Avis Camping Sandaya Parc La Clusure Tellin du plus récent au plus ancien

Nous souhaitons apporter la preuve que les avis publiés sur Custplace sont d’authentiques avis de clients Camping Sandaya Parc La Clusure Tellin.

Camping Sandaya Parc La Clusure Tellin

Très belle expérience dans le camping. Le cadre est calme et agréable. Il y a de très bonnes installations notamment au niveau des piscines.
Je recommande chaudement.

Par Benjamin il y a 2 mois
Expérience prouvée le 17/09/2025

Camping Sandaya Parc La Clusure Tellin

Premium is niet echt premium.

Wanneer een accommodatie als premium wordt aangeboden, verwacht ik dat dit ook daadwerkelijk een premium ervaring is. Als dat niet geboden kan worden, is het beter om het niet zo te noemen. Bij aankomst trof ik het kinderstoeltje aan met schimmel erop, wat absoluut niet hygiënisch is. Daarnaast waren de bedden van zeer slechte kwaliteit. Ik begrijp dat ik op vakantie geen boxspring hoef te verwachten, maar dit ging verder dan dat: één van de lattenbodems was aan een kant kapot en in plaats van dit goed te vervangen, was het provisorisch vastgezet met ducttape. Het bed zelf was niet stevig en is meerdere keren ingezakt Het park zelf is erg mooi en netjes onderhouden. Er zijn meerdere eetmogelijkheden en activiteiten te ondernemen op het park of omgeving.

Par Thijs il y a 2 mois
Expérience prouvée le 17/09/2025

Camping Sandaya Parc La Clusure Tellin

Mooie en verzorgde camping met goede voorzieningen en prima en gezellige horeca. Mooie ligging langs de oever van de Lomme.

Par Raymond il y a 2 mois
Expérience prouvée le 16/09/2025

Camping Sandaya Parc La Clusure Tellin

wij zijn als vaste klant van Sandaya gewend om een Servicepakket te krijgen,. Dat bestond nu uit 1

wij zijn als vaste klant van Sandaya gewend om een Servicepakket te krijgen,.
Dat bestond nu uit 1rol toiletpapier en 1schuursponsje, dat vonden wij wel wat karigv oor een 4 schelpen chalet.
verder was het chalet prima in orde en schoon.

Par Johan il y a 2 mois

Camping Sandaya Parc La Clusure Tellin

Fijne en nette camping met goede voorzieningen en behulpzaam en vriendelijk personeel.

Par Piet il y a 2 mois

Heel vriendelijk

Heel vriendelijk

Par Luc il y a 2 mois

Camping Sandaya Parc La Clusure Tellin

Expérience très positive,bel emplacement, piscine chauffée magnifique et excellent petit resto.

Par Patrick il y a 2 mois

Camping Sandaya Parc La Clusure Tellin

Een zeer goed georganiseerd onthaal, door jonge vriendelijke mensen. Duidelijk plan en uitleg over de staanplaats en omgeving. Voor elke verdere vraag die we hadden, konden we terecht bij het onthaal. Waar we onmiddelijk, in eigen taal, werden geholpen. Het huisje was super netjes. Alles was voorzien zoals afgesproken. Zwembad was aangenaam warm. Het winkeltje is een pluspunt. In de nabije omgeving zijn er veel bezienswaardigheden. Voor ons was de vakantie geslaagd!

Par Patrick il y a 2 mois

Superbe camping

Par Amandine il y a 2 mois
Expérience prouvée le 12/09/2025

Agréable séjour

Très bon séjour dans un cadre idyllique. Mobil-home propre, belles balades possibles dans le camping. Personnel très sympathique, tout peut se faire en français (restaurant, supérette, boulangerie, réception). Départ facile en fin de matinée. Petit bémol : règles peu respectées à la piscine en période d’affluence, un rappel du maître-nageur aurait été bienvenu. Un seau pour le ménage aurait aussi été utile.

Par Estelle il y a 2 mois

Camping Sandaya Parc La Clusure Tellin

Leuke camping. Biedt in het hoogseizoen veel animatie. Maar helaas een week na het hoogseizoen valt er weinig te beleven. Restaurant en grand café gaan dan 2 dagen dicht. Snackbar is dan wel open maar die ligt aan de andere kant van de grote camping. Onze stacaravan stond heel scheef en een gat in de vloer onder het zeil. Maar het personeel is super aardig, die verdienen echt een extra schouderklopje. En het eten in het restaurant is echt een aanrader!

Par Jg il y a 2 mois
Expérience prouvée le 11/09/2025

Camping Sandaya Parc La Clusure Tellin

Een fijne camping met genoeg voorzieningen en leuke animatie.

Een fijne camping met genoeg voorzieningen en leuke animatie.

Par Sandrine il y a 2 mois
Expérience prouvée le 10/09/2025

Camping Sandaya Parc La Clusure Tellin

Leuke camping. Van alles wat aan huisjes, staan plekken. Ziet er goed verzorgd uit.

Par Monique il y a 2 mois
Expérience prouvée le 10/09/2025

Camping Sandaya Parc La Clusure Tellin

Un camping proche des grottes

Tres bon camping proche des grottes de han sur lesse

Par Celine il y a 3 mois
Expérience prouvée le 25/08/2025

Camping Sandaya Parc La Clusure Tellin

Camping bien situé, logement bien équipé mais vieillissant, manque un peu de propreté. Dommage que S

Dommage que Sandaya ne fournisse plus le petit pack ménage avec l

Par Christophe il y a 3 mois

Séjour agréable

Séjour agréable

Par Julien il y a 3 mois

Camping Sandaya Parc La Clusure Tellin

We absolutely love this place! The pool is amazing, the park is close to the bar/restaurant and the atmosphere is so relaxed.

Par Aneira il y a 3 mois