| Vendredi | 9:00 - 12:30, 13:30 - 17:00 |
·Avis client Camping Sandaya Parc La Clusure Tellin
Wilma
Chris
il y a 9 mois
Wat een prachtige camping met zeer vriendelijk personeel, we hebben genoten van alles!! Het enige minpuntje zijn de douches, die wisselend koud/ warm water gaven
Voir plusDirk
il y a 9 mois
Genoten van de omgeving en verblijf op de camping zag er allemaal keuring nietjes uit
Voir plusWijnand
il y a 9 mois
Nette camping, maar de douchejes in het zwembad en de wc moeten even wat aandacht hebben.
Voir plusSandrine
En tant que français nous n étions pas à notre place et pas la bienvenue
Voir plusR.h.j.
Voir plusSteven
Heel leuk.
Toffe animatie, leuk als gezin.
We keren terug!
Vanessa
il y a 9 mois
Globalement nous sommes satisfaits de notre séjour même si nous sommes déçu par la difficulté de la langue (néerlandais et très peu d
Voir plusAnne M.
Voir plusDidier
il y a 9 mois
bel effort cette année de la part du personnel pour parler français!!!! par contre, dommage pour la boulangerie, très décevant en comparaison des produits du boulanger de l'année dernière.
Voir plusMitjam
Voir plusSandra
il y a 9 mois
Fantastisch verblijf gehad in de family friends cottage met de kinderen en kleinkinderen.
Voir plusAnnelies
Voir plusSylvie
Voir plusDiane
Globalement nous avons passé une bonne semaine
Le mobile homme est neuf, confortable, parfait avec 2 salles de bain.
Les piscines sont correctes, les enfants sont contents.
Mégane
Voir plusLonneke
Voir plusAvis client Camping Sandaya Parc La Clusure Tellin
Wilma
mooie camping rustig natuurlijk gelegen geen stank geroken of hinder gehad van de trein. de zwemba
de zwembad bedjes waren al snel bezet met schoenen, sokken en handdoeken terwijl er pas ergens laat in de ochtend de eigenaren kwamen. ook werden er bedjes op de ligweide geplaatst dus nog minder plek om op de ligweide te liggen.
de accommodatie was netjes alleen de bedden die kraakte flink al bewoog je alleen je grote teen maar.
Top Camping
Expérience prouvée le 31/08/2025
R.h.j.
Expérience prouvée le 30/08/2025
Steven
Heel leuk. Toffe animatie, proper, veilig gevoel s'avonds, heel leuk als gezin.We keren terug!
Heel leuk.
Toffe animatie, leuk als gezin.
We keren terug!
Vanessa
Anne M.
Excellent! Un cadre de verdure, camping bien tenu par des gens souriants et bienveillants. Les bungalows sont très bien aménagés avec chacun son intimité. Plusieurs piscines et jeux pour enfants. Ce sera notre camping de référence. On ne pense qu?à y retourner!
Didier
Mitjam
Heerlijke camping met voor jong en oud genoeg te doen. De camping is mooi ingericht en niet alles netjes op een rijtje maar speels door elkaar. Veel groen waardoor je genoeg privacy hebt bij je caravan of huisje. Animatie is leuk en genoeg te doen voor jong en oud. Caravan was netjes en van alle gemakken voorzien. Wijnproeverij die georganiseerd word is ook echt een aanrader!
Sandra
Expérience prouvée le 16/08/2025
Patrick
Mooie camping! Maar wel wat minpunten
Mooie camping! Maar wel wat minpunten
Annelies
We hebben genoten van een week verblijf in het hoogseizoen. We troffen een fijne, verzorgde, kindvriendelijke camping. Ons verblijf in een 5 persoons stacaravan was een groot succes voor zowel ons als de kinderen (6 en 8 jaar). De accommodatie was schoon, modieus en ruim. Het dagelijks bezoek aan het zwembad was heerlijk. We hebben gebruik gemaakt van zowel de diner als het restaurant en het Grand Café. Het personeel was vriendelijk en behulpzaam en het was een groot pluspunt dat overal Nederlands gesproken kon worden, ook bij de animatie die verschillende activiteiten organiseerde voor alle leeftijden. De campingwinkel had hoge prijzen, dat zou wat ons betreft best wat minder kunnen. De toiletgebouwen waren prima verlicht en schoon. De speeltuintjes leuk verdeeld over de camping en het riviertje naast de camping was erg mooi en een hele leuke aanvulling.
We hebben veel gezien in de omgeving. Leuke dorpjes, fijne terrasjes, kabbelende beekjes, prachtige natuur en vriendelijke mensen. De supermarkten waren mooi dichtbij en zelfs op de (elektrische) fiets goed te doen.
Conclusie: we hebben allemaal een geweldige vakantie gehad. Een aanrader!
Sylvie
Dommage,personnel très agréable heureusement même si beaucoup Ne comprennent pas le français
Camping à éviter si vous voulez en profiter aux niveaux des animations sauf si vous parler néerlandais, depuis plus de quatre ans Sandaya mais pas d'amélioration à ce sujet, anarchie dans le site de baignade, incivilités acceptés :ballon de volley, grosses bouées etc...
Diane
Globalement nous avons passé une bonne semaine Le mobile homme est neuf, confortable, parfait avec
Globalement nous avons passé une bonne semaine
Le mobile homme est neuf, confortable, parfait avec 2 salles de bain.
Les piscines sont correctes, les enfants sont contents.
Toutes les animations sont en néerlandais, on ne comprenait rien. Dommage
Mégane
Sympa mais difficile de se faire comprendre
Un chouette séjour dans l?ensemble, cependant dommage que le français ne soit pas plus présent…Difficile de se faire comprendre que ce soit au dîner ou à la supérette et aucunes activités pour les enfants en français… dommage ils auraient aimés comprendre ce qu’il se disait le soir lors de la danse.
Guus
Redelijk grote camping met goede voorzieningen.
Redelijk grote camping met goede voorzieningen.
Lonneke
Fijne camping
Wij hebben een heerlijk verblijf gehad ondanks enkele obstakels waarbij wij goed zijn geholpen door het personeel. Wat ons ervan zou weerhouden nogmaals deze camping te bezoeken is de eigenaar. Wij zijn door hem op zeer onaangename manier benaderd. Communicatief zeer luidruchtig, dominant en indiscreet. Wij begrepen waarom hij ons bezocht maar de manier waarop ten overstaan van de kinderen en andere campingbezoekers was echt beschamend voor ons. Zonde want hij doet het goede werk van zijn overwegend vriendelijke personeel te kort.
Filtres avancés
Hébergement de Luxe
Activités Aquatiques
Restauration Sur Place
Animations Quotidiennes
Participez à des spectacles, jeux et activités organisés pour tous les âges.
Services Bien-Être
Détendez-vous avec nos services de spa, sauna et massage sur place.