dürfte.
Camping au top, animateurs sympathiques et professionnels, installations de bonne qualité, quelques commerces et restaurants
Personnel super gentils et toujours la pour repondre
Chouette camping avec de belles piscines
4 ans que nous venons au domaine de la Dragonnière, équipes et animations de cette année encore meilleurs que les années précédentes.
Erg fijne camping met geweldig zwembad en lagune. Voor iedere leeftijd wat wils. Zwembaden in verschillende dieptes, leuke glijbanen en genoeg ruimte om lekker te kunnen spelen. Ook de animatie was top. Mooie shows iedere avond. Heel aardig personeel bij de bakkerij en de buurtsuper. Wij voelden ons erg welkom.
Génial camping la dragoniere super ambiance encadrement génial animateur trop sympa
Beautiful site,clean ,lots to do and Staff were fantastic