Nous souhaitons apporter la preuve que les avis publiés sur Custplace sont d’authentiques avis de clients Camping Sandaya Parc La Clusure Tellin.
Goed onderhouden sanitair. Ruime plaatsen. Op kampeerplaatsen wat modder bij regen.
Avons passé une agréable semaine ressourçant dans la nature. A recommander.
Leuke camping met alle voorzieningen aanwezig.
La météo n étant pas de la partie, nous sommes contents de ne être arrivé avec notre caravane ! Emplacement inondés,! Nous avions loué un bungalow, de bonne qualité, juste peut-être approfondir le nettoyage !! Mais fin de saison, cela ne doit pas être facile ! Personnel surment en sous effectif, probablement la cause du manque d entretien dans la plupart des site ! Dommage pour une première expérience ! Mais à réessayer !!
Toppark, veel faciliteiten, goede sfeer, vriendelijke en behulpzame medewerkers receptie, mooie omgeving.
Door veel regen hadden we problemen met de voortentvloer, dit is door de receptie zo goed en fijn opgevangen. Dank voor jullie service
Accommodatie (185) was niet wat je er van mag verwachten. Bij aankomst was het binnen de diverse ruimtes vies en in 1 slaapruimte stonk het (rioollucht). Daar was ook het drukknop van het toilet stuk. Dit laatste is gemeld en heb daarvoor een compensatie gekregen (drankjes en een tapasplankje).
Het schoonmaken van de accommodatie (zover dat nog mogelijk was) is zowel na aankomst als bij vertrek door ons zelf uitgevoerd.
We hebben de schoonmaakploeg (4 personen) in diverse huisjes zo rond de 3 minuten bezig gezien. Een stofzuiger ontbrak daarbij altijd. Dat is niet best.
Al met al jammer, maar er is een prachtig zwembad en het restaurant is top en de aanwezige winkel is ook fijn. Het personeel bij receptie is heel vriendelijk en behulpzaam.
Une voie ferrée à quelques mètres non indiquée, une qualité de l'accueil très moyenne,refus de service à 20h au restaurant alors que l'heure indiquée est 21h et de la rupture de stock et/ou refus de services des boissons côté snack
Bij aankomst was er veel water en vooral veel modder op de camping.
Het tijdelijk afsluiten van het toiletgebouw smorgens was super onhandig.
Kwamen we daar om te douchen, moesten we weer helemaal naar het andere toiletgebouw lopen.
En bij aankomst geen duidelijke specificatie van de te betalen rekening.
De toiletgebouwen waren wel goed verwarmd en ook het zwembad voor 18+
Er waren wel ontzettend veel honden op de camping die daar ook uitgelaten werden.
Het eten in het restaurant was zeer goed.
Volgens Acsi boekje is er kabel tv aanwezig echter kabel tv is er niet.
Veel modder op de camping.
Douchegebouw smorgens gesloten op drukste tijden
Erg veel hondenbezitters die de camping als uitlaatplaats gebruiken.
Ik betaal liever achteraf zoals op de meeste campings.
Camping Agréable. Beaux espaces. Logement très sale. Trop de produits vendu à l'unité.
Sehr schöner Platz, super Service
De pizzeria was voornamelijk gesloten. Het restaurant was steeds vol, omdat er een grote groep Deense gasten was die elke dag het restaurant volledig reserveerden. De chalet waar wij eerst in zaten was oud en versleten. Een paar keer per dag viel de stroom uit. Na 3 dagen zijn we naar een nieuwer chalet verplaatst. Deze was prima.
Onkruid en gras mogen veel beter onderhouden worden, ook op het einde van het seizoen
Toujours bien reçus au camping sandaya de tellin,j
Manque de propreté dans les bungalows et personnel ne parlant pas français dans une zone francophone. Chouette piscine et super endroit.
Zalige rustige vakantie in september. En genoten van de bloemenpracht en mooie natuur-omgeving.