Avis Camping Sandaya Les Alicourts Pierrefitte-sur-Sauldre du plus récent au plus ancien

Heel leuke en mooie camping maar klachtproces slecht op orde

Heel leuke en mooie camping maar klachtproces slecht op orde

Par Marc il y a 3 mois
Expérience prouvée le 08/08/2025

Camping Sandaya Les Alicourts Pierrefitte-sur-Sauldre

Prijs kwaliteit te duur. Van een 5 sterren camping verwacht ik meer.

Prijs kwaliteit te duur. Van een 5 sterren camping verwacht ik meer.

Par Jan il y a 3 mois

Camping Sandaya Les Alicourts Pierrefitte-sur-Sauldre

Grote camping, ruime opgezette huisjes, voldoende groen en leuke sfeer. Receptie medewerker niet zo klantvriendelijk bij aankomst. De spa is heerlijk en zeker aan te raden. De gastvrouw van de Spa ook erg vriendelijk. Huisje kan schoner. Maar 1 toilet bij het zwembad.

Par Sandra il y a 3 mois

Camping Sandaya Les Alicourts Pierrefitte-sur-Sauldre

8 net en rustig huisje idd kakkerlak maar wel bos kakkerlakken en dat is normaal in een bos waar hertjes lopen . In het huisje er geen last van gehad
Al met al een fijne tijd gehad.

Par Marten il y a 3 mois

Camping Sandaya Les Alicourts Pierrefitte-sur-Sauldre

Het is een grote camping, waar veel te doen is.

Het is een grote camping, waar veel te doen is. Heeeel erg veel jongeren die rondhangen en flessen drank kapot gooien. Jammer daar zou wat meer naar gekeken kunnen worden. De camping is heel groot net zoals het sanitair. Wordt goed schoongehouden.

Par Heine il y a 3 mois
Expérience prouvée le 06/08/2025

Camping Sandaya Les Alicourts Pierrefitte-sur-Sauldre

While many efforts have been made to improve the experience offered at les alicourts. The general care and maintenance of the site is poor. There was green slime in the children’s splash pool, the young children’s play area was never cleaned in the duration of our stay and very dilapidated, broken pieces of play equipment were stacked outside by parents and not attended to by staff. Toilet facilities have been drastically reduced with many of the Toilet blocks shut up and lack basic items like soap.

Par Karla il y a 3 mois
Expérience prouvée le 06/08/2025

Camping Sandaya Les Alicourts Pierrefitte-sur-Sauldre

Huisje en forrest camp heel mooi. Camping te groot en massaal. Faciliteiten te beperkt voor het aantal gasten. Overal te druk. Lange rijen bij de bar/ijsjes, supermarkt en vooral zwembad overvol. In directe omgeving weinig te doen, kastelen en andere bezienswaardigheden zijn minimaal een uur rijden

Par Linda il y a 4 mois

Camping Sandaya Les Alicourts Pierrefitte-sur-Sauldre

Camping très bien arboré, très bien équipé, parc aquatique très bien. Un plus le plan d

Par Gerard R. il y a 4 mois

Pas très propre

Bel accueil. Beau camping. Mais malheureusement notre expérience a un goût amer. Nous avons eu un hébergement très sale. Du ketchup par terre. Les vitres et les portes très sales ! Notre mobilhome ne valait pas un 5 étoile mais un 3. Sinon le camping est très bien en lui-même.

Par Jessica il y a 4 mois
Expérience prouvée le 26/07/2025

Camping Sandaya Les Alicourts Pierrefitte-sur-Sauldre

Super, un peu cher quand même, le bungalow étant abîmé. Je reviendrai, équipe animatrice et d

Super, un peu cher quand même, le bungalow étant abîmé.
Je reviendrai, équipe animatrice et d

Par Amandine il y a 4 mois

Slechtste ervaring ooit!

Slechtste ervaring ooit!! Service een dikke nul!! Personeel kent hun verantwoordelijkheden niet. Slechtste slaapervaring, matras was maar enkele cm's dun en al jaren oud, versleten staat. Er werd niet geluisterd naar ons! Men is zelf niet komen kijken naar de matras. Er werd ook geen oplossing aangeboden, geen vervanging van de matras of geen andere slaapplaats. Niets van enige moeite of begrip. Onze vakantie noodgedwongen vroeger moeten stoppen. Dan krijgt men de boodschap, wij werken hier nog niet lang. Triestig!! Echt een afrader. Hygiëne in de cottage was ook ver te zoeken. Nog grote tandpasta resten op de lavabo gevonden van de vorige verblijvers. Daar zwijgen we dan nog over.... Men vraagt dan een grote waarborg om het huisje zelf in vuile staat aan te treffen ??

Par Ilse il y a 4 mois

Camping Sandaya Les Alicourts Pierrefitte-sur-Sauldre

een hele mooie camping met hele mooie plaatsen. De plaatsen zijn ruim en privé. Vriendelijk en behulpzaam personeel. Op de camping is veel te doen voor elke leeftijd. De cottage waar wij in zaten, was wel aan een opknapbeurtje toe maar de belangrijke zaken waren goed.

Par Jolanda il y a 4 mois
Expérience prouvée le 03/08/2025

Par Jolanda il y a 4 mois
Expérience prouvée le 03/08/2025

Camping Sandaya Les Alicourts Pierrefitte-sur-Sauldre

calme bon equiment sportif bonne annimation premiere fois en 40 ans de location sans television a ce niveau de pris terrase non couverte par temps de pluie impossible de manger dehors l eau arrive a raz du mobilhomecouvert

Par Bernard S. il y a 4 mois
Expérience prouvée le 02/08/2025

Camping Sandaya Les Alicourts Pierrefitte-sur-Sauldre

Nous avons été satisfait de notre séjour.Un gros couac à l'arrivée.Malgré notre demande le logement n'était pas disponible pour le début d'après midi.La réception était injoignable par téléphone.Nous nous sommes rendus compte que le téléphone était constamment décroché !!!

Par Benoit il y a 4 mois
Expérience prouvée le 02/08/2025

Camping Sandaya Les Alicourts Pierrefitte-sur-Sauldre

De faciliteiten op de camping waren erg goed. Heel leuk en mooi zwembad. De cottage die wij hadden

De faciliteiten op de camping waren erg goed. Heel leuk en mooi zwembad.
De cottage die wij hadden vond ik wel wat verouderd maar alles zat er in. Er zou ook een baby paradijs zijn, een ruimte voor de kleintjes om te spelen. Dat viel erg tegen, speelgoed was kapot en er stond weinig. Let ook op dat er in de omgeving weinig te doen is. Je moet minstens een uur rijden voordat je iets kan doen buiten de camping.

Par Nienke il y a 4 mois
Expérience prouvée le 01/08/2025

Odeurs d'égouts

Camping propre, avec air baignade sympa. Le lac est beau et permet de vrais moments de détente. Par contre, vraiment dommage que certaines activités et la wifi soient payantes, c'est un 5 étoiles... De plus, notre mobil homme avait une odeur très très forte d'égouts. A tel point que ça nous réveillait la nuit, malgré l'aération du logement. Nous l'avons fait remonté à l'accueil 3 fois mais aucun changement.

Par Domy il y a 4 mois
Expérience prouvée le 21/07/2025

Camping Sandaya Les Alicourts Pierrefitte-sur-Sauldre

Leuke camping met tal van activiteiten voor jong en oud.

Leuke camping met tal van activiteiten voor jong en oud.

Par Andy il y a 4 mois
Expérience prouvée le 01/08/2025