Avis Camping Sandaya Domaine Le Midi Barbâtre du plus récent au plus ancien

Nous souhaitons apporter la preuve que les avis publiés sur Custplace sont d’authentiques avis de clients Camping Sandaya Domaine Le Midi Barbâtre.

Par Marie J. il y a 1 an

Vakantie van 1 t/m 30 juni 2023

Ik heb enkele mindere beoordelingen, hieronder een beetje uitleg.
Wij zijn gepensioneerd en maken gebruik van de minder drukke periode in juni. We waren van 1 t/m 30 juni tegast.
Beoordeling Wifi; een ganse maand ? 39 per GSM vind ik nogal prijzig. Bij sommige accommodaties wordt het gratis voorzien.
Beoordeling Sanitair: Het sanitair op zich is zeer proper, maar in de eerste helft van de maand werd de vloer niet gepoetst. Naarmate we verder evolueerde in de maand werd dit aangepast, er waren ook meer mensen aanwezig. We waren vorig jaar in dezelfde periode op de camping en toen kon je niet aan de sanitaire blok komen of men was er wel ergens aan het poetsen. Dit is voor verbetering vatbaar.
In mijn feedback van vorig jaar hadden we een bemerking over de wasmachines en droogkasten. We waren aangenaam verrast dat onze aanbeveling werd opgevolgd. Dank U wel.
De opvulling van bepaalde campingplaatsen zowel in het bos als op het strand waren met kiezel aangevuld, dit was zeer aangenaam. Voornamelijk in het bos zou het een aanbeveling zijn om zonder alte veel afbreuk te doen aan de natuur de plaatsen vlakker te maken. Dit zou het opstellen van zowel Campers, caravans en tenten veel aangenamer maken.
Niet iedereen is een computerfreek en ik ben al een oudere generatie, het was voor mij een zoektocht om het puntensysteem en boekingssysteem te gebruiken, maar na wat zoekwerk is het gelukt. Bij de vroegboekingen worden een aantal specifieke kortingen niet vermeld op het reserveringsformulier, wat men zich dan later niet meer herinnert. Wat op zich weer nodeloze administratie met zich meebrengt. Ik begrijp dat men zich bij aankomst moet aanmelden bij het onthaal. Mijn inschrijving was compleet ingevuld en aangemeld tot en met de mededeling van mijn nummerplaat. Door omstandigheden zijn we toegekomen tijdens het sluitingsuur van het onthaal en hebben we een tijd moeten wachten voor we op de camping konden. Dit is geen ramp of probleem, maar in de reclame van de camping wordt dit heel anders uitgelegd en is dit voor interpretatie vatbaar.
Maar het balangrijkste blijft toch dat we van een aangename, fijne vakantie hebben mogen genieten.
Bedankt aan gans het team.
Francis Vanwesenbeeck

Par Francis il y a 1 an

Trop de promiscuité

Trop de promiscuité

Par Jean-Pierre il y a 1 an

Camping Sandaya Domaine Le Midi Barbâtre

Gros cafouillage à l'accueil pour les arrivées. Inutile de choisir le guichet rapide proposé par sandaya, il n'y en a pas. Gros manfoutisme de la responsable qui laisse ses amis se garer sur les places handicapées

Par Magali il y a 1 an

Camping Sandaya Domaine Le Midi Barbâtre

Notre terrain F30 était petit et pas très plat, d?où la difficultés à stabiliser la caravane à l

Par Bernard il y a 1 an

Camping Sandaya Domaine Le Midi Barbâtre

Pour notre séjour à votre domaine une seule petite remarque qui n'est qu?une remarque un manque d'aspirateur pour ce type de location ( le sable est difficile au balaie ) le reste est une petite merveille .

Par Joêl il y a 1 an

Agréable camping, beaucoup d' espaces entre les logements

Agréable camping, beaucoup d' espaces entre les logements

Par Chantal il y a 1 an

Camping Sandaya Domaine Le Midi Barbâtre

manque d'animations pour un sandaya 5 etoiles et pas de jeux d'eaux toboggans. et svp mettez les vidanges cassettes à l'éxterieur et cloisonné des wc normaux

Par Karl il y a 1 an

Camping Sandaya Domaine Le Midi Barbâtre

Très bien accueilli , Très beau camping , locations variées . La fidélité récompensée , c est Super!

Par Roger il y a 1 an

Camping Sandaya Domaine Le Midi Barbâtre

Emplacement bruyant à cause de la proximité du centre de loisir. Logement trop étroit et vieillissant Proximité de la plage et piscine agréable.

Par Bruno il y a 1 an

Camping Sandaya Domaine Le Midi Barbâtre

camping spacieux ombragé proche de la mer sécurisé pratique d utilisation au quotidien

Par Alban il y a 1 an

Camping Sandaya Domaine Le Midi Barbâtre

Satifaisant tipi lodge manque sèche cheveux Nous avons été gêné par la lumière les accroches des rideaux étaient défectueux nous l?avons signalé mais personne n’est passé

Par Chantal il y a 1 an

Camping Sandaya Domaine Le Midi Barbâtre

Bon confort du chalet.Très bonne literie.Accès facile à la plage.Belle piscine.

Bon confort du chalet. Très bonne literie. Accès facile à la plage. Belle piscine.

Par Pierre il y a 1 an

Bon séjour