Avis Camping Sandaya Parc La Clusure Tellin du plus récent au plus ancien

Nous souhaitons apporter la preuve que les avis publiés sur Custplace sont d’authentiques avis de clients Camping Sandaya Parc La Clusure Tellin.

Camping Sandaya Parc La Clusure Tellin

Deze 7 is echt voor het zwembad en de horeca. Over onze accommodatie (huurtent bij het 18+ zwembad) waren we niet tevreden. Het kookstel en het kastje waar het op stond was te goor om aan te pakken, laat staan om op te koken. Ook was het binnenin niet proper. We hebben eerst moeten schoonmaken en afwassen. We hebben dit gemeld en konden een nieuw gasstel krijgen, maar geen ander kastje. dus dat schoot niet op. Ook kregen we de mededeling toen we vroegen of het normaal is dat het er zo uit ziet. Dat ze de accommodatie niet checken voordat er nieuwe gasten komen vanwege personeelstekort. En niet iedere gebruiker laat het netjes achter, dus dan heb je gewoon pech en kan je eerst zelf schoonmaken voordat je kan genieten van je vakantie.

Ook hier er vaak een erg vieze riool lucht op het stuk waar wij stonden.

Ook willen we als tip meegeven, om daar waar die vier huurtenten staan, een trappetje te maken bij het heuveltje als je richting de toiletgebouwen gaat, dit kan ook best natuurlijk. Maar scheelt met nat weer glijpartijen. en misschien sowieso daar een paadje tussen de tenten door maken (van houtsnippers bijvoorbeeld)

Par Jeltje il y a 4 mois
Expérience prouvée le 12/08/2024

Camping Sandaya Parc La Clusure Tellin

Nette camping , mooi waterpark en restaurant , vriendelijk personeel. Prima verblijf , schoon , mi

Nette camping , mooi waterpark en restaurant , vriendelijk personeel.
Prima verblijf , schoon , minpuntje : het terras is te klein voor 6 personen doordat er 2 trappen op het terras zijn, best gevaarlijk met kinderen . Dit is op te lossen door het terras te verhogen , net zo hoog als de ingang vd tuindeuren.
Campingwinkel aan de dure kant...

Par Mark il y a 4 mois

Camping Sandaya Parc La Clusure Tellin

Alles was prima in het huisje. Paar puntjes schoonmaak mag iets beter. Bed was doorgezakt, en de vaa

Alles was prima in het huisje.
Paar puntjes schoonmaak mag iets beter.
Bed was doorgezakt, en de vaatwasser deed het ook niet optimaal.
Verder vindt ik dat het ontbijt erg prijzig is. Elke ochtend gemiddeld ?17.-

Par Ezra il y a 4 mois

Camping Sandaya Parc La Clusure Tellin

Fijne plaatsen, accommodatie was goed. Goede faciliteiten, alleen de toiletten en douches bij het zw

Fijne plaatsen, accommodatie was goed.
Goede faciliteiten, alleen de toiletten en douches bij het zwembad waren niet goed. Wc niet schoon, water van de douches liep niet af.

Par Daniël il y a 4 mois

Camping Sandaya Parc La Clusure Tellin

Nous ne nous attendions pas à avoir un camping là où personne ne parle français? toutes les activités sont en néerlandais. Le bungalow était bien mais diverses choses n?était pas propre du tout comme par exemple la paire de ciseau, les stores de la cuisine, certains verres et couverts,?

Par Quentin il y a 4 mois

Camping Sandaya Parc La Clusure Tellin

Good accomidation. Great bar. Parking was wasy. reception staff friendly and informative. WhatsApp worked well. Camp bed in priemiam accomidation was creeky and not up to standard. Bar staff at times were too busy talking or unaware of people waiting to be served. At times we had to go into the bar for service

Par Ian il y a 4 mois
Expérience prouvée le 10/08/2024

Camping Sandaya Parc La Clusure Tellin

Le camping est bien et le mobil home très pratique avec tout ce qu'il faut. Ce qui m'a le plus dérangé c'est la langue. Difficile de communiquer en français que ce soit avec le staff qu'avec nos voisins de logement qui étaient tous hollandais

Par Chrystelle il y a 4 mois
Expérience prouvée le 09/08/2024

Camping Sandaya Parc La Clusure Tellin

Stank riool was erg jammer sanitaire prullenbakken slecht geleegd en aangevuld Anders was het een 10

Stank riool was erg jammer
sanitaire prullenbakken slecht geleegd en aangevuld
Anders was het een 10

Par Kim il y a 4 mois
Expérience prouvée le 09/08/2024

Camping Sandaya Parc La Clusure Tellin

Fijne camping. Echter: de prijzen in het winkeltje zijn echt veel te duur! Daarnaast hadden we betaald voor internet maar hebben er de hele 2 weken geen gebruikten kunnen maken omdat we in ons huisje geen of hoogstens minimaal bereik hadden. We zaten in Coco sweet en blijkbaar is die afstand te groot, maar we hadden er wel voor betaald. Als laatste vonden we de rioollucht meer dan hinderlijk.
Het zwembad was heerlijk en de omgeving is prachtig.

Par Gerdien il y a 4 mois
Expérience prouvée le 08/08/2024

Camping Sandaya Parc La Clusure Tellin

Les membres du personnel ne parlaient pas français, en wallonie! Que ce soit au restaurant ou au mini club. Et bcp de bruit la nuit

Par Julie il y a 4 mois
Expérience prouvée le 08/08/2024

Camping Sandaya Parc La Clusure Tellin

De manière générale, mauvaise expérience ! Odeur nauséabonde pendant le séjour de par la proximité d'une centrale d'épuration. Extremement désagréable. En plein coeur de Wallonie, le personnel est incapable de s'exprimer en français !

Par André-François il y a 4 mois
Expérience prouvée le 07/08/2024

Camping Sandaya Parc La Clusure Tellin

Ik heb vroeger met mijn ouders 22 jaar lang op de camping gestaan. Hierna gingen de vaste plaatsen weg en werd de camping langzaam over genomen door sandaya. Nu ben ik zelf met mijn eigen kinderen naar de camping gekomen in een huisje. We waren positief verrast naar de veranderingen. De huisjes waren netjes schoon en gebruiksvriendelijk. De horeca is goed geregeld en lekker eten en drinken. De prijzen in het camping winkeltje waren wel aan de hoge kant maar wel genoeg keus in de winkel. Er is geen winkel buiten de camping op loop afstand. Zwembad is erg aangenaam. Al merkte we met warme dagen dat er wat te weinig stoeltjes waren. Hierbij moesten we in het gras zitten welke sommige dagen drassig was zwembad zelf is leuk binnen en buiten zwembad. Wat wel heel erg slecht was, was de hygiëne bij de douches wc en kleedkamers. Daarom deze 8. Het was zooo smerig het voeten badje word niet schoon
gemaakt en is smerig en zwart. Wc onder de uitwerpselen Zelfs tegen de muur. De vloeren zijn vies. En word niet bij gehouden ik voelde me dan ook vies als ik hier door heen liep. Maar buiten dit hele fijne camping voor jong en oud. De camping app is fijn en overzichtelijk. En de animatie is top geregeld voor jong en oud.

Par Danny il y a 4 mois
Expérience prouvée le 07/08/2024

Camping Sandaya Parc La Clusure Tellin

Fijne vakantie gehad! Prima camping, waarbij het denk ik wel uitmaakt waar je op de camping verblijft.
Achteraan de camping al snel stankoverlast van de waterzuivering die daar staat. Een vrij onlogsiche plek lijkt mij.

Leuke animatie!! Speeltuin vooraan niet echt handig voor kinderen rond de 2 jaar.

Zwembad mist nog wel een glijbaan voor de allerkleinste + jammer dat maar 1 fonteintje bij het spraypark het deed.
Dat deel van het zwembad is ook wel glad, dus misschien stond dit uit ivm valgevaar, maar hierp zou de vloer denk ik nog wel verbeterd kunnen worden.

Par Jeanet il y a 4 mois

Mitigée.

Mitigée.

Par Sebastien il y a 4 mois

Camping Sandaya Parc La Clusure Tellin

Camping très agréable et bien situé

Camping très agréable et bien situé. Accueil du personnel très satisfaisant. Petit hic : la gadoue lorsqu'il pleut

Par Julie il y a 4 mois

Camping Sandaya Parc La Clusure Tellin

Alles verliep vlot tot we een nieuwe buur kregen. Een jongen van een 10-tal jaar begon met een grote

Alles verliep vlot tot we een nieuwe buur kregen.
Een jongen van een 10-tal jaar begon met een grote telegeleide auto te spelen.
Veel lawaai en hinder tot op ons perceel.
Zeer onaangenaam.
Deze activiteit verplichten op een daarvoor voorziene plaats zou beter zijn.

Par Luc il y a 4 mois

Bonne experience

Bonne experience

Par Kevin il y a 4 mois
Expérience prouvée le 04/08/2024

Camping Sandaya Parc La Clusure Tellin

Aucun des serveurs du restaurant ne parle français, compliqué quand le camping est en Belgique.

Par Sarah il y a 4 mois
Expérience prouvée le 26/07/2024

Camping Sandaya Parc La Clusure Tellin

Things I enjoyed: pool a lovely place to play, bar and restaurant relaxing to sit at. A safe environment for the children to play and make friends.

Toilets and showers generally very clean - the children had their own showers and toilets which made them feel special and you could control the water temperature.

Thing I did not enjoy: pitch close to sewage treatment centre for the campsite although this was not displayed on the map. It was smelly and unpleasant to sit by my tent. It is also very loud and constant throughout the night.
I requested to move but the only other available pitch was waterlogged. Staff were sympathetic but unable to find a satisfactory resolution. I made a formal complaint to Sandaya but have not yet received a response.

Restaurant food was nice but so confusing what you could eat at the bar, As they serve different things at different times of day. Even the staff were unclear of which menu we could order from. Understandably they didn?t want us eating picnic food in the bar but it was so unpleasant by our tent that we found a picnic table and used that often.
All entertainment for the children and adults were in Dutch - you could ask for an English translation at the craft club but most of the kids shows were tricky to understand. It just needs one English character or narrator to explain what is going on or to vary it so all children can join in. They also missed out as they couldn?t understand that the venue for the show had changed to the pool and we?re waiting for the show in the normal venue.

Staff had a party one night and made a lot of noise when going back to their caravans ? lots of shouting, talking, moving furniture, bumping into things, laughing etc this woke up my whole family at 3am!

Par Emily il y a 4 mois
Expérience prouvée le 03/08/2024

Camping Sandaya Parc La Clusure Tellin

Tres bien sur l ensemble seul bémol la langue . Aucunes activités en Francais.

Tres bien sur l ensemble seul bémol la langue . Aucunes activités en Francais.

Par Emilie il y a 4 mois
Expérience prouvée le 03/08/2024