Avis Camping Sandaya Parc La Clusure Tellin du plus récent au plus ancien

Nous souhaitons apporter la preuve que les avis publiés sur Custplace sont d’authentiques avis de clients Camping Sandaya Parc La Clusure Tellin.

Camping Sandaya Parc La Clusure Tellin

mooie camping rustig natuurlijk gelegen geen stank geroken of hinder gehad van de trein. de zwemba

de zwembad bedjes waren al snel bezet met schoenen, sokken en handdoeken terwijl er pas ergens laat in de ochtend de eigenaren kwamen. ook werden er bedjes op de ligweide geplaatst dus nog minder plek om op de ligweide te liggen.

de accommodatie was netjes alleen de bedden die kraakte flink al bewoog je alleen je grote teen maar.

Top Camping

Par Wilma il y a 3 mois

Een dikke 10

Een dikke 10

Par Astrid il y a 3 mois

Camping Sandaya Parc La Clusure Tellin

Wat een prachtige camping met zeer vriendelijk personeel, we hebben genoten van alles!! Het enige minpuntje zijn de douches, die wisselend koud/ warm water gaven

Par Chris il y a 3 mois

Camping Sandaya Parc La Clusure Tellin

Genoten van de omgeving en verblijf op de camping zag er allemaal keuring nietjes uit

Par Dirk il y a 3 mois

Camping Sandaya Parc La Clusure Tellin

Nette camping, maar de douchejes in het zwembad en de wc moeten even wat aandacht hebben.

Par Wijnand il y a 3 mois
Expérience prouvée le 23/08/2025

Éviter

En tant que français nous n étions pas à notre place et pas la bienvenue

Par Sandrine il y a 3 mois
Expérience prouvée le 31/08/2025

Camping Sandaya Parc La Clusure Tellin

Hele fijne kampeer ervaring, het is hele mooie en gezellige camping.

Hele fijne kampeer ervaring, het is hele mooie en gezellige camping.

Par R.h.j. il y a 3 mois
Expérience prouvée le 30/08/2025

Camping Sandaya Parc La Clusure Tellin

Heel leuk. Toffe animatie, proper, veilig gevoel s'avonds, heel leuk als gezin.We keren terug!

Heel leuk.
Toffe animatie, leuk als gezin.
We keren terug!

Par Steven il y a 3 mois

Camping Sandaya Parc La Clusure Tellin

Globalement nous sommes satisfaits de notre séjour même si nous sommes déçu par la difficulté de la langue (néerlandais et très peu d

Par Vanessa il y a 3 mois

Camping Sandaya Parc La Clusure Tellin

Excellent! Un cadre de verdure, camping bien tenu par des gens souriants et bienveillants. Les bungalows sont très bien aménagés avec chacun son intimité. Plusieurs piscines et jeux pour enfants. Ce sera notre camping de référence. On ne pense qu?à y retourner!

Par Anne M. il y a 3 mois

Camping Sandaya Parc La Clusure Tellin

bel effort cette année de la part du personnel pour parler français!!!! par contre, dommage pour la boulangerie, très décevant en comparaison des produits du boulanger de l'année dernière.

Par Didier il y a 3 mois

Camping Sandaya Parc La Clusure Tellin

Heerlijke camping met voor jong en oud genoeg te doen. De camping is mooi ingericht en niet alles netjes op een rijtje maar speels door elkaar. Veel groen waardoor je genoeg privacy hebt bij je caravan of huisje. Animatie is leuk en genoeg te doen voor jong en oud. Caravan was netjes en van alle gemakken voorzien. Wijnproeverij die georganiseerd word is ook echt een aanrader!

Par Mitjam il y a 3 mois

Camping Sandaya Parc La Clusure Tellin

Fantastisch verblijf gehad in de family friends cottage met de kinderen en kleinkinderen.

Par Sandra il y a 3 mois
Expérience prouvée le 16/08/2025

Camping Sandaya Parc La Clusure Tellin

We hebben genoten van een week verblijf in het hoogseizoen. We troffen een fijne, verzorgde, kindvriendelijke camping. Ons verblijf in een 5 persoons stacaravan was een groot succes voor zowel ons als de kinderen (6 en 8 jaar). De accommodatie was schoon, modieus en ruim. Het dagelijks bezoek aan het zwembad was heerlijk. We hebben gebruik gemaakt van zowel de diner als het restaurant en het Grand Café. Het personeel was vriendelijk en behulpzaam en het was een groot pluspunt dat overal Nederlands gesproken kon worden, ook bij de animatie die verschillende activiteiten organiseerde voor alle leeftijden. De campingwinkel had hoge prijzen, dat zou wat ons betreft best wat minder kunnen. De toiletgebouwen waren prima verlicht en schoon. De speeltuintjes leuk verdeeld over de camping en het riviertje naast de camping was erg mooi en een hele leuke aanvulling.
We hebben veel gezien in de omgeving. Leuke dorpjes, fijne terrasjes, kabbelende beekjes, prachtige natuur en vriendelijke mensen. De supermarkten waren mooi dichtbij en zelfs op de (elektrische) fiets goed te doen.
Conclusie: we hebben allemaal een geweldige vakantie gehad. Een aanrader!

Par Annelies il y a 3 mois

Camping Sandaya Parc La Clusure Tellin

Dommage,personnel très agréable heureusement même si beaucoup Ne comprennent pas le français

Camping à éviter si vous voulez en profiter aux niveaux des animations sauf si vous parler néerlandais, depuis plus de quatre ans Sandaya mais pas d'amélioration à ce sujet, anarchie dans le site de baignade, incivilités acceptés :ballon de volley, grosses bouées etc...

Par Sylvie il y a 3 mois

Camping Sandaya Parc La Clusure Tellin

Globalement nous avons passé une bonne semaine Le mobile homme est neuf, confortable, parfait avec

Globalement nous avons passé une bonne semaine

Le mobile homme est neuf, confortable, parfait avec 2 salles de bain.

Les piscines sont correctes, les enfants sont contents.

Toutes les animations sont en néerlandais, on ne comprenait rien. Dommage

Par Diane il y a 3 mois

Camping Sandaya Parc La Clusure Tellin

Sympa mais difficile de se faire comprendre

Un chouette séjour dans l?ensemble, cependant dommage que le français ne soit pas plus présent…Difficile de se faire comprendre que ce soit au dîner ou à la supérette et aucunes activités pour les enfants en français… dommage ils auraient aimés comprendre ce qu’il se disait le soir lors de la danse.

Par Mégane il y a 3 mois
Expérience prouvée le 27/08/2025

Fijne camping

Wij hebben een heerlijk verblijf gehad ondanks enkele obstakels waarbij wij goed zijn geholpen door het personeel. Wat ons ervan zou weerhouden nogmaals deze camping te bezoeken is de eigenaar. Wij zijn door hem op zeer onaangename manier benaderd. Communicatief zeer luidruchtig, dominant en indiscreet. Wij begrepen waarom hij ons bezocht maar de manier waarop ten overstaan van de kinderen en andere campingbezoekers was echt beschamend voor ons. Zonde want hij doet het goede werk van zijn overwegend vriendelijke personeel te kort.

Par Lonneke il y a 3 mois
Expérience prouvée le 27/08/2025