Nous souhaitons apporter la preuve que les avis publiés sur Custplace sont d’authentiques avis de clients Camping Sandaya Le Littoral Talmont-Saint-Hilaire.
Cottage les Pins. L'emplacement dans les pins était très agréable avec la terrasse au soleil ou ombragée suivant le choix.
Der Platz und seine Lage, seine Ausstattung gefallen uns immer wieder sehr gut.
Nous avons passé un très bon séjour au camping Sandaya Le Littoral. L'équipe est très accueillante et à l'écoute.
Expérience trop courte pour pouvoir juger, puisque nous n?avons passé qu?une nuit et qu?une matinée au camping
Très bon séjour rien à redire très bonne équipe sûr tout les points (a conseillé).
Camping agréable et très propre et proche de la mer
Het park ziet er prachtig en gezellig uit, mediterraans, en de zwembaden zijn echt fantastisch. Ook het binnenbad. Het huisje was prima schoon en het personeel bij de receptie vriendelijk. Wat echter zwaar tegenviel waren de bedden: ontzettend slecht en oncomfortabel, zeker niet wat je verwacht voor de prijs in het hoogseizoen (gelukkig zaten wij in het laagseizoen). Wij zijn sportieve dertigers en hebben nog rugpijn. Daarnaast vonden we de flexibiliteit in het restaurant erg matig. Op onze laatste avond mochten we niet buiten eten omdat het ‘teveel moeite’ zou zijn om een tafel later opnieuw in te dekken, terwijl het terras op 3 tafels na leeg was. We mochten wel binnen eten? Franse logica? Uiteindelijk hebben we afhaalpizza?s gekregen die ronduit slecht waren (kant en klaar bodem!) en moesten we de salade met onze handen eten omdat er geen bestek was meegegeven. Geen fijne afsluiting van de vakantie, waar we van de 7 dagen maar 2 dagen mooi weer hadden. Het was mooi geweest om het leuk af te sluiten. Kortom: schitterend park en zwembad, maar slechte bedden en een teleurstellende horeca-ervaring drukken de totale beleving. Toch een 8 omdat het park zelf wel mooi is en als je met eigen caravan komt heb je geen last van slechte bedden en kun je zelf koken.
Il serait pertinent d’installer un fléchage à l’intérieur du camping afin de faciliter l’orientation vers les différents espaces : bungalows, piscine, bar, commerces, etc.
bon points : emplacement très bien, sanitaire au top, espace aquatique au top, personnel au top
mauvais points : superette trop petite pas assez de choix et de rayons, horaires de fermeture du resto et bar trop tôt.
21H30 maxi !!!!!!!!!! pour les vacances on prend son temps.
petit problème : nous ne pouvons pas jouer au dès, le Yam
Camping agréable les infrastructures sont bien pensées. Le personnel très serviable et sympathique. La restauration au top qualité prix félicitations.
Veel jonge gezinnen, schone camping, gezellige animatie
Campsite was very well maintained, the trees and plants were lovely around the homes.
Séjour agréable, équipe d animation très chouette et la piscine au top. Propreté du logement a revoir, voisinage bruyant sans ronde de la sécurité le soir.