Avis Camping Sandaya L'Anse du Brick Maupertus-Sur-Mer du plus récent au plus ancien

Nous souhaitons apporter la preuve que les avis publiés sur Custplace sont d’authentiques avis de clients Camping Sandaya L'Anse du Brick Maupertus-Sur-Mer.

Camping Sandaya L'Anse du Brick Maupertus-Sur-Mer

Sehr schön gelegener Platz mit freundlichem Team! Die älteren Cottages sind schön gelegen, aber in d

Sehr schön gelegener Platz mit freundlichem Team und vielen Angeboten für Kinder! Die älteren Cottages haben schöne Parzellen, sind aber deutlich in die Jahre gekommen und im Sommer überteuert.

Par Jens il y a 3 mois
Expérience prouvée le 26/08/2025

Globalement nous avons passé un très bon séjour. Le QG Kids est super

Globalement nous avons passé un très bon séjour. Le QG Kids est super

Par Aurélien il y a 3 mois
Expérience prouvée le 26/08/2025

Camping Sandaya L'Anse du Brick Maupertus-Sur-Mer

Sentiment que le Campeur est mis en marge. Toilettes et douches mixtes ! Piscine pas très grandes dont une pas chauffée un toboggan. Plutôt un 4 étoiles à mes yeux

Par François-Xavier il y a 3 mois
Expérience prouvée le 23/08/2025

Camping Sandaya L'Anse du Brick Maupertus-Sur-Mer

Camping is mooi gelegen. Dichtbij het strand. Veel te doen in de omgeving. Minpuntje: bij aankomst was het privé sanitair niet schoon en hier moesten we nogmaals om vragen voor we de sleutel kregen. Ook hadden we een koelkast gehuurd en deze was ook niet op de plek aanwezig. Toen deze gebracht werd was hij ronduit smerig en er ontbrak ook een juiste stekker. De volgende dag naar de receptie gegaan en geld terug gekregen voor de huur van de koelkast.

Par Linda il y a 3 mois
Expérience prouvée le 16/08/2025

Camping Sandaya L'Anse du Brick Maupertus-Sur-Mer

Toller Campingplatz, wir haben uns sehr wohl gefühlt.

Toller Campingplatz, wir haben uns sehr wohl gefühlt.

Par Inga il y a 3 mois
Expérience prouvée le 15/08/2025

Par Willem il y a 3 mois

Camping Sandaya L'Anse du Brick Maupertus-Sur-Mer

mooi gelegen park/camping. we merken op dat de wegen op het park slecht zijn en er als gevolg daarvan al een aantal ongelukken plaatsgevonden hebben. Daarnaast is het een terassencamping en is het goed om rekening te houden met stijle stukken. Park en groenvoorzieningen zijn netjes. Opvallend is dat de oudere chalets minder goed onderhouden worden dan de nieuwere, zowel aan de binnenkant als aan de buitenkant. Bij sommige chalets is de veranda gammel. Zorg voor nieuw asfalt op de wegen op de camping. Animatie kinderen was ondermaats; 10 min kinderdisco terwijl in de app 30 min beloofd is. Waarbij de toelichting van de animatie een onzin argument was, omdat ze simpelweg niet de conditie hadden om de dansjes van de liedjes bij te houden. Zwembad gaf weinig mogelijkheden voor kleinere kinderen zonder zwemdiploma. Daarnaast stonden de bubbelbaden meer uit dan aan. Speeltuin kinderen is ondermaats; 1 speeltoestel, wat vooral verouderd is. Ook geen eenvoudige knutselactiviteit of iets dergelijks voor kinderen tot en met 7 jaar. Ook jammer dat het moeilijk was voor het personeel, waaronder de animatie, om in het engels te spreken, Terwlijl er erg veel buitenlandse gasten waren (NL, GB, DE).

Par Willem il y a 3 mois

Camping Sandaya L'Anse du Brick Maupertus-Sur-Mer

We vonden het een mooi en bezorgd park , alleen het ontvangst en de activiteiten lieten te wens over

We vonden het een mooi en verzorgd park , alleen het ontvangst en de activiteiten lieten te wens over. In het weekend vrijdag en zaterdag was er niets te doen. Ook lag er geen welkomstpakket klaar in het verblijf met regels/instructies en dergelijke. Dit zijn we niet gewend van Sandaya

Par Richard il y a 3 mois

Camping Sandaya L'Anse du Brick Maupertus-Sur-Mer

Beaux paysages, belle région. Personnel accueillant, installations correctes. Remarque concernant l

Beaux paysages, belle région. Personnel accueillant, installations correctes.
Remarque concernant le prix pour une vue sur la mer qui est très minime avec les plantations, les haies

Par Catherine il y a 3 mois
Expérience prouvée le 12/08/2025

Camping Sandaya L'Anse du Brick Maupertus-Sur-Mer

Camping propre et calme. Petit bémol sur les animations le soir: peu programmées et mal indiquées, voire pas indiquées quand il y en avait. Nous sommes restés 7 jours, il y a eu 2 animations et rien dans le camping ne les indiquait. (Une soirée musique et une soirée magicien). La qualité des animations le soir pourrait être améliorée et un panneau devant les lieux de passage permettrait une meilleure visibilité.

Par Estelle il y a 3 mois
Expérience prouvée le 07/08/2025

Camping Sandaya L'Anse du Brick Maupertus-Sur-Mer

Leuke camping op unieke locatie met prachtig uitzicht.

Leuke camping op unieke locatie met prachtig uitzicht.

Par Ben il y a 4 mois
Expérience prouvée le 01/08/2025

Camping Sandaya L'Anse du Brick Maupertus-Sur-Mer

Arrivée le samedi et fermeture de la piscine le lundi et le mardi. Le mercredi : taille haies de 13h

Arrivée le samedi et fermeture de la piscine le lundi et le mardi pour raison sanitaire. Le mercredi : taille haies de 13h30 à plus de 15h30 super pour la sieste. Jeudi impossible d’aller à la piscine fermé pour raison sanitaire. Mon neveu est tombé dans un trou, normalement recouvert d?une plaque en fonte , mais décalé, nous avons signalé au service espaces verts, qui devait faire le nécessaire pour fixer cette plaque! Samedi au moment de faire le ménage dans la douche nous avons trouvé la bonde remplie de cheveux ( plusieurs locations sans être fait ) De plus très gros problème de connexion wifi dans la journée surtout le soir et dans la nuit .

Par Helene il y a 4 mois
Expérience prouvée le 24/07/2025

Camping Sandaya L'Anse du Brick Maupertus-Sur-Mer

Prachtig uitzicht en een mooie omgeving en heel fijn dat er twee hondjes welkom zijn bij Sandaya. De locatie van onze accommodatie had een prachtig uitzicht over de zee en we hadden een leuk tuintje waar de hondjes konden lopen en waar we konden zitten. De accommodatie zelf was veel te klein en compleet uitgeleefd en er had eigenlijk een nieuwer en moderner chalet moeten staan. De omgeving is prachtig met mooie kliffen en de invasiestranden en ook andere historische plekken waar D-day plaatsvond. Een chill camping is alleen niet geschikt voor tieners. Er is eigenlijk niks te doen voor ze. Voor kleine kinderen is er wel genoeg te doen maar niet voor tieners. Dat mag beter gecommuniceerd worden. Het Restaurant was meer een veredelde snackbar en viel ons tegen. De kwaliteit van het eten was ook niet goed. Op het hele park was één werkende wasmachine te vinden. De rest was kapot. Voor een park met 5 sterren kan dat natuurlijk niet. Al met al hebben we een leuke week gehad maar dat kwam vooral door het uitzicht vanuit de accommodatie over zee en door het tuintje dat we hadden en door de mooie omgeving.

Par Deirdre il y a 4 mois
Expérience prouvée le 24/07/2025

Camping Sandaya L'Anse du Brick Maupertus-Sur-Mer

Mooi huisje, ook ruim. Wel een flinke klim iedere keer en de camping winkel sluit op een stom tijdstip (tussen 12 en 16 dicht) Personeel kan slecht engels spreken. Voor kinderen niet echt animatie maar prima vermaakt. Hele schone camping

Par Tim il y a 4 mois
Expérience prouvée le 22/07/2025

Camping Sandaya L'Anse du Brick Maupertus-Sur-Mer

Très bel endroit, le personnel est très agréable, seul bémol le restaurant qui ne fait que du surgelé.
camping petit mais très agréable

Par Isabelle il y a 4 mois
Expérience prouvée le 22/07/2025

Camping Sandaya L'Anse du Brick Maupertus-Sur-Mer

Dommage que la piscine, pour entretien, a été fermée une journée et demie une autre demie journée également mais pour cause indépendante du centre. Je choisis mes séjours pour l

Par Christian il y a 4 mois
Expérience prouvée le 21/07/2025