Avis Camping Sandaya Le Grand Dague Atur du plus récent au plus ancien

Nous souhaitons apporter la preuve que les avis publiés sur Custplace sont d’authentiques avis de clients Camping Sandaya Le Grand Dague Atur.

Camping Sandaya Le Grand Dague Atur

Mooie camping op een mooie locatie. En met een lekker zwembad, zeker bij die warme dagen.

Mooie camping op een mooie locatie.
En met een lekker zwembad, zeker bij die warme dagen.

Par Arnold il y a 5 mois
Expérience prouvée le 04/07/2025

Expérience globale bonne mais quelques petites remarques pour amélioration

Expérience globale bonne mais quelques petites remarques pour amélioration

Par Ghislaine il y a 5 mois
Expérience prouvée le 02/07/2025

Camping Sandaya Le Grand Dague Atur

We hebben een prima vakantie gehad ! We hadden een ruime kampeerplek met privé - sanitair.

Par Wouter il y a 5 mois

Bonne expérience

Par Daniel il y a 5 mois
Expérience prouvée le 27/06/2025

Camping Sandaya Le Grand Dague Atur

Pitch is good,but for the price should have drainage and better water connection. Pool is good- stepping stones to lower pool ridiculous- burning feet

Par Sally il y a 5 mois

Camping Sandaya Le Grand Dague Atur

De camping ziet er groot en mooi uit , alleen jammer dat de meeste plekken vrij hobbelig en aflopend zijn waardoor je moeilijk horizontaal kan staan met een caravan of camper zonder al te veel toeren uit te halen. Hierdoor houdt je ook minder ruimte op je eigen plek over en je je auto zolang en voor zover mogelijk op een andere plek neer moet zetten. Maar daar moet dan weer een ander staan terwijl er heel veel lege plekken zijn. Verder zijn er ook een groot aantal plekken niet al te groot waardoor je niet alles makkelijk kwijt kunt. Ook al staat het hele terrein leeg,men propt op een gegeven ogenblik alles bij elkaar, en waarom? Er zijn veel mobil-homes. In het hoogseizoen zal de camping vrij druk zijn, in het voorseizoen viel dit mee waardoor de bediening in het restaurant vlot verloopt. Privé sanitair wordt niet nagekeken voordat je er gaat staan, hierdoor bleek dat de afvoer van de wastafel niet aangesloten was op het riool waardoor het water in het kastje bleek te stromen zoals de dag erna bleek. Het werd snel gerepareerd en we konden een andere plek kiezen, hier deed het licht het niet, maar werd ook gelijk gerepareerd met de spullen van het vorige privé sanitair. Verder hadden de deuren moeite met sluiten. Ook als je weggaat wordt het niet nagekeken is gebleken op andere plaatsen, hierdoor blijven niet gesloten deuren gewoon open. Maar dit heeft ook te maken met de mensen die er gebruik van hebben gemaakt. Maar de camping heeft ook zijn eigen verantwoordelijkheid hiervoor. Van deze geopende deuren wordt vervolgens gretig gebruik gemaakt door kampeerders die geen privé sanitair geboekt hebben. Hier is dus geen controle op en kan je dus kapotte afvoeren, licht e.d. krijgen. Wifi werkt uitstekend, 4g bereik is wat minder. Behulpzame en vriendelijke mensen werken er wel op de camping, dus daar is dus niks mis mee. Personeel in de kampwinkel, ik spreek over de mannelijke medewerker is stug en onvriendelijk.

Par Theo il y a 5 mois

Par Rachel il y a 5 mois

Mooie plek

Mooie plek

Par Rob il y a 5 mois
Expérience prouvée le 14/06/2025

Camping Sandaya Le Grand Dague Atur

Piscine agréable pour la famille et sécurisée pour les enfants. Trop de voitures dans le camping et parfois dangereux pour les enfants Manque de communication concernant recyclage et poubelle..

Par Fanny il y a 5 mois
Expérience prouvée le 12/06/2025

Camping Sandaya Le Grand Dague Atur

Super mobil home Super piscine (2 bassins chauffés !), dommage que le côté bateau de pirate des enfa

Super mobil home
Super piscine (2 bassins chauffés !), dommage que le côté bateau de pirate des enfants soit vraiment vraiment froid
Super le bords des piscine qui est "mou" et bien antidérapant, c est top !

Les mobilHome sont bien équipés, super les moustiquaires aux fenêtres mais sont drôlement proches les uns des autres (je recevais le chaud de la climatisation du voisin d

Par Solene il y a 5 mois
Expérience prouvée le 08/06/2025

Camping Sandaya Le Grand Dague Atur

Très bien globalement pour 3 jours. Il y a du bruit la nuit mais avec les bouchons d

Par Rodolphe il y a 5 mois
Expérience prouvée le 07/06/2025

Camping Sandaya Le Grand Dague Atur

Comme d?habitude,la préparation des chalets laisse à désirer surtout au niveau des terrasses.

Par Camille il y a 5 mois
Expérience prouvée le 06/06/2025

Camping Sandaya Le Grand Dague Atur

Camping familial avec de chouettes infrastructures pour les enfants ! Des interlocuteurs professionnels, à l

Par Jennifer il y a 6 mois
Expérience prouvée le 05/06/2025

Camping Sandaya Le Grand Dague Atur

Grote camping met veel voorzieningen. Zwembad heel mooi en netjes. Restaurant heeft heel lekker eten. Vriendelijkheid van personeel zou beter kunnen en met name de schoonmaak van de huisjes.

Par Bieke il y a 1 an
Expérience prouvée le 22/09/2024